matrioszka2 Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Super wieści. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Pudinki. Quote
elmira Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 EEEEEEkstra:) Dzisiaj była mała dostawa garnków dla psiaków. mam nadzieję, ze uda się sukcesywnie zbierać dary dla schroniska. Quote
jostel5 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='elmira']EEEEEEkstra:) Dzisiaj była mała dostawa garnków dla psiaków. mam nadzieję, ze uda się sukcesywnie zbierać dary dla schroniska.[/QUOTE] "Swoje" garnki też niedługo zawiozę. Lato idzie,psiaki muszą mieć podwójną zastawę-jeden garnek na karmę ,drugi na wodę,a jest ich wciąż mało,bo się niszczą... [B]Soema,Agnezia,Kapsel[/B] i inne boksiolubne osoby..-czy wiecie już coś nowego o Fredzie?Odezwał się może jego domek? Quote
Soema Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pewnie, że mamy :) Fredzio wczoraj był bardzo zestresowany, chodził po całym domu i ciężko oddychał, usnął nad ranem. Nie zna posłanka, spał na podłodze. Ale ma apetyt duży. Dziś już bawił się kijem i piłeczką, przytula się do całej rodziny, zero agresji :) jak dostaniemy zdjęcia to wstawię. :) Quote
jostel5 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 [quote name='Soema']Pewnie, że mamy :) Fredzio wczoraj był bardzo zestresowany, chodził po całym domu i ciężko oddychał, usnął nad ranem. Nie zna posłanka, spał na podłodze. Ale ma apetyt duży. Dziś już bawił się kijem i piłeczką, przytula się do całej rodziny, zero agresji :) jak dostaniemy zdjęcia to wstawię. :)[/QUOTE] Jakie dobre wieści!:multi: Dziękuję ! Niech maluch ma szczęśliwe życie ,a DOMU i posłanka nauczy się w mig!:lol: Żeby tak jeszcze Barni znalazł gdzieś miejsce dla siebie.Po wyjeździe małego siedzi smutny,osowiały i, jak nigdy wcześniej , klei się do ludzkich rąk:sad: Quote
kinga_kinga7 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 super wiadomość,żeby jeszcze tak się tamtemu poszczęściło:( kurcze..aż nie wierzę,że tak dobrze idzie z adopcjami:) Quote
jostel5 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Dogo07']A który to Barni ?[/QUOTE] Nareszcie udało mi się "wbić" na dogo...:) Barni czyli Barney-to ten starszy bokserek... Quote
Kapsel Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='jostel5']Nareszcie udało mi się "wbić" na dogo...:) Barni czyli Barney-to ten starszy bokserek...[/QUOTE] I jak temu biedakowi? Smutny nadal? :-( Quote
jostel5 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='Kapsel']I jak temu biedakowi? Smutny nadal? :-([/QUOTE] Mocno osowiały,biedulek...:puppydog: Domek baaardzo potrzebny:modla: ! Boję się,żeby nie wpadł w depresję,bokserki nie maja chyba mocnej psychiki , a przecież psiak w przeciągu niedługiego czasu bardzo wiele przeżył... A nie wiesz,jak tam Fred? Zaaklimatyzował się już trochę? Quote
Kapsel Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='jostel5']Mocno osowiały,biedulek...:puppydog: Domek baaardzo potrzebny:modla: ! Boję się,żeby nie wpadł w depresję,bokserki nie maja chyba mocnej psychiki , a przecież psiak w przeciągu niedługiego czasu bardzo wiele przeżył... A nie wiesz,jak tam Fred? Zaaklimatyzował się już trochę?[/QUOTE] Cały czas myślę o nim, ale dziewczyny jak je znam to tak samo się o niego martwią. :-( Co u Freda to tez nic nie wiem, bo ani Soemy, ani Agnezji dziś na dogo chyba nie było. :shake: Myślę że jak sie pojawią to zaraz Ci napiszą. Ja tez zawsze się martwię i dopytuję nawet jak psiak do dobrego domu pojedzie... Quote
jostel5 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Czekam cierpliwie.No i wiem ,że przecież "byle gdzie " Soema go nie wysłała...;) Quote
Soema Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='jostel5']Czekam cierpliwie.No i wiem ,że przecież "byle gdzie " Soema go nie wysłała...;)[/QUOTE] Pewnie, że nie :) nie męczę ludzi telefonami, mieli teraz cłay weekend poświecić Fredowi, więc niech się cieszą sobą :) jak tylko dostanę zdjęcia, dam znać. Biedny Barney :( Quote
jostel5 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Tak sobie pomyślałam ,że może ktoś spośród osób odwiedzających stronę naszego schroniska mógłby wspomóc grosikiem Fifiego z mojego bannerka...? Psinka-starowinka ma szansę przeżyć ostatnie dni w domku, który zapewni mu miłość i troskę,ale wciąż brakuje nam[B] deklaracji stałych[/B]...Każdy pieniążek się liczy ! Quote
jostel5 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 No i jeszcze schron do góry,bo po co tak nisko spadać...;) Quote
elmira Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 I tu przytuptałam. Zgłosiłam schronisko, jako kandydata do Krakvetu w wewnętrznej ankiecie dogomanii. Quote
jostel5 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [quote name='elmira']I tu przytuptałam. Zgłosiłam schronisko, jako kandydata do Krakvetu w wewnętrznej ankiecie dogomanii.[/QUOTE] A ja tup...tup... za Tobą:) ...Widziałam,czytałam,dziękuję :)! Uważam,że jesteśmy warci chociaż tyciej wygranej,chociaż jeden jedyny raziczek...;) Quote
kinga_kinga7 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='elmira']I tu przytuptałam. Zgłosiłam schronisko, jako kandydata do Krakvetu w wewnętrznej ankiecie dogomanii.[/QUOTE] Ja czytałam już wczoraj! Dziękuje:) Quote
Isadora7 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 a ja się podpinam banerkowo i ide spac jutro będzie banerek Quote
elmira Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Isadora7']a ja się podpinam banerkowo i ide spac jutro będzie banerek[/QUOTE] Dziękujemy:) Quote
kinga_kinga7 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Kapsel']Kinga, kiedy jedziesz do schronu?[/QUOTE] miałam jechać w poniedziałek,ale nie mogłam się dodzwonić do kierownika,ale będę w tym tygodniu,może sobota lub niedziela.. Quote
Kapsel Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Kinguś, pytałam się bo jakbyś była to mogłabyś zdjęcia boksiowi porobić,:modla::modla::modla: zawsze lepsze szanse z nowymi zdjęciami :roll: Quote
kinga_kinga7 Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Kapsel']Kinguś, pytałam się bo jakbyś była to mogłabyś zdjęcia boksiowi porobić,:modla::modla::modla: zawsze lepsze szanse z nowymi zdjęciami :roll:[/QUOTE] jasne zrobie:) Quote
Recommended Posts