Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elmira']EEEEEEkstra:)

Dzisiaj była mała dostawa garnków dla psiaków. mam nadzieję, ze uda się sukcesywnie zbierać dary dla schroniska.[/QUOTE]

"Swoje" garnki też niedługo zawiozę. Lato idzie,psiaki muszą mieć podwójną zastawę-jeden garnek na karmę ,drugi na wodę,a jest ich wciąż mało,bo się niszczą...

[B]Soema,Agnezia,Kapsel[/B] i inne boksiolubne osoby..-czy wiecie już coś nowego o Fredzie?Odezwał się może jego domek?

Posted

Pewnie, że mamy :)
Fredzio wczoraj był bardzo zestresowany, chodził po całym domu i ciężko oddychał, usnął nad ranem. Nie zna posłanka, spał na podłodze.
Ale ma apetyt duży. Dziś już bawił się kijem i piłeczką, przytula się do całej rodziny, zero agresji :)
jak dostaniemy zdjęcia to wstawię. :)

Posted

[quote name='Soema']Pewnie, że mamy :)
Fredzio wczoraj był bardzo zestresowany, chodził po całym domu i ciężko oddychał, usnął nad ranem. Nie zna posłanka, spał na podłodze.
Ale ma apetyt duży. Dziś już bawił się kijem i piłeczką, przytula się do całej rodziny, zero agresji :)
jak dostaniemy zdjęcia to wstawię. :)[/QUOTE]

Jakie dobre wieści!:multi: Dziękuję ! Niech maluch ma szczęśliwe życie ,a DOMU i posłanka nauczy się w mig!:lol:
Żeby tak jeszcze Barni znalazł gdzieś miejsce dla siebie.Po wyjeździe małego siedzi smutny,osowiały
i, jak nigdy wcześniej , klei się do ludzkich rąk:sad:

Posted

[quote name='jostel5']Nareszcie udało mi się "wbić" na dogo...:)

Barni czyli Barney-to ten starszy bokserek...[/QUOTE]
I jak temu biedakowi? Smutny nadal? :-(

Posted

[quote name='Kapsel']I jak temu biedakowi? Smutny nadal? :-([/QUOTE]

Mocno osowiały,biedulek...:puppydog:
Domek baaardzo potrzebny:modla: ! Boję się,żeby nie wpadł w depresję,bokserki nie maja chyba mocnej psychiki , a przecież psiak w przeciągu niedługiego czasu bardzo wiele przeżył...

A nie wiesz,jak tam Fred? Zaaklimatyzował się już trochę?

Posted

[quote name='jostel5']Mocno osowiały,biedulek...:puppydog:
Domek baaardzo potrzebny:modla: ! Boję się,żeby nie wpadł w depresję,bokserki nie maja chyba mocnej psychiki , a przecież psiak w przeciągu niedługiego czasu bardzo wiele przeżył...

A nie wiesz,jak tam Fred? Zaaklimatyzował się już trochę?[/QUOTE]
Cały czas myślę o nim, ale dziewczyny jak je znam to tak samo się o niego martwią. :-(
Co u Freda to tez nic nie wiem, bo ani Soemy, ani Agnezji dziś na dogo chyba nie było. :shake: Myślę że jak sie pojawią to zaraz Ci napiszą. Ja tez zawsze się martwię i dopytuję nawet jak psiak do dobrego domu pojedzie...

Posted

[quote name='jostel5']Czekam cierpliwie.No i wiem ,że przecież "byle gdzie " Soema go nie wysłała...;)[/QUOTE]
Pewnie, że nie :)
nie męczę ludzi telefonami, mieli teraz cłay weekend poświecić Fredowi, więc niech się cieszą sobą :)
jak tylko dostanę zdjęcia, dam znać.
Biedny Barney :(

Posted

Tak sobie pomyślałam ,że może ktoś spośród osób odwiedzających stronę naszego schroniska mógłby wspomóc grosikiem Fifiego z mojego bannerka...? Psinka-starowinka ma szansę przeżyć ostatnie dni w domku, który zapewni mu miłość i troskę,ale wciąż brakuje nam[B] deklaracji stałych[/B]...Każdy pieniążek się liczy !

Posted

[quote name='elmira']I tu przytuptałam.

Zgłosiłam schronisko, jako kandydata do Krakvetu w wewnętrznej ankiecie dogomanii.[/QUOTE]

A ja tup...tup... za Tobą:) ...Widziałam,czytałam,dziękuję :)! Uważam,że jesteśmy warci chociaż tyciej wygranej,chociaż jeden jedyny raziczek...;)

Posted

[quote name='Kapsel']Kinga, kiedy jedziesz do schronu?[/QUOTE]

miałam jechać w poniedziałek,ale nie mogłam się dodzwonić do kierownika,ale będę w tym tygodniu,może sobota lub niedziela..

Posted

Kinguś, pytałam się bo jakbyś była to mogłabyś zdjęcia boksiowi porobić,:modla::modla::modla: zawsze lepsze szanse z nowymi zdjęciami :roll:

Posted

[quote name='Kapsel']Kinguś, pytałam się bo jakbyś była to mogłabyś zdjęcia boksiowi porobić,:modla::modla::modla: zawsze lepsze szanse z nowymi zdjęciami :roll:[/QUOTE]

jasne zrobie:)