elmira Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='jostel5'][B]Elmira[/B],a może udałoby się zawieźć tym samym kursem i boksia ,i Fifiego...?Kierunek i ew.termin są takie same... A strategię wymyśliłaś znakomitą.Do pełni szczęścia brakuje tego,by oba bokserki pojechały.Bo ten,który zostanie,....żal pomyśleć...[/QUOTE] No ja też pomyślałam sobie, że fajnie by było, jak by pojechały dwa. No, ale zobaczymy. Oczywiście, że jeśli wszytko wypali, to trzeba minimalizować koszty transportu i przewozić np. po dwa psiaki, albo podczepiać się pod czyjś transport. Quote
jostel5 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Elmira,Obraczus się odezwała,skieruj ją na wątek Fifiego,bo ja nie umiem...Może będzie miejsce pod Warszawą ...Pani Teresa Borcz też coś ma,ale ja -muszę iść do pracy!!!!:( Quote
Agnezia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja myślę że Soema będzie tak kombinować żeby od razu 2 boksie pojechały :) Quote
obraczus87 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Qrcze... obiecuje przeczytac watek od poczatku, mam nadzieje ze znajde w koncu czas. Quote
aganela Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dziewczyny może jak nagadacie kierownikowi,że będą super domy dla boksów,tylko muszą mieć kastrację i żeby ich nie wydawać nikomu,kto przyjdzie,nawet gdyby mówiło kastracji(bo ludzie różnie mówią i różnie robią)tak jakby ich zarezerować-to może bardziej bedzie zgodny na kastrację?? ..tak tylko podsuwam'pomysł' Quote
jostel5 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Aganela-w sobotę nagadałam się na ten temat "do wypęku"...! Może,gdyby ktoś z Fundacji (Soema,Agnezia,...?) z nim porozmawiał i "zarezerwował "psiaki ,coś by to dało...Ale będę próbować! Żal mi tych boksiów strasznie...I bardzo się o nie boję...:( Quote
Soema Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ten Kraków to niepewny.. pani się zapowiadała super... ale niestety, doszły do mnie niefajne informacje. Quote
elmira Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Soema']Ten Kraków to niepewny.. pani się zapowiadała super... ale niestety, doszły do mnie niefajne informacje.[/QUOTE] Szkoda, ale lepiej zachować ostrożność, a nie wydawać psa na poniewierkę. Quote
Soema Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='elmira']Szkoda, ale lepiej zachować ostrożność, a nie wydawać psa na poniewierkę.[/QUOTE] Bardzo szkoda.... bo ja już kombinowała co z drugim zrobić :( ale ta pani kontaktowała się z połową Krk, co prawda mówiła mi że szukała psa, ale wczoraj mówiła - na 100% bokser, bo jednak bez boksera żyć nie chce.. a dziś dzwoniła do jakiejś dziewczyny do Warszawy.:shake: Quote
jostel5 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dziewczyny,nie traćmy nadziei! Jeśli my ją stracimy i się poddamy,boksie spotka nieciekawy los :( Mocno wierzę w to,że oba niebawem znajdą domy gdzieś w Polsce... [B]Soema[/B],no przecież chyba nas nie opuścicie...? Quote
Soema Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Pewnie, że nie :) ale tak jakoś.. po cichu się cieszyłam, że się uda. Ale damy radę. Kto jak nie my ;) Quote
jostel5 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='Soema']Pewnie, że nie :) ale tak jakoś.. po cichu się cieszyłam, że się uda. Ale damy radę. Kto jak nie my ;)[/QUOTE] No,właśnie! A czy możesz zadzwonić do kierownika i JAKOŚ z nim pogadać? Może "zarezerwować" boksie...? "Fundacja" brzmi poważniej niż zdanie jakiejś tam jostel...;) We wtorek,27 kwietnia,wybieram się do schronu z dziennikarką naszej lokalnej gazety...Jest zainteresowana tematem,bo też psiara :).Nie ukrywam,że liczę na ciekawy,wzbudzający emocje tekst... Quote
lunarmermaid Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='elmira']Lunamermaid, my też mamy piękne, duże sunie.[/QUOTE] Elmira a w którym schronie? Pooglądam sobie... Quote
jostel5 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='lunarmermaid']Elmira a w którym schronie? Pooglądam sobie...[/QUOTE] Hmmm...jak by to powiedzieć? Elmira miała chyba na myśli właśnie ten,BIALSKI,schron...:) Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='jostel5']Hmmm...jak by to powiedzieć? Elmira miała chyba na myśli właśnie ten,BIALSKI,schron...:)[/QUOTE] Miała i ma na mysli Bialski schron:) Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='lunarmermaid']No to wszystko wiadomo....:)[/QUOTE] Lunamermaid, jeśli możesz, to przyjedź do Białej. Mówię Ci ile tu cudeniek, jakie te psy sa świetne, a jakie biedne. Tzn. same. Quote
lunarmermaid Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Może kiedyś się wybiorę...Zobaczymy jak będzie z kasą i przede wszystkim z czasem,bo mam małe dziecko a nie mam komu podrzucić - babć brak... Ale z chęcią bym przyjechała. Quote
Onaa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Czy w schronisku jest możliwość sprawdzenia psiaka na koty ? Chodzi mi o sunie Pudi. Quote
jostel5 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Dogo07']Czy w schronisku jest możliwość sprawdzenia psiaka na koty ? Chodzi mi o sunie Pudi.[/QUOTE] W schronisku jest [B]jeden [/B]kot...:) Będę tam w najbliższy wtorek,spróbuję zwierzaczki SKONFRONTOWAĆ..;).Myślę jednak,że jest o.k. Pudi jest mniejsza od kota i to on raczej mógłby zrobić jej krzywdę...Poza tym to delikatna kruszynka,bardzo uległa... Quote
Onaa Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='jostel5']W schronisku jest [B]jeden [/B]kot...:) Będę tam w najbliższy wtorek,spróbuję zwierzaczki SKONFRONTOWAĆ..;).Myślę jednak,że jest o.k. Pudi jest mniejsza od kota i to on raczej mógłby zrobić jej krzywdę...Poza tym to delikatna kruszynka,bardzo uległa...[/QUOTE] Fajnie by było :). Quote
lunarmermaid Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Czy w schronisku potrzebne są tylko miski czy plastikowe wiaderka też by się przydały? Już odłożyłam śpiwór,kołdrę,becik z pierza (może dla szczeniorków) i dwie zimowe kurtki...reszta sprawdzania w toku. :) Quote
elmira Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Wydaje mi się, że wszystko bedzie potrzebne:) I miski i wiaderka. Wszystko:) Quote
Recommended Posts