andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Poszukiwana maleńka sunia, charakterem prawie idealna...do towarzystwa dla mojego Heniutka. Zaznaczam , że Heniutek mam kilka mamusiek zwariowanych na punkcie synusia i prześwietlą bardzo dokładnie każdą propozycję:lol:;) [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/4949/pa194037.jpg[/IMG] Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dodam że nasz synuś ma charakter idealny.....i już nie jest nasz:placz::placz::placz:;) Quote
jambi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='andegawenka']Poszukiwana maleńka sunia, charakterem prawie idealna...do towarzystwa dla mojego Heniutka. Zaznaczam , że Heniutek mam kilka mamusiek zwariowanych na punkcie synusia i prześwietlą bardzo dokładnie każdą propozycję:lol:;) [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/4949/pa194037.jpg[/IMG][/QUOTE] [B]andegawenka[/B] - toż Sonia wydaje się być kandydatką idealną!!!! Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (Nie) lubi drobiu? Pani stawia warunek: malutka sunia.... Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Jezabel']Sonia jest podobno malutka :-)[/QUOTE] ...a gdzie jest malutka, nie znam watków BP bo na innym zostałam opiórkowana że zaśmiecam wątek więc uciekłam Quote
Jezabel Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 na tym wątku, tylko stronę wcześniej. Cavani wkleiła zdjęcia wczoraj tego małego czarnego słodkiego stworzonka:-)Popatrz:-) a kto Cie opiórkował??? Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Jezabel']na tym wątku, tylko stronę wcześniej. Cavani wkleiła zdjęcia wczoraj tego małego czarnego słodkiego stworzonka:-)Popatrz:-) a kto Cie opiórkował???[/QUOTE] LIKWIDUJĘ MIEJSCOWOŚĆ XXXXXXXX, a teraz padł. Tam już chyba nikogo nie ma...a kierownik schroniska też w miarę jest OK ...wprawdzie nie jak Wasz ale jest dobry... Quote
jambi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [B]andegawenka[/B] - tu jest info na temat wielkości suni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173527-schronisko-Biała-Podlaska-wątek-informacyjno-pogaduszkowy-)-zapraszamy!?p=17817417&viewfull=1#post17817417[/URL] a potem była nawet mała wymiana zdań na temat wielkości ;) Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='jambi'][B]andegawenka[/B] - tu jest info na temat wielkości suni: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/173527-schronisko-Biała-Podlaska-wątek-informacyjno-pogaduszkowy-)-zapraszamy!?p=17817417&viewfull=1#post17817417[/URL] a potem była nawet mała wymiana zdań na temat wielkości ;)[/QUOTE] Wszystko przekazałm, już mamy jedno poparcie.... Quote
Jezabel Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='andegawenka']LIKWIDUJĘ MIEJSCOWOŚĆ XXXXXXXX, a teraz padł. Tam już chyba nikogo nie ma...a kierownik schroniska też w miarę jest OK ...wprawdzie nie jak Wasz ale jest dobry...[/QUOTE] Nasz schroniskowy szef jest super:-) Oby więcej takich:-) Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Jezabel']Nasz schroniskowy szef jest super:-) Oby więcej takich:-)[/QUOTE] Oj wiem....czytam prawie w każdym poście i w relau też słyszałam, zastanawiam sie czy On aby prawdziwy, czy ma nasze DNA;) Tu nasz Heniutek, nasze kochane słoneczko,jesli ktoś ma czas proszę odwiedzić i poprzeć kandydatkę [url]http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-w-nowym-ds.-czekamy-jak-wypadnie-wizyta-po-adopcyjna/page218[/url] Quote
niezaponinajka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Jezabel zerknij proszę na prywatną pocztę. Wczoraj ułożyłam program który pozwoli zyskać ok 30000 w skali roku a jest szansa że przy odrobinie zaangażowania i dobrych chęci obu stron, zwróci się już nawet w ciągu 1-2 miesięcy plus dodatkowe dodatkowe korzyści. Musi go tylko zatwierdzić Kierownik i puścić w obieg + dobre chęci drugiej strony:) Może się uda:) Quote
Jezabel Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='niezaponinajka']Jezabel zerknij proszę na prywatną pocztę. Wczoraj ułożyłam program który pozwoli zyskać ok 30000 w skali roku a jest szansa że przy odrobinie zaangażowania i dobrych chęci obu stron, zwróci się już nawet w ciągu 1-2 miesięcy plus dodatkowe dodatkowe korzyści. Musi go tylko zatwierdzić Kierownik i puścić w obieg + dobre chęci drugiej strony:) Może się uda:)[/QUOTE] Wiem niezapominajko, wiem, wszystko przeczytalam i odpisałam nawet :-) Chęci jak najbardziej potrzebne,ale i masę ciężkiej pracy z naszej strony. Quote
sybil Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='jambi'][B]andegawenka[/B] - toż Sonia wydaje się być kandydatką idealną!!!![/QUOTE] Heniutek mieszka w budzie, trzeba upewnić się, czy malutka sunia będzie mieszkała w domu. Quote
andegawenka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='sybisia']Heniutek mieszka w budzie, trzeba upewnić się, czy malutka sunia będzie mieszkała w domu.[/QUOTE] Nie w domu...to pewne. Tez miałysmy nadzieje że jednak Pani zmieknie.... Quote
sybil Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 No ja wiem, że Pani nie zmiękła jeśli chodzi o Henia, ale czy mała Sonia też miałaby mieszkać w budzie? Quote
cavani Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 A mnie nutruje inne pytanie - co się stanie z Sonią, jeśli okaże się, że to całe podwórkowe ptactwo jest dla niej obiektami do upolowania? Jak widzę Henio nic sobie z tego towarzystwa nie robi, ale nikt nie jest w stanie zagwarantować, że tak samo będzie z Sonią. Z tego powodu wiele psów już wróciło do schroniska. A te które nie wróciły, wylądowały na łańcuchach i są spuszczane tylko na noc. Widziałam na własne oczy takie psy na wizytach poadopcyjnych. Nie chciałabym, żeby taki los spotkał tego słodkiego maluszka. To jest kawał drogi od nas, więc wątpię, żeby pani chciało się odwozić maliznę w razie problemów. Quote
Andzike Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 A mi się wydaje, że rozpatrywanie Sonii jako podwórkowej, mieszkającej nawet w super wypasionej budzie suni jest totalnie bez sensu... To jest malizna nakolankowo-poduszkowa! ;) cavani... idealny dom się znajdzie... jak dla Żabki! ;) Quote
andegawenka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Dobrze. odwołam ją na wątku Henia.... Quote
jambi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 ok, czyli kandydatura Sońki odpada - zgadzam się, że podwórko, buda to nie miejsce dla niej; nie znam wątku Henia Quote
danusiadanusia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='jambi']ok, czyli kandydatura Sońki odpada - zgadzam się, że podwórko, buda to nie miejsce dla niej; nie znam wątku Henia[/QUOTE] biję się z myślami, hm.. Sońka zdecydowanie nie! ale nawet jak wstępnie rozmawia się o budzie, to ludzie miękną przy bliższym poznaniu, oto przykład adopcji, która zakładała, że psina będzie tylko podwórkowym: [B]pojechał na podkarpacie[/B](na wieś) mieszka na dworze i w domu i od czasu do czasu jest przyczepiany,ale..zobaczcie sami: [IMG]http://i53.tinypic.com/2nlbokj.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/15iajpc.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts