Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bary jest istotnie piękny i mądry. Odkąd jest u mnie nie było ani jednego przejawu choćby najmniejszej agresji. Dość dobrze chodzi na smyczy.Jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem.

Posted

Wyslalam watek do zrobienia ogloszen. (bazarek). Ile lat ma Bary itp., bo tego na watku nie znalazlam ?? wyglada na mlodego i jest bardzo ladny.
Ogloszenia moga od razy nie podzialac, trzeba by sie skoncentrowac na znalezieniu pieniedzy.

Posted

AlinaS napisał(a):
Był telefon w poniedziałek przyjeżdża pani obejrzeć Barego z polecenia owieczki oby nie zapeszać a może się uda?

Trzymam kciuki za miłośc od pierwszego wejrzenia.Chociaż przecież na zdjęciach widac, że to cudo.:loveu:

Posted

Dziekuje zakciuki, bardzo mu się przydadzą...
AlinaS brdzo Cie prosze o okładne wyptanie tych ludzi co i jak i w jakie warunki on pójdze. Konieczna jest Umowa Adopcyjna ( jesli ne masz to Ci ją prześlę do wdruku) Fajnie by było jak by ktos sprawdzi warunki tego domu bo nie chciałabym zeby Bary poszedłna łańcuch ;( A wiem że ma być jako pies stróżujący.

Posted

Niestety nie przyjechali a nawet nie zadzwonili że nie będą Czekałam z Iwoną na Popielarni do 18-ej i przyjechałam do domu. Jeśli przyjadą to Iwina natychmiast zadzwoni i dam znać ale mieli być 15- 16 więc chyba nieaktualne