Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesteście kochani !!!!
Bardzo ale to bardzo Wam dziekuje , że tu jesteście i chciecie Barusiowi pomóc. Myślę, że nr konta podamy bezpośrednio do hoteliku ale jutro będzie wszystko jasne bo pamiętajcie że ja tylko pośredniczę w tej sprawie. Trzymam kciuki baaardzo mocno żeby wszystko się udało i udało się nam też uzbierać na hotelik dla niego.

Posted

Bary już jest u mnie w hoteliku. Więcej napisze wieczorkiem jak się już trochę obrobimy. W samochodzie bardzo grzeczny - pies ideał- całą droge przeleżał grzecznie z tyłu na kanapie - ani się nie wiercił ani nie pisnął z początku troszkę wyglądał przez ok\no po czym położył się i grzecznie leżał. Jak na razie mamy się bezproblemowo.
Nr konta do wpłat
Alina Siedlecka
PKO BP 50 1020 5558 1111 1473 0980 0064 z dopiskiem Bary

Posted

bardzo się ciesze , że psina nie sprawiał problemów podczas transportu tym bardziej jestem pełna podziwu bo pan Maciek solidnie go nakarmił przed wyjazdem ;) Trzymam kciuki !!

I Bardzo prosimy o wpłaty na hotelik !!!!

Posted

Bary tak uśmiecha się cały czas jak jest z człowiekiem. Zaakceptował jak na na razie bez problemu zarówno mnie jak i Iwonkę która na przemian ze mną zajmuje się psiakami. Zobaczymy jutro jak poczuje się u siebie. Nie sądzę żeby był z nim problem jakikolwiek problem - przy stanowczym i konsekwentnym postępowaniu powinien być to super psiak. Gdybym nie słyszała opowieści o nim nie przypuszczałabym że to może być agresor. Zobaczymy co będzie dalej - na razie jest chyba w szoku po zmianie miejsca i osób które się nim zajmują może wtedy pokaże cały charakterek ale szczerze mówiąc wątpię - gdyby miało być coś nie tak to już teraz zębiska by szczerzył a na razie szczerzy ale tylko w uśmieszkach

Posted

Owieczka - masz troszkę miejsca w sygnaturce może i Bary by się usadowił - piszesz sporo postów więc może ktoś i z banerka wypatrzy? Musimy ściągnąć jak najwięcej osób na wątek

Posted

AlinaS napisał(a):
Owieczka - masz troszkę miejsca w sygnaturce może i Bary by się usadowił - piszesz sporo postów więc może ktoś i z banerka wypatrzy?

Próbowałam ale niewiele moge zrobić na tym forum ;(( ani edytowac ani wklejać zdjęć, no prawie nic ;(( nawet emotikony mi nie działają ( wtawiam minki jak na gg)
Będe próbowac ale przyznam, że cierpliwość trace do tego forum ...