Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Telefonu niestety nie było ale Bary i tak trafi na swojego człowieka być może lepszego i bardziej odpowiedzialnego

PS jak do tej pory wpłynęło na Barego tylko 20 zł czekamy na deklaracje i wpłaty

Posted

AlinaS napisał(a):
Telefonu niestety nie było ale Bary i tak trafi na swojego człowieka być może lepszego i bardziej odpowiedzialnego

PS jak do tej pory wpłynęło na Barego tylko 20 zł czekamy na deklaracje i wpłaty

Właśnie przed chwilą dostałam SMS o wpływie na konto = 10 zł od AGA-33-76

Posted

Czy Bary potrafi sam zostawać w domu? Tzn, czy nie wyje i nie robi demolki? I jaki jest jego stosunek do kotów.? Mam na myśli pewien dom, ale jak widziecie obłozony pewnymi warunkami.

Posted

bela51 napisał(a):
Czy Bary potrafi sam zostawać w domu? Tzn, czy nie wyje i nie robi demolki? I jaki jest jego stosunek do kotów.? Mam na myśli pewien dom, ale jak widziecie obłozony pewnymi warunkami.

W klinice w pokoju zostawał sam i nie płakał , nie robił demolki itp. jednak jego stosunku do kotów nie znam.
AlinaS czy masz jak sprawdzić jego stosunek do kotów ??

Posted

Koty niekoniecznie są w jego typie byłabym ostrożna z wydaniem do domu z kotami ale mam potencjalnego chętnego dzisiaj prawdopodobnie przyjedzie go zobaczyć. To młody ale bardzo odpowiedzialny człowiek z super podejściem do psów. Znam go od dziecka więc jeśli by się zdecydował to ręczę za jego dobre ręce

Posted

Bary grzeje tyłeczek w nowym dobrym domu. Ludzie są nim zachwyceni. Zauroczenie od pierwszego wejrzenia.Ten ,,agresywny" pies wylizał buzie trojgu nowych właścicieli po 5 minutach od poznania. Jak dojechałam do domu dostałam telefon że śpi już z nową właścicielką na kanapie. Nie wiem tylko co Mariusz na to ale chyba musi się pogodzić że teraz psiak jest na pierwszym planie

Posted

Jeszcze jedno Bary mieszka ok 2 km mojego domu czyli zawsze mogę wpaść i skontrolować który fotel lub kanapę Bary zajmuje a ma jeszcze do dyspozycji i ogród

Posted

Jeszcze nie skaczmy do góry bo kułam żelazo puki gorące i nie skonsultowałam decyzji z owieczką i aż się boję reakcji. To trochę z mojej strony nie w porządku ale dobro psa wydawało mi się bardzo dobre rozwiązanie dla psa ma on niestety etykietkę którą trudno pominąć dla nowych właścicieli a Mariusz z rodziną wzięli psa z pełną świadomością jego historii

Posted

AlinaS napisał(a):
Bary grzeje tyłeczek w nowym dobrym domu. Ludzie są nim zachwyceni. Zauroczenie od pierwszego wejrzenia.Ten ,,agresywny" pies wylizał buzie trojgu nowych właścicieli po 5 minutach od poznania. Jak dojechałam do domu dostałam telefon że śpi już z nową właścicielką na kanapie. Nie wiem tylko co Mariusz na to ale chyba musi się pogodzić że teraz psiak jest na pierwszym planie

Alinko, ja się zdaję całkowiecie na Ciebie i Twoje doświadczenie. Jesli twierdzisz że to jest odpowiedzialny i dobry dom dla Barego to ja Ci wierze na słowo.
Jednak pozwólcie że się będe cieszyć dopiero wtedy, kiedy dostanę zapewnienie od Mariusza i jego rodziny , że jest wszystko ok. I oczywiście zdjec nie daruje :))

I Bardzo ale to BARDZO Ci dziekuję, że mimo braku deklaracji i z pełna świadomością jaki Bary był , wzięłaś go pod swoje skrzydła i otoczyłas opieką. Wiem, że te wpłaty które dostałaś nie pokrywają pobytu Barysia u Ciebie w hoteliku chociaż z tego się utrzymujesz...