AlinaS Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Ja szczerze mówiąc jeszcze czekam na telefon że są ale nadzieja minimalna Quote
Szarotka Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Bary domek znajdzie. Jest taki ladny :):) Quote
AlinaS Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Szarotka napisał(a):Bary domek znajdzie. Jest taki ladny :):) i do tego bardzo mądry pies Quote
AlinaS Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Telefonu niestety nie było ale Bary i tak trafi na swojego człowieka być może lepszego i bardziej odpowiedzialnego PS jak do tej pory wpłynęło na Barego tylko 20 zł czekamy na deklaracje i wpłaty Quote
AlinaS Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 AlinaS napisał(a):Telefonu niestety nie było ale Bary i tak trafi na swojego człowieka być może lepszego i bardziej odpowiedzialnego PS jak do tej pory wpłynęło na Barego tylko 20 zł czekamy na deklaracje i wpłaty Właśnie przed chwilą dostałam SMS o wpływie na konto = 10 zł od AGA-33-76 Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 SAłuchajcie potrzebne pieniadze na pobyt Barego w hoteliku !!! :( A Ci ludzie jacys nieodpowiedzialni totalnie :/ Quote
Aga-33-76 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bary chłopczyku, gdzie Twój człowiek :( Potrzebne wpłaty na hotelik dla Barego!!! Quote
bela51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Czy Bary potrafi sam zostawać w domu? Tzn, czy nie wyje i nie robi demolki? I jaki jest jego stosunek do kotów.? Mam na myśli pewien dom, ale jak widziecie obłozony pewnymi warunkami. Quote
Owieczka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 bela51 napisał(a):Czy Bary potrafi sam zostawać w domu? Tzn, czy nie wyje i nie robi demolki? I jaki jest jego stosunek do kotów.? Mam na myśli pewien dom, ale jak widziecie obłozony pewnymi warunkami. W klinice w pokoju zostawał sam i nie płakał , nie robił demolki itp. jednak jego stosunku do kotów nie znam. AlinaS czy masz jak sprawdzić jego stosunek do kotów ?? Quote
AlinaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Koty niekoniecznie są w jego typie byłabym ostrożna z wydaniem do domu z kotami ale mam potencjalnego chętnego dzisiaj prawdopodobnie przyjedzie go zobaczyć. To młody ale bardzo odpowiedzialny człowiek z super podejściem do psów. Znam go od dziecka więc jeśli by się zdecydował to ręczę za jego dobre ręce Quote
AlinaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bary grzeje tyłeczek w nowym dobrym domu. Ludzie są nim zachwyceni. Zauroczenie od pierwszego wejrzenia.Ten ,,agresywny" pies wylizał buzie trojgu nowych właścicieli po 5 minutach od poznania. Jak dojechałam do domu dostałam telefon że śpi już z nową właścicielką na kanapie. Nie wiem tylko co Mariusz na to ale chyba musi się pogodzić że teraz psiak jest na pierwszym planie Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Cudoooooooooooooownie!!! :) :) :) Quote
AlinaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jeszcze jedno Bary mieszka ok 2 km mojego domu czyli zawsze mogę wpaść i skontrolować który fotel lub kanapę Bary zajmuje a ma jeszcze do dyspozycji i ogród Quote
Monika z Katowic Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Alinka! Niech żyje! Niech żyje! Dzięki Alince BARY MA DOMEK! :) :) :) Quote
bela51 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Aż sie poryczłam ze szcżęścia. ONki to moja milośc ( te Onkowate też). Wiekie uznanie dla p.Alinki i nowych Państwa.:loveu: Quote
AlinaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Jeszcze nie skaczmy do góry bo kułam żelazo puki gorące i nie skonsultowałam decyzji z owieczką i aż się boję reakcji. To trochę z mojej strony nie w porządku ale dobro psa wydawało mi się bardzo dobre rozwiązanie dla psa ma on niestety etykietkę którą trudno pominąć dla nowych właścicieli a Mariusz z rodziną wzięli psa z pełną świadomością jego historii Quote
*Monia* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Super :multi:. Życzymy długiego i szczęśliwego życia z nową rodzinką :loveu: Quote
Aga-33-76 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Fantastycznie!!! A zdjęcia z nowego domu jakieś będą? :) Quote
AlinaS Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dam im ze 3 dni spokoju i wtargnę po zdjęcia Quote
obraczus87 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Owieczka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 AlinaS napisał(a):Bary grzeje tyłeczek w nowym dobrym domu. Ludzie są nim zachwyceni. Zauroczenie od pierwszego wejrzenia.Ten ,,agresywny" pies wylizał buzie trojgu nowych właścicieli po 5 minutach od poznania. Jak dojechałam do domu dostałam telefon że śpi już z nową właścicielką na kanapie. Nie wiem tylko co Mariusz na to ale chyba musi się pogodzić że teraz psiak jest na pierwszym planie Alinko, ja się zdaję całkowiecie na Ciebie i Twoje doświadczenie. Jesli twierdzisz że to jest odpowiedzialny i dobry dom dla Barego to ja Ci wierze na słowo. Jednak pozwólcie że się będe cieszyć dopiero wtedy, kiedy dostanę zapewnienie od Mariusza i jego rodziny , że jest wszystko ok. I oczywiście zdjec nie daruje :)) I Bardzo ale to BARDZO Ci dziekuję, że mimo braku deklaracji i z pełna świadomością jaki Bary był , wzięłaś go pod swoje skrzydła i otoczyłas opieką. Wiem, że te wpłaty które dostałaś nie pokrywają pobytu Barysia u Ciebie w hoteliku chociaż z tego się utrzymujesz... Quote
Monika z Katowic Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 AlinkoS! Czy masz jakiś banerk Twojego hoteliku? Będę Cię reklamować po całej dogomanii za Twoje dobre serce i pomoc dla Barego. :) Quote
AlinaS Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 niestety nie mam i nie potrafię robić banerków. Strony internetowej też nie mam Quote
Recommended Posts