Jump to content
Dogomania

Wolontariat w schronisku w Katowicach!! Ruszyliśmy!! Poszukiwani wolontariusze!!!

Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?  

53 members have voted

1. 1. Jaki dzień Ci najbardziej pasuje (poza sobotą) do spotykania się w schronisku ?

• poniedziałek
      1
    • wtorek
      8
    • środa
      5
    • czwartek
      19
    • piątek
      20

Recommended Posts

Posted

Zapraszam na wątek Komeci [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186503-Kometa-quot-gwiezdny-pies-quot-poszukuje-ciepłego-kąta?p=14765075#post14765075[/URL] :)

Posted

[B][COLOR="#ff0000"]5 czerwca o godzinie 11 obecność obowiązkowa dla wszystkich wolontariuszy pracujących w schronisku, będzie szkolenie z Jackiem Gałuszko, który obejmie nad nami opiekę. Jeżeli ktoś nie może być w tym terminie niech pisze na "psiwolontariusz"[/COLOR][/B]

Posted

Czy ktoś miał dzisiaj nowego psa?

Wiem na pewno, że poszła Tina od Daro :D jak już prawie wszyscy poszli :) więc ją można ściągnąć maciaszku ;)

Posted

[quote name='__Lara']Czy ktoś miał dzisiaj nowego psa?

Wiem na pewno, że poszła Tina od Daro :D jak już prawie wszyscy poszli :) więc ją można ściągnąć maciaszku ;)[/QUOTE]

To super!!! Wiadomo coś więcej na temat tego, gdzie trafiła?

Posted

[quote name='Martita25']To super!!! Wiadomo coś więcej na temat tego, gdzie trafiła?[/QUOTE]

Tego nie wiem, widziałam właścicieli to wydawali się fajni :) jakiś starszy Pan z synem - też dorosłym, głaskał Tinę jak szli razem :)

Posted

[quote name='saphira18']Ta Tina od Darka?
a ci właściciele byli wcześniej w schronisku? (ci z ogrodem, dwóch panów ?)
Cieszę się bardzo[/QUOTE]

[B][COLOR=blue]Tak, to prawda,"moja"TINA po niecałym miesiącu pobytu w schronisku znalazła nowy domek !!! Nie wiem dokładnie do kogo trafiła, być może do tego starszego Pana z którym wczoraj rozmawiałem...Pytałem w Silesii pani Ani o to, ale ona tego pana wcześniej nie widziała,niemniej powiedziała mi,że ludzie wydawali się być w porządku i lubiący pieski!!! Cieszę się:) Tinko, powodzenia i wiele miłości!!![/COLOR][/B]

Posted

[B][COLOR=#ff0000][quote]5 czerwca o godzinie 11 obecność obowiązkowa dla wszystkich wolontariuszy pracujących w schronisku, będzie szkolenie z Jackiem Gałuszko, który obejmie nad nami opiekę. Jeżeli ktoś nie może być w tym terminie niech pisze na "psiwolontariusz"[/quote][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][COLOR=black]ja niestety[/COLOR] [COLOR=black]nie bedę mogła[/COLOR] [/COLOR][COLOR=black]byc obecna :( [/COLOR][/B]
[B]jestem świadkiem dla kolezanki...[/B]

[B]pisać na "psiwolontariusz" tzn, gdzie?[/B]

Posted

Jutro, w czwartek nie ma wolontariatu?
I jeszcze pytanie dotyczce soboty: przychodzimy na 11.00 mamy szkolenie i potem bierzemy psiaki na spacer, czy przychodzimy na 10.00, bierzemy psiaki na godzine i potem szkolenie i do domu? Wie ktoś może?

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/185054-Jasper-Haszczak-na-łańcuchu-zagłodzony-bez-szans-na-poprawę-!!!!-POMÓŻMY-MU"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1850...!-POMÓŻMY-MU[/COLOR][/URL]

[B][COLOR=magenta]Ludziska, zapisujcie się na wątek Jasperka, przeuroczego, niemalże zagłodzonego przez pseudo-właścicieli, haszczaka ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]Pomóżmy mu !!![/COLOR][/B]

[B][COLOR=#ff00ff]Na szczęście został już im odebrany i obecnie przebywa [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff00ff]w schronisku...[/COLOR][/B]

[B][COLOR=#ff00ff]Zresztą, przeczytajcie sami [/COLOR][/B]

[B][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/B][B][COLOR=#ff00ff](D.)[/COLOR][/B]