Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cwaniaczek jeden niech się zajmie sobą i swoją rodziną a nie dyryguje co nasza Pani Marlena ma zrobić z Fado!!! Przepraszam ale się uniosłam .......... cieszy mnie to że syn który był na początku przeciwny teraz jest za naszą Panią

• Replies 485
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='darunia-puma']cwaniaczek jeden niech się zajmie sobą i swoją rodziną a nie dyryguje co nasza Pani Marlena ma zrobić z Fado!!! Przepraszam ale się uniosłam .......... cieszy mnie to że syn który był na początku przeciwny teraz jest za naszą Panią[/QUOTE]

ja tez troche za dużo mu chyba powiedziałam przez telefon... ale nie wytrzymałam...

mam nadzieje ze to sie dobrze skonczy bo bardzo mnie ta sytuacja martwi

Posted

Trzymam kciuki za Fado , oby nic złego się nie wydarzyło :(

A przy okazji przepraszam że trochę zaoofuję ale zapraszam na bazarki :)

[B]kartki świąteczne na psy z Kielc [/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175114-Uratujmy-Biszkopta-do-18-XII-adresownik-notesiki-rAE-cznie-robione-OTWARTE-ZAPRASZAM[/url]

[B]notesiki i adresownik na ratowanie Biszkopcika [/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/175114-Uratujmy-Biszkopta-do-18-XII-adresownik-notesiki-rAE-cznie-robione-OTWARTE-ZAPRASZAM[/url]

Posted

Twoje kartki rudziu są cudne, szkoda ,że ja jestem juz bliska ogloszenia bankructwa bo wykupilabym wszystkie...ale wysylam linki znajomym:)

teraz Herkules. złe wieści

Pani Marlena za miesiąc będzie operowana. pomocy ze strony rodziny niet... nie wiem czy da rade sama...

dzwonilam do kliniki. wątroba, nerki, morfologia ok

ale stawy i mózg do bani... wiek min 10 lat... nigdy nie bedzie sprawnym pieskiem. ani ruchowo ani umysłowo.
najlepszym rozwiązaniem dla Niego byłoby mieszkanie nie w domu, tak jak wymarzylismy ale w ogrodzie , gdzie mógłny zalatwiac swoej potzeby od razu. nigdy do konca nie bedzie kontrolowal oddawania moczu i kału.

chociaz mnie sie wydaje,że u mnie poczynił znaczące postępy, przez te dwa tygodnie stanął na nogi i bardzo rzadko zalatwial sie w domu, nawet, mam wrazenie ,odczytywalam sygnaly, kiedy chciala wyjsc na spacer...

zaproponuje pani Marlenie że wybudujemy mu bude w jej małym ogródku, który móglby słuzyc jako kojec dla psa

Posted

[quote name='Cantadorra']Hmm... faktycznie daje do myslenia diagnoza. Na pewno warto mocno obserwowac psa teraz. Ale co wtedy, jak jego pani pojdzie do szpitala na operacje?[/QUOTE]

opieka nad nim ograniczyłaby sie wtedy do podawania mu jedzenia i leków przez matke pani Marleny

Posted

[quote name='Szarotka']To stanie w mule to mu raczej na zdrowie nie wyszlo, biedny piesio:placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(
Pani Marlena tez:shake::shake::shake::shake:[/QUOTE]

wet jednak jest przekonana ze problem ze stawami to nie tylko dlugie przebywanie w wodzie ale równiez zaawansowany wiek

Posted

[quote name='zula131']A czy buda to dobre rozwiązanie dla chorych stawów?... On chyba potrzebuje ciepła, bo siądą mu na dobre...[/QUOTE]

oczywiscie ciepła buda. poniewaz to mix owcz szkockiego, nie straszne mu niskie temperatury. jezeli sugeruje to dobry wet, to ja mu ufam

Posted

myślałam wchodząc tutaj że wieści będą lepsze a tu............ ojojojoj niedobrze martwię się o niego a danal1983 może mogłabyś wziąć chłopca na czas operacji tej pani do siebie? Niczego nie sugeruję żebyś przypadkiem się na mnie nie obraziła że wciskam Ci psa ale już nie wiem co robić.... według mnie nie powinien być na dworzu ze względu na jego stawy boję się że już całkiem siądzie

Posted

[quote name='darunia-puma']myślałam wchodząc tutaj że wieści będą lepsze a tu............ ojojojoj niedobrze martwię się o niego a danal1983 może mogłabyś wziąć chłopca na czas operacji tej pani do siebie? Niczego nie sugeruję żebyś przypadkiem się na mnie nie obraziła że wciskam Ci psa ale już nie wiem co robić.... według mnie nie powinien być na dworzu ze względu na jego stawy boję się że już całkiem siądzie[/QUOTE]

myslalam o tym, jakże... nie moge już bardziej zaniedbac mojej pracy. kiedy mialam Herlukesa u siebie, biuro bylo praktycznie zamnkniete non stop...

problem polega na tym, że on w ogole nie bedzie mogl mieszkac w domu. kto zabierze go do domu swiadom tego ze on nie nauczy sie kontrolowac potrzeb i bedzie sie zlatawial gdy przyjdzie mu ochota??? jesli bedzie mial ciepla bude i duzy kojec to bedzie mial dobrze . bude zbuduje moj Michal wiec bedzie pewnosc ze jest super jaosci;)))) oczywscie wszystko to musze przedyskutowac z pania marlena, to narazie moje plany ale wszystko od niej zalezy. tą bude i kojec zasugerowala sama wetka

Posted

dzwonilam do kliniki.

Herkules dzisiaj w ogóle sie nie podniósł. pani ewa(wet) obawia sie ze to moze nie byc tylko chwilowe zalamanie samopoczucia. wczoraj mnie ostrzegala, ze nadejdzie taki dzien...i dzisiaj wyrazla obawe , ze to moze byc ten dzien. ze jest jej bardzo przykro, ze to stalo sie u nich ale ona nie jest optymistą i martwi sie ze byc moze trzeba bedzie podjac decyzje o...

jeszcze wczoraj mowila mi , że raz bedzie lepiej , raz gorzej ale nigdy dobrze...

ja tego nie udźwignę

Posted

Poczekajcie moze sie pozbiera. Widzialam kiedys psa sasiada, ktory przewrocil sie na ulicy i wogole nie byl w stanie pojsc dalej. Dali mu jakies leki i teraz chodzi, ostatnio nawet chcial zjesc mojego psa na spacerze.
Moze to tylko chwilowe.

Posted

Danal, tak sobie pomyślałam....,że może Fado podniósłby się, gdyby ...zobaczył Ciebie albo panią Marlenę.On tęskni...To możliwe,że poczuł się porzucony...znowu...Nie wiem...Piesku, jeszcze nie teraz...Nie wszystko naraz...

Posted

[quote name='zachary']Danal, tak sobie pomyślałam....,że może Fado podniósłby się, gdyby ...zobaczył Ciebie albo panią Marlenę.On tęskni...To możliwe,że poczuł się porzucony...znowu...Nie wiem...Piesku, jeszcze nie teraz...Nie wszystko naraz...[/QUOTE]
jestem tego samego zdania .... to tęsknota......

Posted

szarotko nie wiesz jak to naprawić ? może link zadziała NIENAWIDZĘ NOWEGO DOGO!!!!!!!!!!
[url]http://www.dogomania.pl/threads/102012-Ona-bita-mA-otkiem-On-wyrzucony-jak-A-mieAE-Shilla-i-Seth-moje-ANIOA-Y[/url]

Posted

Darunia zajrzyj na moj bazarek dla Franusia, mamy 1000 zl dlugu:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/174776-Swiateczny-Bazarek-dla-Franusia-ktory-ledwo-uszedl-z-zyciem-do-12-XII-godz-12-00[/url]