AgusiaP Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Ok pięknie dziękuje :lol: Ja wpłace moją deklaracje w następnym tygodniu ;) Quote
Magdalena Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 stan skarpety na razie nie zmieniony - 113zł. Dopisuję oczywiście AgusiuP Twojego psiaka do kolejki oczekujących na pomoc, pomyślimy jeszcze elinko co z Deniskiem zrobić... jak wyglądają jego fundusze? muszę się skontaktować z leni, bo nie wiem co zrobić z tymi pieniążkami które skarpeta dostała od Bingo, który jednak wrócił z adopcji. wszystko ustalę i poinformuję Quote
Poker Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 może ktoś mi9 jeszcze raz podać nr konta, bo mi przepadło. Quote
Magdalena Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Otrzymałam już informację, że Denisek stoi na razie stabilnie, w związku z czym nie potrzebuje w tej chwili pomocy. Skarpeta Kudłaczy otrzymała od Bingo 250zł, w momencie kiedy poszedł do domu stałego. Jako, że niestety wrócił z adopcji i potrzebuje pieniążków, trzeba oddać mu tą kwotę pomniejszoną o 80zł (które zostało przekazane na pomoc Deniskowi, i które zostały już przez elinkę zwrócone Bingo). 250zł - 80zł = 170zł. Jak będą fundusze to zrobię przelew. Tessa od AgusiP - otrzyma od skarpety pomoc w kwocie 80zł. Na jej wątku jako konto do wpłat widnieje konto Fundacji Emir, proszę o potwierdzenie czy na to konto mam przelać. Quote
togaa Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Poker']może ktoś mi9 jeszcze raz podać nr konta, bo mi przepadło.[/QUOTE] Ja tez poproszę. Quote
AgusiaP Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 [quote name='Magdalena'] Tessa od AgusiP - otrzyma od skarpety pomoc w kwocie 80zł. Na jej wątku jako konto do wpłat widnieje konto Fundacji Emir, proszę o potwierdzenie czy na to konto mam przelać.[/QUOTE] Pieknie dziękuje :loveu::loveu::loveu: Tak to to konto;) [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][FONT=Arial Black]Konto Fundacji EMIR:[/FONT][/SIZE][/FONT][FONT=Verdana] Bank Śląski O/Grodzisk Maz. [/FONT][FONT=Impact][SIZE=3]88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/SIZE][/FONT] [FONT=Verdana][B]Przelewy zagraniczne:[/B][/FONT] [FONT=Verdana]ING Bank Śląski S.A.[/FONT] [FONT=Verdana]Kod SWIFT:[/FONT] [FONT=Verdana]ING Banku: INGBPLPW[/FONT] [FONT=Verdana]IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056[/FONT] [FONT=Verdana]w tytule wpłaty „dla Tess”[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=verdana][FONT=Arial Black]Dane kontaktowe:[/FONT][/FONT][/CENTER] [FONT=verdana] [CENTER]Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola tel. 601 300 726 i 46 857 88 27 [I][email protected][/I][/CENTER] [/FONT] [CENTER] [COLOR=#0000cd][B]wydarzenie na:[/B][/COLOR] [URL="http://www.facebook.com/event.php?eid=101920689912309"][COLOR=#0000cd][B][FONT=lucida sans unicode][IMG]http://thebrink.pl/images/stories/social/facebook_logo.png[/IMG][/FONT][/B][/COLOR][/URL] [/CENTER] Jeszcze tak na wszelki wypadek wkleje to co napisała na wątku Tessy ANETTTA [quote name='ANETTTA']jeśli wpłacacie jakis grosz ....... FUNDACJA EMIR JEST OPP [B]WPISUJAC W TREŚCI .........DAROWIZNA NA TESSE [/B] [B]MUSI BYC SŁOWO DAROWIZNA I NR KRS fUNDACJI [/B] [B]MOZECIE sobie odliczyc to jako darowizne w PIT w rozliczeniu za 2011r[/B] [B]zawsze to jakis grosik zwrotu i grosik na ponowna pomoc [/B][/QUOTE] Quote
Magdalena Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 dotarło: + 798zł od Mirka NL (Holendrzy dla skarpety, wpłynęło 25. 08. 2011r.) kudłacze bardzo, bardzo dziekuja!! :multi::multi: i dzieki temu: wydatek skarpety: - 80 zł - prośba AgusiaP o pomoc dla Tess, [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213315-krzyk-cierpienia-......TOSSA-.......b%C5%82aga-o-pomoc?p=17489261#post17489261"]http://www.dogomania.pl/threads/2133...1#post17489261[/URL], przelew 25.08.2011 - 170 zł - zwrot dla Bingo, który wrócił z adopcji, przelew 25.08.2011 [COLOR=red]aktualne konto skarpety[/COLOR]:[B][COLOR=darkolivegreen] 661[/COLOR][COLOR=darkolivegreen] zł[/COLOR] [/B](na dzień 25. 08. 2011) Quote
Magdalena Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 wpłata: + 60 zł od Poker (wpłynęło 26.08.2011) kudłacze dziekują! :multi: Quote
Poker Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Wpłaciłam 60 zł na konto Skarpeta Kudłaczy. Nie wiedziałam ,że właścicielem konta może być skarpeta :evil_lol: Quote
togaa Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Wplaciłam[B] 20 zł.[/B] W tytule było; skarpeta kudłaczy od togaa. Mam nadzieje że trafi gdzie trzeba.Nie wiedziałam ze to konto Viva.:shake: Edytuje; sorry, cos pokręcilam. Wazne że grosiki dotarły. Quote
Magdalena Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 [quote name='togaa']Wplaciłam[B] 20 zł.[/B] W tytule było; skarpeta kudłaczy od togaa. Mam nadzieje że trafi gdzie trzeba.Nie wiedziałam ze to konto Viva.:shake:[/QUOTE] potwierdzam wpłatę, ale nie bardzo rozumiem o co chodzi, jakie konto viva? :roll: Quote
necianeta89 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Dziewczęta, na którym wątku mogę skromnie prosić o pomoc? No i gdzie jakiś regulamin skarpetki? Bo mamy kudłacza. Małego i pięknego... Potrąconego przez samochód, z licznymi złamaniami... Musieliśmy amputować łapkę.. A aktualnie chłopak walczy z sepsą... I szukamy pomocy... Quote
Magdalena Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='necianeta89']Dziewczęta, na którym wątku mogę skromnie prosić o pomoc? No i gdzie jakiś regulamin skarpetki? Bo mamy kudłacza. Małego i pięknego... Potrąconego przez samochód, z licznymi złamaniami... Musieliśmy amputować łapkę.. A aktualnie chłopak walczy z sepsą... I szukamy pomocy...[/QUOTE] prosby o pomoc umieszczane są na tym wątku. Kudłacz musi mieć swój wątek na dogo z dokładnie, systematycznie prowadzonym rozliczeniem, wklejone paragony itp. W prośbie musi być podane na co dokładnie pieniążki są potrzebne. wpływy: + 30 zł od AgusiaP (za VIII 2011, wpłynęło 1.09.2011) + 15 zł od Halizy (wpłynęło 1.09.2011) dziekujemy! :multi: Quote
necianeta89 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Magdalena']prosby o pomoc umieszczane są na tym wątku. Kudłacz musi mieć swój wątek na dogo z dokładnie, systematycznie prowadzonym rozliczeniem, wklejone paragony itp. W prośbie musi być podane na co dokładnie pieniążki są potrzebne. [/QUOTE] Jeszcze pytanie jedno mam - czy w regulaminie skarbonki jest pkt o oddaniu 100% kwoty, czy jakiejś części? No i do jakiego czasu? (nie wiem gdzie szukać regulaminu - chyba ślepa jestem) Ok, to już mówię. Mamy u siebie Rokiego. Małego kudłacza, którego znaleziono przy drodzę mocno potrąconego przez samochód. Ma liczne złamania i rany z larwami. Niestety u biegaka rozwinęła się sepsa.. więc dla ratowania życia musiał mieć amputowaną łapkę. Najbliższe klika dni pokarze, czy przeżyje walkę... Co do rozliczeń, to narazie nic nie wiadomo. Lecznica otworzyła rachunek. Przed małym sporo leczenia jak i rehabilitacji. Przebywa w lecznicy. Narazie zbieramy pieniążki, bo koszta na pewno będą ogromne... więc pomoc potrzebna jest w pieniążkach na jego leczenie. Oto wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213885-kud%C5%82atek-Roki-po-amputacji-%C5%82apki-wci%C4%85%C5%BC-walczy-z-seps%C4%85-[/url]! Quote
Magdalena Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='necianeta89']Jeszcze pytanie jedno mam - czy w regulaminie skarbonki jest pkt o oddaniu 100% kwoty, czy jakiejś części? No i do jakiego czasu? (nie wiem gdzie szukać regulaminu - chyba ślepa jestem) Ok, to już mówię. Mamy u siebie Rokiego. Małego kudłacza, którego znaleziono przy drodzę mocno potrąconego przez samochód. Ma liczne złamania i rany z larwami. Niestety u biegaka rozwinęła się sepsa.. więc dla ratowania życia musiał mieć amputowaną łapkę. Najbliższe klika dni pokarze, czy przeżyje walkę... Co do rozliczeń, to narazie nic nie wiadomo. Lecznica otworzyła rachunek. Przed małym sporo leczenia jak i rehabilitacji. Przebywa w lecznicy. Narazie zbieramy pieniążki, bo koszta na pewno będą ogromne... więc pomoc potrzebna jest w pieniążkach na jego leczenie. Oto wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/213885-kud%C5%82atek-Roki-po-amputacji-%C5%82apki-wci%C4%85%C5%BC-walczy-z-seps%C4%85-[/URL]![/QUOTE] Nie, nie ma czegoś takiego jak obowiązkowy zwrot jakiegos procentu udzielonej pomocy. Jeżeli osoba, która otrzymała pomoc miałaby ochotę wpłacić coś na konto skarpety to jest to tylko jej "dobra wola", ale nie ma takiego obowiązku ;) regulaminu skarpety z tego co mi wiadomo nigdzie nie ma - ale w tej kwestii musiałaby się dokładniej leni356 wypowiedzieć, ponieważ ona jest inicjatorką powstania skarpety rozliczenie wpłat na wątku psiaka musi znajdować się na pierwszej stronie, najlepiej w którymś z pierwszych postów. wieczorem przejrzę wątek! Quote
necianeta89 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zawsze jest na pierwszej stronie :) Tylko narazie nieznamy kosztów. Bo rachunek został otwarty. Będziemy go znać dopiero jak chłopak się z tego wyliże i będzie mógł iść do jakiegoś DT. Ale uważam, że koszty bedą ogromne..... Ale jeśli pomożecie, odwdzięczę się dla was jakimś bazarkiem :) Bo mam masę fantów :) Quote
Magdalena Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='necianeta89']Zawsze jest na pierwszej stronie :) Tylko narazie nieznamy kosztów. Bo rachunek został otwarty. Będziemy go znać dopiero jak chłopak się z tego wyliże i będzie mógł iść do jakiegoś DT. Ale uważam, że koszty bedą ogromne..... Ale jeśli pomożecie, odwdzięczę się dla was jakimś bazarkiem :) Bo mam masę fantów :)[/QUOTE] niestety nie dam rady dzisiaj wejść na jego wątek, od dłuższego czasu mam problem z forum, wczytuje mi się jedna strona i to tyle :roll: na drugą stronę jakiegokolwiek wątku już nie wejdę, wczytuje mi się jedynie pierwszy post na danej stronie a i to jak dopisze szczęście :cool3: i mam to samo w firefoxie i internet explorerze, na innym kompie też próbowałam, wy też macie takie problemy? wygląda mi to na jakiś ogólny problem z funkcjonowaniem dogo... nie jestem po prostu w stanie przeglądać wątków Quote
necianeta89 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 [quote name='Magdalena']niestety nie dam rady dzisiaj wejść na jego wątek, od dłuższego czasu mam problem z forum, wczytuje mi się jedna strona i to tyle :roll: na drugą stronę jakiegokolwiek wątku już nie wejdę, wczytuje mi się jedynie pierwszy post na danej stronie a i to jak dopisze szczęście :cool3: i mam to samo w firefoxie i internet explorerze, na innym kompie też próbowałam, wy też macie takie problemy? wygląda mi to na jakiś ogólny problem z funkcjonowaniem dogo... nie jestem po prostu w stanie przeglądać wątków[/QUOTE] Czasem mam tak, że dłużej wczytuje mi się strona. ale potem zaskakuje. Więc jest ok. Jakbyś chciała poczytać coś o ROkim to mogę dać Ci allegro albo Fb. Potem jak okiełznasz DOGO to zaglądniesz na wątek. Narazie "nie pali się z kasą" bo najpierw musimy znać wstępne ceny. No i mały wciąż walczy z sepsą... Mam nadzieje, że z tego wyjdzie... bo to normalnie istne cudo.... taki grzeczny... piękny... spokojny i tak walczecznie walczy... Quote
Magdalena Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 przejrzałam wątek malucha, niestety nie ma w nim na razie rozliczenia. Jak tylko się pojawi to Skarpeta wspomoże, będę zaglądać na jego wątek. Na razie dopisuje na pierwszą stronę jako psiaka oczekującego na pomoc. Quote
necianeta89 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 [quote name='Magdalena']przejrzałam wątek malucha, niestety nie ma w nim na razie rozliczenia. Jak tylko się pojawi to Skarpeta wspomoże, będę zaglądać na jego wątek. Na razie dopisuje na pierwszą stronę jako psiaka oczekującego na pomoc.[/QUOTE] Dziękujemy :) Gdy tylko pokarze się rachunek z lecznicy, uzupełnimy. Quote
leni356 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 Mały kudłacz z ulicy ma szansę pojechać do BDT i zbiera na transport, proszę o dopisanie do listy oczekujących na pomoc. Jak będzie znany koszt i ile brakuje to damy znać Wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/213800-Ma%C5%82y-kud%C5%82acz-SZAGI-niegdy%C5%9B-bity-i-zaniedbywany-teraz-koczuje-na-ulicy-[/url]!!! Szagi: [IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6978/rne2011.jpg[/IMG] Quote
lika1771 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Mam wielka prosbe do skarpety kudłaczy chciałabym prosic o pomoc dla suni dla ktorej mamy bdt zbieramy na karme. Sunia jest na ulicy prawdopodobnie w ciazy jest bardzo kontaktowa łasi sie do ludzi boimy sie ze to moze sie zle skonczyc,jezeli jej nie pomozemy czeka ja mordownia w Olkuszu. [url]http://www.dogomania.pl/threads/213922-Bezdomna-sunia-ma-bdt-ale-nie-ma-deklaracji.-Jest-w-ciąży.-Pomóżcie-mi-pomóc-jej[/url]. Quote
Magdalena Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='lika1771']Mam wielka prosbe do skarpety kudłaczy chciałabym prosic o pomoc dla suni dla ktorej mamy bdt zbieramy na karme. Sunia jest na ulicy prawdopodobnie w ciazy jest bardzo kontaktowa łasi sie do ludzi boimy sie ze to moze sie zle skonczyc,jezeli jej nie pomozemy czeka ja mordownia w Olkuszu. [url]http://www.dogomania.pl/threads/213922-Bezdomna-sunia-ma-bdt-ale-nie-ma-deklaracji.-Jest-w-ciąży.-Pomóżcie-mi-pomóc-jej[/url].[/QUOTE] Skarpeta Kudłaczy pomoże w kwocie 50zł na karmę, proszę o numer konta na pw Quote
Magdalena Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 wydatek skarpety: - 50 zł - prośba lika1771 o wsparcie na karmę dla suni: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/213922-Bezdomna-sunia-ma-bdt-ale-nie-ma-deklaracji.-Jest-w-ciąży.-Pomóżcie-mi-pomóc-jej"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/2139...-mi-pomóc-jej[/COLOR][/URL], przelew 28.09.2011 [COLOR=red]aktualne konto skarpety[/COLOR]:[B][COLOR=darkolivegreen] 736[/COLOR][COLOR=darkolivegreen] zł[/COLOR] [/B](na dzień 28. 09. 2011) Quote
omi Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Pieniądze na karmę wpłynęły na konto-jeszcze raz bardzo dziękuję. Quote
Recommended Posts