Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

długo nie miałam internetu, troche nam tu sunie wątek "podupadł"... Pani Opiekunka opowiada, że suni w trakcie kuracji enkortonem nawet troche zaczęły rosnąć włoski, niestety w tej chwili znowu ma czerwone nóżki, mimo że nie zmieniło sie nic w diecie , nie doszedł żaden nowy zwierzak, czy płyn do podłogi czy cokolwiek nowego, wszystko po staremu, a alergia jest..
Ciężka to walka, myślę że nie damy rady czekać aż ta przypadłość ustąpi, wprawdzie kilka ośrodków robi testy alergiczne dla piesków ale i tak nie jesteśmy w stanie jej wozić na nie gdzieś do Poznania czy gdzie indziej i i tak nie mamy pieniędzy potem na terapie odczulającą. Trzeba psiuni znaleźć dom, który pokocha ją z tymi zaczerwienionymi nogami i ciągłym tropieniem co właściwie ją uczula...

Pani Opiekunka postara sie niebawem o jakąś nową fotke, a nam pozostają ogłoszenia. Proponuje w ogłoszeniach nie pisać że sunia jest w domu tymczasowym bo wtedy ludzie troche odpuszczają i myślą sobie, no jest bezpieczna, ktoś sie zajmuje to ja wezme bardziej potrzebującego...

mamy obecnie wpłatę od Cajusa 20,- i od Gosi 15,- końcówke z deklaracji na wyżła oraz z bazarku Bambino (jeszcze nie wiem dokladnie ile) ale pamiętajmy że sunia nie ma bardzo malutko deklaracji stałych.... Luty opłacony z pieniędzy na wyżła ale luty króciutki, zaraz znowu będą duże braki,
[B]Bardzo prosimy o jakiś bazareczek, każdą pomoc!! [/B]

Posted

dama zadumana....

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/e8e9f187ceb73e6b.html"][IMG]http://images37.fotosik.pl/252/e8e9f187ceb73e6bmed.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='kikou']

[/COLOR][COLOR=seagreen][B]DEKLARACJE:[/B][/COLOR]

mruczka-100,- /jedn.
ketunia 150,-/jedn.
marysia55 100,-/jedn.
poker-50,- /bazarek
GoskaGoska-30,-/bazar moniki
Leyla-50,-/[COLOR=seagreen][B]deklaracja miesieczna[/B][/COLOR]
[COLOR=black]monika083-50,-/jedn.[/COLOR]
Cajus JB-50,--jedn.
.......................................
[B]580,-[/B]

[B][COLOR=seagreen]ROZLICZENIE:[/COLOR][/B]

[B][SIZE=4][COLOR=teal]wpływy:[/COLOR][/SIZE][/B]
11-11-2009 MONIKA83 30,00 PLN (bazarek, kupująca GoskaGoska)
11-11-2009 MONIKA083 50,00 PLN
12-11-2009 marysia55 100,00 PLN
13-11-2009 CAJUS JB 50,00 PLN
16-11-2009 BAMBINO 20,00 PLN
20-11-2009 POKER 210,00 PLN (bazarek na Robiego, kupująca Ukryty Smok)
21-11-2009 GOSKAGOSKA 9,00 PLN (bazarek, kupująca Anna33)
23-11-2009 KETUNIA 150,00 PLN (bazarek)
23-11-2009 MRUCZKA 100,00 PLN
24-11-2009 IZA 5042 150,00 PLN
24-11-2009 LEYLA 100,00 PLN (grudzień, styczeń)
26-11-2009 GOSKAGOSKA 10,00 PLN (bazarek, kupująca iWA77)
[COLOR=indigo]26-11-2009 Jo37 30,00 PLN[/COLOR]
[COLOR=indigo]30-11-2009 Poker 77,00 PLN (bazarek)[/COLOR]
[COLOR=indigo]09-12-2009 Ketunia 300,00 PLN (bazarek)[/COLOR]
[COLOR=indigo]15-12-2009 Natalia K 20,00 PLN[/COLOR]
[COLOR=indigo]17-12-2009 CAJUS JB 20,00 PLN[/COLOR]

RAZEM: 1426,-

[B][SIZE=4][COLOR=teal]wydatki:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]Gaja pobyt w dt grudzień: 300,-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]Taro pobyt w dt grudzień: 300,-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]transport 170,-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]Gaja pobyt styczeń: 300,-[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=2][COLOR=#008080]RAZEM: 1070,-[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=2][COLOR=magenta]stan: plus 356,-[/COLOR][/SIZE][/B]

[B][URL="http://www.dogomania.pl/../posthistory.php?p=13464482"]Ostatnio edytowane przez kikou[/URL]; 29-12-2009 o godzinie 22:33[/B]

[/QUOTE]

[COLOR=Green][B]Witam.

Poproszę o aktualizacje rozliczenia.

Dziękuję i pozdrawiam.[/B][/COLOR]

Posted

zaktualizowane..

jeszcze był bazarek Bambino, info o nim wstawi sama Bambino i zrobi przelew,
[I](odłozyłysmy to na luty ponieważ ze względu na przeprowadzke ponad miesiąc byłam bez internetu.....)[/I]

Posted

[quote name='kikou']zaktualizowane..

jeszcze był bazarek Bambino, info o nim wstawi sama Bambino i zrobi przelew,
[I](odłozyłysmy to na luty ponieważ ze względu na przeprowadzke ponad miesiąc byłam bez internetu.....)[/I][/QUOTE]

[COLOR=Green][B]Dziękuję.[/B][/COLOR]

[quote name='Bambino'] Tak, jest zrobię rozliczenie zaraz jak siądę do netu w domu. [/quote]

[COLOR=Green][B]Również dziękuję.[/B][/COLOR]

Posted

Kochane, bazarek książkowy skończył się sukcesem - zebrano [B]293 zł. + 17 zł. nadwyżek z opłat pocztowych = 310,00 zł. [/B]
Wszystkie książki już wysłane ( z wyjątkiem halbiny, bo zażyczyła sobie w ferie, czyli po 12/2, żeby po robocie nie musiała latać na pocztę, i Reksiu21 która książkę odbierze od Kikou jak przyjedzie z Niemiec ). Pieniądze przekazane na konto KIkou. Dzięki Wam kochane czytelniczki Gajunia ma opłacony kolejny miesiąc w hoteliku, choć lepiej żeby już miała domek. Ale nie bójmy żaby - znajdzie się domek.
Post z wpływami zaktualizuje Kikou.

Posted

Poproszę [B]marysię55[/B] o tekst do ogłoszeń. Ten o Kamieniu napisała super. Może ma trochę czasu w nocy. :evil_lol: Powstawiałabym je na portalach. Chyba, ze Gosiu w którymś poście są jakieś teksty do ogłoszeń :crazyeye: - ale chyba nie?

PS za to Bambi[B]o[/B]no, to Cię kiedyś uduszę . :mad:

Posted

Nie, to by nie przeszło, bo to był taki tekst o kamieniu ( takim polnym, który czekał na osobę która zobaczy w nim piękno ) i do tego się rymowało. Ale wobec tego podeślę marysi link i poproszę, żeby coś wykombinowała. Ja nie mam polotu poetyckiego i piszę za długie i smutne zdania.

• 2 weeks later...
Posted

przelałam "czynsz" za dziewuszke i napisalam do jednej fundacji niemieckiej w jej sprawie, bo u nas to ona nie ma szans na dom, błagałam ich żeby szukali jakiegoś domu, ktory ma doświadczenie z alergikami.... zobaczymy...

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny..sorki, ze pytam..nie czytalam calego wątku, tylko pierwsza stronke:)Dogo prawie nie chodzi, boje sie nawet szukać...
Sunie byly dwie i dwie wyciagniete do hoteliku...co sie stalo z jedną??Znalazła domek???
No i imionka im zmienilyscie??Bo w opisie sa inne a w rozliczeniach inne:):)

Posted

[quote name='Poker']suńki były dwie,ale jedna zginęła po sterylce w schronie, lepiej nie pytaj w jaki sposób :angryy::-([/QUOTE]
ALe jak w schronie, jak na pierwszej stronce jest info,ze za grudzien chyba sa dwie oplaty za DT..??:(...jejooooo....:(:(