sunia2000 Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Zapraszam na bazarek dla Gajuchny:) Quote
Olena84 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Gaja ma ciagle u mnie odświeżane ogłoszenia, ale nikt nie pisze i nie dzwoni:( Quote
maja7 Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 Biedna Gajusia tyle już czeka, choć ona na szczęście o tym nie wie i jest szczęśliwa tam gdzie jest. Quote
Olena84 Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 A może spróbowac poszukać Gai jakiś bdt - wiem że trudno bedzie ale ona już tyle czasu siedzi w tym hoteliku, a koszty są duże;/ noi obawiam się że sunia ma tylko moje odnawiane ogłoszenia z których nikt nie dzwoni, wiec może tam siedzieć i siedzieć... Quote
azalia Posted January 22, 2017 Posted January 22, 2017 Dziewczyny dzisiaj dopiero znalazłam wątek Gajuni i tak mi jej żal,że tak dlugo nie może znaleźć domu. Jest piękną sunią,o oryginalnej urodzie,więć gdzie tkwi przyczyna? Ano wiadomo,że chodzi o alergię.Ludzie sobie wyobrażają,że to jakaś bardzo poważna choroba,sunia źle wygląda,leki drogie same kłopoty.A gdyby tak nie pisać o alergii w ogłoszeniach,a dopiero w kontakcie telefonicznym?Przedstawić chorobę na spokojnie,wyjaśnić wszystko,przecież nie jest ona bardzo kłopotliwa i nie zagraża życiu. 1 Quote
bakusiowa Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 8 godzin temu, azalia napisał: Dziewczyny dzisiaj dopiero znalazłam wątek Gajuni i tak mi jej żal,że tak dlugo nie może znaleźć domu. Jest piękną sunią,o oryginalnej urodzie,więć gdzie tkwi przyczyna? Ano wiadomo,że chodzi o alergię.Ludzie sobie wyobrażają,że to jakaś bardzo poważna choroba,sunia źle wygląda,leki drogie same kłopoty.A gdyby tak nie pisać o alergii w ogłoszeniach,a dopiero w kontakcie telefonicznym?Przedstawić chorobę na spokojnie,wyjaśnić wszystko,przecież nie jest ona bardzo kłopotliwa i nie zagraża życiu. Tez tak uważam. Nie trzeba od razu straszyć chorobą. Quote
Olena84 Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 12 godzin temu, azalia napisał: Dziewczyny dzisiaj dopiero znalazłam wątek Gajuni i tak mi jej żal,że tak dlugo nie może znaleźć domu. Jest piękną sunią,o oryginalnej urodzie,więć gdzie tkwi przyczyna? Ano wiadomo,że chodzi o alergię.Ludzie sobie wyobrażają,że to jakaś bardzo poważna choroba,sunia źle wygląda,leki drogie same kłopoty.A gdyby tak nie pisać o alergii w ogłoszeniach,a dopiero w kontakcie telefonicznym?Przedstawić chorobę na spokojnie,wyjaśnić wszystko,przecież nie jest ona bardzo kłopotliwa i nie zagraża życiu. 4 godziny temu, bakusiowa napisał: Tez tak uważam. Nie trzeba od razu straszyć chorobą. myślę że wiek też robi swoje, bo ona chyba już z 8 lat będzie miała, a uroda specyficzna, nie oczywista;) Quote
Hendra Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Dnia 23.01.2017 o 12:47, Olena84 napisał: myślę że wiek też robi swoje, bo ona chyba już z 8 lat będzie miała, a uroda specyficzna, nie oczywista;) No właśnie,urodna to ona nie jest,niestety,widziałem ją w realu.może to podkreślić w ogłoszeniach - sunia koneserów,dla patrzących sercem ? I napisać jakiego losu uniknęła ? Quote
bakusiowa Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 3 godziny temu, Hendra napisał: No właśnie,urodna to ona nie jest,niestety,widziałem ją w realu.może to podkreślić w ogłoszeniach - sunia koneserów,dla patrzących sercem ? I napisać jakiego losu uniknęła ? Na zdjęciach nie wygląda na brzydką. Quote
Olena84 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Noi cisza:(, wątek pada a Gaja tkwi i tkwi w hotelu;/ Quote
maarit Posted February 10, 2017 Posted February 10, 2017 Podeślijcie mi nr konta. Chociaż grosika niuni podeślę. Quote
gluchypies Posted February 13, 2017 Posted February 13, 2017 Dnia 22.01.2017 o 22:30, Olena84 napisał: A może spróbowac poszukać Gai jakiś bdt - wiem że trudno bedzie ale ona już tyle czasu siedzi w tym hoteliku, a koszty są duże;/ noi obawiam się że sunia ma tylko moje odnawiane ogłoszenia z których nikt nie dzwoni, wiec może tam siedzieć i siedzieć... Żal mi Gai, dalej w hoteliku :( ja też tu już nie zaglądam, nie mam kiedy :( podeślę grosik dla Gai. Pomysł z bdt dobry, tylko jak i gdzie go szukać? Gdybym mogła jakoś pomóc, to pisz. Quote
kikou Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 Gajulka trzyma formę chociaż chyba sie trochę postarzała... 1 Quote
maarit Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 "Się przypomnę" - podajcie mi nr konta, jak będę miała wolny grosik to niuni podeślę :) Quote
Olena84 Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 20 godzin temu, maarit napisał: "Się przypomnę" - podajcie mi nr konta, jak będę miała wolny grosik to niuni podeślę :) dostałaś? Quote
maarit Posted March 23, 2017 Posted March 23, 2017 Jeszcze nie. Poczekam bo i tak najwcześniej wpłacę dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
Olena84 Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Odnowiam Gai ogłoszenia, ale nikt nie dzwoni:(, a toi juz tyle lat;/ Quote
sharka Posted May 29, 2017 Posted May 29, 2017 Wyszło mi że Gaja ma ok 11 lat. W razie kłopotów finansowych pamiętajcie o Skarpecie im. Talcott... 1 Quote
maarit Posted June 17, 2017 Posted June 17, 2017 Jak ma, to podajcie mi ten nr konta bo nie dostałam ;) Końcem czerwca mogę wpłacić. Quote
maja7 Posted October 28, 2017 Posted October 28, 2017 Dawno nie było żadnych wieści od Gaji. Dzięki Olena84 za zdjęcia!!! 1 Quote
Recommended Posts