Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']No "pawel", "PaweL', al jak dalej??/ Sprawdzic go trza!

hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
kobitki kobitki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to ja Was uspokoje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Madzia jest naprawde w dobrych rekach :evil_lol: ja Pawła sprawdzam na biezaco (wiecie, my z madzia to juz prawie jak rodzina :evil_lol: ) i to naprawdeeee przystojniacha!!! ło jeeeesu i jak fajnie sie bawi :evil_lol: i posmiac sie z nim mozna i w ogole no... JEST FAJNY :evil_lol: nie ma sie o co bac ;) i PASUJE DO MADZI :loveu: bedzie weselichoooo :multi: tak cos w kosciach czuje haha :loveu:

Madzia za to zdjecie moje z Gajka... :mad: to Ci nawet Paweł nie pomoze

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']no i ma na imie pawel, ma 23 lata, jest najprzystojniejszyyyy na swiecie :evil_lol: :evil_lol: i tylko mooooj :lol:

noooo..... przystojniacha :razz:
ahhhh.... te motylki w brzuszku ;)

[quote name='sota36']No "pawel", "PaweL', al jak dalej??/ Sprawdzic go trza! Popieram :lol:
Pytanie pierwsze: Czy kocha psy? :mad: ;)
Pytanie drugie: Czy jest dobry dla Gajeczki? :mad: ;)

[quote name='panienkabubu'] Madzia jest naprawde w dobrych rekach :evil_lol: ja Pawła sprawdzam na biezaco (wiecie, my z madzia to juz prawie jak rodzina :evil_lol: ) i to naprawdeeee przystojniacha!!! Nooo.... my wiemy, że napewno jest dobry dla Madzi. To podstawa. Ale patrz wyżej - dlaszy test który musi przejśc na DGM ;)

Madzie - cieszymy się z Tobą :multi:
Ale pisz częściej ... bo tęsknimy :razz: ;)

Posted

Katerinas - swiete slowa co do testu - protponuje taki - ma za jednym razem "ptrzesluchiwany", czyli niejaki Pawel - przystojniak, lat 23, przeczytac wszystkie galerie ludzi, ktorzy odwiedzaja te, Gajeczkowa. Jak nie wytrzyma - madzia musi go rzucic!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Katerinas - swiete slowa co do testu - protponuje taki - ma za jednym razem "ptrzesluchiwany", czyli niejaki Pawel - przystojniak, lat 23, przeczytac wszystkie galerie ludzi, ktorzy odwiedzaja te, Gajeczkowa. Jak nie wytrzyma - madzia musi go rzucic!!!!

A potem test zdjęciowy i nickowy :lol: Czyj jest dany pies, albo dany nick jakie ma psy ;)
oj... Madzia... ciężki los tego Twojego przystojniaka ;)

PS. Czy on to czyta :-o :lol:

Posted

O! Super!!!! I jeszcze po przezwiskach psow! Przezwiska ludzi - juz mu darujemy - bedziemy laskawe!
Kasiu- ja mam nadzieje, ze Gryfny Paulek ('Paulek" - to po slasku - "Pawel": A "gryfny" - przystojny :))) jeszcze tego nie czyta!!! JESZCZE!Ale potem - to wypre sie wszystkiego! NA mnie nie liczcie!!!
do Gryfnego Paulka = JA CIE LUBIE!! a TO WSZYSTKO TO ONE NAPISALY, NIE JA!!!!!

Posted

Katerinas napisał(a):

Popieram :lol:
Pytanie pierwsze: Czy kocha psy? :mad: ;)
Pytanie drugie: Czy jest dobry dla Gajeczki? :mad: ;)

Hahaha, podobno kooooooocha :) ale widać, że kocha, bo jak przyszedł pierwszy raz do Madzi to Gaja była wymiziana za wszystkie czasy :multi:
A Gaja jest nim oszołomiona tak po cichu powiem, ciagle za nim łazi, ona go bardziej lubi ode mnie buuuuuu :placz: :placz: :placz: :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']Hahaha, podobno kooooooocha :) ale widać, że kocha, bo jak przyszedł pierwszy raz do Madzi to Gaja była wymiziana za wszystkie czasy :multi:
A Gaja jest nim oszołomiona tak po cichu powiem, ciagle za nim łazi, ona go bardziej lubi ode mnie buuuuuu :placz: :placz: :placz: :evil_lol:
a nie udaje, ze kocha??? Trza jechac i sprawdzic!

Posted

panienkabubu napisał(a):

ale widać, że kocha, bo jak przyszedł pierwszy raz do Madzi to Gaja była wymiziana za wszystkie czasy :multi:
Dowody, dowody ... zdjęciowe ;)

Posted

sota36 napisał(a):
a nie udaje, ze kocha??? Trza jechac i sprawdzic!

no to jak? w sobote? :evil_lol:

Katerinas napisał(a):
Dowody, dowody ... zdjęciowe ;)

sota36 napisał(a):
No wlasnie!!! I to bez korekty!! Dowody!!! bo jak nie to - do wody!!!!

sprobuje cos wymyslec! bo to wiecie! tajniakiem musi byc! :evil_lol: :evil_lol:

oj biedna Madzia :loveu:

Posted

hahahahahahahah moje wariatki jak ja was kocham hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no to tak, jak kasia napisala, pawel kocha psy, sam ma w domu owczarka niemieckiego, chociaz zakochany jest w shar peiach, juz mam zapowiedziane, ze w domu bede miec psa takiej rasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: reszty planow nie zdradzam, nie zapeszam tfu tfu fuu :evil_lol:

na rasach sie zna, na wystawe do katowic planujemy jechac razem, jesli wszystko pojdzie po naszej mysli :evil_lol:

a z tym odroznianiem psiaków to trzeba poczekac troche, bo choc kocha psy, to pracuje calymi dniami od rana do wieczora, ale mysle ze powoli powoli bedzie brnal w dogo :evil_lol: pare historii naszych psich znajomych zna, bo mu sie wami juz chwaliłam :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

noo i jak to facet ma obsesje na punkcie samochodow :cool3: i ciesze sie z tego powodu bardzo, bo zdecydowanie wole jak facet oglada sie za samochodami aniezeli za innymi babkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no a swoja droga to wrocilam dopiero z katowic, dlatego tak pozno jestem, juz wrzucam reszte zdjec no i lece do waszych galerii bo mam taaaaaaaaakie zaleglosci ze glowa mala :oops:

gaja napastujaca bena :cool3:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']oj wy moje kochane babeczkiii :loveu: :loveu: :loveu:

no to tak, jak wiecie od pewnego czasu byłam sama, powiedziałam sobie, ze nigdy wiecej faceta :diabloti:

aleee, mam cudowną znajomą :loveu: która o mnie zadbała, z gory zakładala ze bedziemy do siebie pasowac i ona nie widzi innej opcji :lol:

no i ma na imie pawel, ma 23 lata, jest najprzystojniejszyyyy na swiecie :evil_lol: :evil_lol: i tylko mooooj :lol:

zdjecie wam wrzuce tylko cichooooszaaa :eviltong: i nie zakochać mi sie :mad: :eviltong:

Niczym Rudolph Valentino :razz: :razz:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
hahahahahahahah moje wariatki jak ja was kocham hahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

no to tak, jak kasia napisala, pawel kocha psy, sam ma w domu owczarka niemieckiego, chociaz zakochany jest w shar peiach, juz mam zapowiedziane, ze w domu bede miec psa takiej rasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: reszty planow nie zdradzam, nie zapeszam tfu tfu fuu :evil_lol:

na rasach sie zna, na wystawe do katowic planujemy jechac razem, jesli wszystko pojdzie po naszej mysli :evil_lol:

a z tym odroznianiem psiaków to trzeba poczekac troche, bo choc kocha psy, to pracuje calymi dniami od rana do wieczora, ale mysle ze powoli powoli bedzie brnal w dogo :evil_lol: pare historii naszych psich znajomych zna, bo mu sie wami juz chwaliłam :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

noo i jak to facet ma obsesje na punkcie samochodow :cool3: i ciesze sie z tego powodu bardzo, bo zdecydowanie wole jak facet oglada sie za samochodami aniezeli za innymi babkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

hahahaha :evil_lol: no to madzia bedzie miala zwierzyniec :evil_lol:

ja tylko chcialam sie przypomniec ze moje wejsciowki na wystawe prawdopodobnie dla was tez bedaaaaaa :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

hyhy gaja mi wlasnie pod reke wchodzi zeby ją gilać, coz za pieszczoch:razz:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']pawel kocha psy, sam ma w domu owczarka niemieckiego, chociaz zakochany jest w shar peiach, juz mam zapowiedziane, ze w domu bede miec psa takiej rasy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: reszty planow nie zdradzam, nie zapeszam tfu tfu fuu :evil_lol:

a czy Gaja poznała się już z ONkiem Pawła? :razz:

ahahahaha plany powiadasz - to chyba jednak Twój ślub będzie pierwszy :evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']Niczym Rudolph Valentino :razz: :razz:

hahahahah jak mu powiem to padnie :evil_lol:

[quote name='panienkabubu']hahahaha :evil_lol: no to madzia bedzie miala zwierzyniec :evil_lol:

ja tylko chcialam sie przypomniec ze moje wejsciowki na wystawe prawdopodobnie dla was tez bedaaaaaa :eviltong:

my na całe czy dni :lol:

[quote name='Guffi']Biedy Ben:lol: ... albo Gaja:lol: :loveu:

biedny ben :eviltong: on sie od biedaczki opedzic nie moze :evil_lol:

[quote name='eria']ja też będę na wystawie w Katosach, może się poznamy, bo Gajke znam ze schroniska, ale Madzi nie ;)

eria musowo musowoooo :diabloti:

[quote name='malawaszka']a czy Gaja poznała się już z ONkiem Pawła? :razz:

ahahahaha plany powiadasz - to chyba jednak Twój ślub będzie pierwszy :evil_lol:

hahahahaha nie poznała sie i nie moj bedzie pierwszy :evil_lol: zakład?:eviltong:

[quote name='Alicjarydzewska'];)hey mała ale dziś prosze sie nie odchudzać i zjadaj pączusia:p
rany już sie ciesze na kolejne panieńskie na dogo;)

witaj alusia :razz: ja juz u ciebie wyczytałam, jakie pysznosci dzisiaj jadłas :oops: ja dieta dieta dietaaa :eviltong: ale efekty widac, a jak sobie poslucham jakie slodkosci dzisiaj jedliscie to sie tym najem :p