Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maadziaaa jak coś to wiesz - szepnij profesorowi, że całe dogo za Tobą murem stoi - a możliwości walki mamy duuuże :diabloti: i duuże zęby :diabloti: :diabloti: :diabloti:

trzymam :kciuki: :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Maadziaaa jak coś to wiesz - szepnij profesorowi, że całe dogo za Tobą murem stoi - a możliwości walki mamy duuuże :diabloti: i duuże zęby :diabloti: :diabloti: :diabloti:
hahahaha no nie mogę - dogomanią psora poszczuje?

Madziu
trzymam :kciuki:

Posted

[quote name='Guffi']Nie ma Magdy:crazyeye:
Panienkabubu, wiesz coś?

hahahha :cool3:
wiem wiem :cool3:
Madzia w weekend była w pracy więc nie miala możliwości napisać, a dzisiaj pewnie do późna na uczelni, ale zagonię ją dzisiaj do dogomanii :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='panienkabubu']hahahha :cool3:
wiem wiem :cool3:
Madzia w weekend była w pracy więc nie miala możliwości napisać, a dzisiaj pewnie do późna na uczelni, ale zagonię ją dzisiaj do dogomanii :eviltong: :eviltong:
Trzymam za słowo:p :eviltong:

Posted

jesteeeem kobity, ale tylko na chwilke znowu :-(

tak po skrocie to...wyniki z ekonomii mojej cudownej jakos w marcu 11 chyba, ale nie zdam, nie ma bata normalnie :-(

wrzuce pare zdjatek zeby nie bylo tak smutno i lece, mam taki nawal pracy w tym miesiacu ze glowa boli :roll: jeszcze pranie i ksiazki i pt sob i ndz znowu praca :placz: ja sie kiedys wykoncze :placz:

z zimowej serii:lol:

:loveu: :loveu: :loveu: