Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='panienkabubu']

a ja wlasnie spojrzalam na nowy plan zajec i nie wiem co z piatkiem w katowicach :placz: :placz: :placz: jestem zalamana :placz: :placz: od 10:10 do 15:30 zajecia :placz: :placz: policze tygodnie, jesli sie okaze ze wyskocza mi cwiczenia to nie przyjde :placz: a jak beda wyklady to dlaczego nie :diabloti:

edit: ok sprawdzilam ;D haha, jesli mi nie zmienia planu to bede na wystawie, ale tylko do 13, bo pozniej musze na zajecia biec :placz:

Ech Kasiu zawsze mozna sobie jeden dzien wolnego zrobic - ja przynajmniej tak planuje :diabloti: :eviltong:

Czesc Madziu :multi:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ech Kasiu zawsze mozna sobie jeden dzien wolnego zrobic - ja przynajmniej tak planuje :diabloti: :eviltong:

Czesc Madziu :multi:

gorzej, jak w ten dzień bede miec cwiczenia, bo jesli tak sie stanie, to niestety obecnosc obowiazkowa, zwlaszcza, ze to planowo Informatyka, a ja to lubie :eviltong: i jeszcze historia SM tez cwiczenia, wiec tymbardziej obowiazkowa obecnosc ;)

[quote name='eria']ja tu czegoś nie rozumiem ...jakie dzieci, jakie szczeniaczki, gadać konkretnie co Wy to bawić będziecie :evil_lol:

no jak to co! :evil_lol: Halszka bedzie mamą! :evil_lol: tylko jeszcze nie wiadomo kiedy bo sie nie kwapi do tego ;P

Posted

witam po przerwie;)
szczeniaczki beda:loveu:
niestety (stety?) ja jakos nigdy nie odwazylam sie na pokrycie suki.. ta odpowiedzialnosc mnie przeraza;)

Posted

[quote name='alive']super zdjęcie :evil_lol: biedna Kasia... :eviltong:

hahahah MNIE SIE PODOBALO :cool3: ja lubie snieg :loveu:

[quote name='zuzolandia']Czołem Mandziu;-) ......oooooo szczeniorki ;-) to cekomy na fotecki jak sie urodza ;-)maluchy ;-)
Buziole

ale fotecki sceniat to raczej u mnie beda, bo to Hanka bedzie mamą, a nie Gaja :eviltong: :eviltong:

i mnie jakos to nie przeraza, za bardzo to kocham :loveu: :loveu: :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='PIKA']Kuźwa tu tez? :angryy:
No niestety :shake:.

Przejrzałam ostatnie 10 stron galeri i widzę tylko fotki pączków , walentynek i
jakiś facetów :evil_lol:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']
i jakiś facetów :evil_lol:.

nie jakichs a mojego :mad: :eviltong:

kochaniutkie moje zbliżają mi sie popraweczki i siedze troche w ksiazkach (znowu :angryy: )

wpadłam tylko napisać, ze wszystko u nas...po staremu :cool3: i wrzucam fotaski z daaawnego spacerka z majorem :razz:

mordujemy :diabloti:

marzycielka:loveu:

i szaleństwa

chodz bo sie zgubisz w trawie;)

i w sepii :loveu:

i ostatnie na dzisiaj :cool3: :loveu:

aha i zapomniałam, pawełek obiecał, ze w miare mozliwosci postra sie spamietac wszystkie ciocie dogomaniackie z rasami imionami i pieszczotliwymi nazwami psiakow :evil_lol: chce sie wdac w łaski :evil_lol:

trzymajcie kciuki w środe od 14, popraweczka z ekonomii :-( i troche sie boje :oops: :-(

Posted

Madzia no to widzisz jedną Dogomaniaczkę Paweł ma z głowy (mnie :D) bo jestem jedyną, która ma dwa bernardyny i to w dodatku widuje mnie co jakiś czas to podejrzewam, że kojarzy :p hahahaha :diabloti:

i poprawka: egzamin Madzi jest w czwartek :evil_lol:

Posted

cześć Madziu - ale jesteś zakręcona :lol::lol::lol: to kiedy ten egzamin?

wspaniale, wspaniale i jeszcze raz wspaniale.... chyba teraz na mur beton masz swietny humorek? A Paweł rewelacyjnie do Ciebie pasuje :buzi: Poproszę koniecznie o wspólne wasze zdjecie :p
Dzieki za meile :buzi: bawią mnie niektóre do łez :cool3: