Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='panienkabubu'] a ja wlasnie spojrzalam na nowy plan zajec i nie wiem co z piatkiem w katowicach :placz: :placz: :placz: jestem zalamana :placz: :placz: od 10:10 do 15:30 zajecia :placz: :placz: policze tygodnie, jesli sie okaze ze wyskocza mi cwiczenia to nie przyjde :placz: a jak beda wyklady to dlaczego nie :diabloti: edit: ok sprawdzilam ;D haha, jesli mi nie zmienia planu to bede na wystawie, ale tylko do 13, bo pozniej musze na zajecia biec :placz: Ech Kasiu zawsze mozna sobie jeden dzien wolnego zrobic - ja przynajmniej tak planuje :diabloti: :eviltong: Czesc Madziu :multi: Quote
eria Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ja tu czegoś nie rozumiem ...jakie dzieci, jakie szczeniaczki, gadać konkretnie co Wy to bawić będziecie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar']Ech Kasiu zawsze mozna sobie jeden dzien wolnego zrobic - ja przynajmniej tak planuje :diabloti: :eviltong: Czesc Madziu :multi: gorzej, jak w ten dzień bede miec cwiczenia, bo jesli tak sie stanie, to niestety obecnosc obowiazkowa, zwlaszcza, ze to planowo Informatyka, a ja to lubie :eviltong: i jeszcze historia SM tez cwiczenia, wiec tymbardziej obowiazkowa obecnosc ;) [quote name='eria']ja tu czegoś nie rozumiem ...jakie dzieci, jakie szczeniaczki, gadać konkretnie co Wy to bawić będziecie :evil_lol: no jak to co! :evil_lol: Halszka bedzie mamą! :evil_lol: tylko jeszcze nie wiadomo kiedy bo sie nie kwapi do tego ;P Quote
Nugatowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Maaaaaadzia !!!!!!!:loveu: :-( :-( :-( :-( Widzę,że nieżle Wam rozrabiają te młotylKKi w BrzyszKKKach Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nugatowa napisał(a):Maaaaaadzia !!!!!!!:loveu: :-( :-( :-( :-( Widzę,że nieżle Wam rozrabiają te młotylKKi w BrzyszKKKach Nugatowa, czemu Ty placzesz???? Quote
Nugatowa Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 panienkabubu napisał(a):Nugatowa, czemu Ty placzesz???? Swoje łezki gdzieś zostawić muszę ............:oops: :loveu: Quote
panienkabubu Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nugatowa napisał(a):Swoje łezki gdzieś zostawić muszę ............:oops: :loveu: ale masz jakis konkretny powod? :cool3: czy tak po prostu? :cool3: ze wzruszenia? :cool3: Quote
wiq Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 witam po przerwie;) szczeniaczki beda:loveu: niestety (stety?) ja jakos nigdy nie odwazylam sie na pokrycie suki.. ta odpowiedzialnosc mnie przeraza;) Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 arystokratka napisał(a):Witajcie:loveu: Przyszłam się przywitać :D:D Kuźwa tu tez? :angryy: Quote
alive Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] super zdjęcie :evil_lol: biedna Kasia... :eviltong: Quote
zuzolandia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czołem Mandziu;-) ......oooooo szczeniorki ;-) to cekomy na fotecki jak sie urodza ;-)maluchy ;-) Buziole Quote
panienkabubu Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='alive']super zdjęcie :evil_lol: biedna Kasia... :eviltong: hahahah MNIE SIE PODOBALO :cool3: ja lubie snieg :loveu: [quote name='zuzolandia']Czołem Mandziu;-) ......oooooo szczeniorki ;-) to cekomy na fotecki jak sie urodza ;-)maluchy ;-) Buziole ale fotecki sceniat to raczej u mnie beda, bo to Hanka bedzie mamą, a nie Gaja :eviltong: :eviltong: i mnie jakos to nie przeraza, za bardzo to kocham :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='PIKA']Kuźwa tu tez? :angryy: No niestety :shake:. Przejrzałam ostatnie 10 stron galeri i widzę tylko fotki pączków , walentynek i jakiś facetów :evil_lol:. Quote
madzia20sosnowiec Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Kamcia_14'] i jakiś facetów :evil_lol:. nie jakichs a mojego :mad: :eviltong: kochaniutkie moje zbliżają mi sie popraweczki i siedze troche w ksiazkach (znowu :angryy: ) wpadłam tylko napisać, ze wszystko u nas...po staremu :cool3: i wrzucam fotaski z daaawnego spacerka z majorem :razz: mordujemy :diabloti: marzycielka:loveu: i szaleństwa chodz bo sie zgubisz w trawie;) i w sepii :loveu: i ostatnie na dzisiaj :cool3: :loveu: aha i zapomniałam, pawełek obiecał, ze w miare mozliwosci postra sie spamietac wszystkie ciocie dogomaniackie z rasami imionami i pieszczotliwymi nazwami psiakow :evil_lol: chce sie wdac w łaski :evil_lol: trzymajcie kciuki w środe od 14, popraweczka z ekonomii :-( i troche sie boje :oops: :-( Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no to ja trzymam kciuki co mnie zapamięta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 A ja trzymam cobys kochaniutka wszystko zaliczyła ;-) no i tez sobie zycze coby Pawełek nas zapamietał heheeheheh ;-) Buziole Quote
panienkabubu Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Madzia no to widzisz jedną Dogomaniaczkę Paweł ma z głowy (mnie :D) bo jestem jedyną, która ma dwa bernardyny i to w dodatku widuje mnie co jakiś czas to podejrzewam, że kojarzy :p hahahaha :diabloti: i poprawka: egzamin Madzi jest w czwartek :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale Madzia Pawła szkolisz;) Quote
Katerinas Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Madziu Trzymam kciuki za egzamin :-) Zdjęcia fajowe :-) choć powiem szczerze przydałyby się nowe ;) Quote
Lucy* Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Magdaleno !! też trzymam za egzamin !! :kciuki: :kciuki: Quote
Gosiek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 cześć Madziu - ale jesteś zakręcona :lol::lol::lol: to kiedy ten egzamin? wspaniale, wspaniale i jeszcze raz wspaniale.... chyba teraz na mur beton masz swietny humorek? A Paweł rewelacyjnie do Ciebie pasuje :buzi: Poproszę koniecznie o wspólne wasze zdjecie :p Dzieki za meile :buzi: bawią mnie niektóre do łez :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 kobietki 15,15 trzymac kciuki:oops: uff uff jejku jak sie boje:oops: Quote
Recommended Posts