Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
Magda, czy ktoś Ci mówił, ze co za dużo nauki to niezdrowo?

Zrób sobie przerwę i przyjedź do Warszawy na krótki odpoczynek :lol:

hahaha, a my chyba mamy taką możliwość :diabloti: ale to jeszcze nic nie wiadomo, na razie chyba naaaaaaaaaaaaaarty :evil_lol:

a Madzia :p hmmmm :p ona chyba in loffffff :loveu: :loveu: :loveu: :cool3:

Posted

Jesteeeeeem :cool3:

I narazie sie nie uczeee :cool3: :cool3: :cool3:

Bo nie umiem :cool3: zakochałam sięęęęę :loveu: :loveu: :loveu:

A sesja całkiem nieźle na 6 egzaminów mam tylko 2 poprawki, złapałam jedną tróje, reszta piękne czwóreczki :eviltong: możecie być ze mnie dumne :lol:

Gajeczka moja ma sie dobrze, wczoraj byłysmy z Kasia na dłuuuuugim spacerku po lesie,pies padł jak zabity, teraz lece na spacerek i jak wróce to wrzuce duuuuuzo foteczek :lol:

Aha i dziękujemy za walntynkową pamięć ;)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

zakochałam sięęęęę :loveu: :loveu: :loveu:

A sesja całkiem nieźle na 6 egzaminów mam tylko 2 poprawki, złapałam jedną tróje, reszta piękne czwóreczki :eviltong: możecie być ze mnie dumne :lol:

:klacz: Madziu!!! super!:loveu:

cieszę się ogromnie, życzę wam wszystkiego najlepszego i pięknych Walentynek:loveu::loveu::loveu:
i buziaki dla Gajeczki !

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']
Bo nie umiem :cool3: zakochałam sięęęęę :loveu: :loveu: :loveu: :multi:

[quote name='madzia18sosnowiec']A sesja całkiem nieźle na 6 egzaminów mam tylko 2 poprawki, złapałam jedną tróje, reszta piękne czwóreczki :eviltong: możecie być ze mnie dumne :lol: BRAWO :multi:

[quote name='madzia18sosnowiec']Gajeczka moja ma sie dobrze, wczoraj byłysmy z Kasia na dłuuuuugim spacerku po lesie,pies padł jak zabity, teraz lece na spacerek i jak wróce to wrzuce duuuuuzo foteczek :lol: To dawaj foty ;)

[quote name='malawaszka']Madziaaa czekam na foteczki :loveu: :loveu: :loveu: a co do reszty to wiesz :razz: spotkamy się na swoich weselach :loveu: :evil_lol: A mnie zaprosicie? ;)

Posted

[quote name='malawaszka']Madziaaa czekam na foteczki :loveu: :loveu: :loveu: a co do reszty to wiesz :razz: spotkamy się na swoich weselach :loveu: :evil_lol::mad:chwila .....a panieńskie to co ....oj nie minie was:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć Madziula:p

Posted

[quote name='Katerinas']:multi:
A mnie zaprosicie? ;)

noo pewa pewa :razz:

[quote name='Alicjarydzewska']:mad:chwila .....a panieńskie to co ....oj nie minie was:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć Madziula:p

hahaha no BA że nie może minąć niezauważenie tak ważne wydarzenie :evil_lol:

Posted

no tak- mają rację !! My musimy wspólnie się naradzić i zdecydować czy Ty się możesz z nim spotykać i w ogóle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
a weseleee...w swoim czasie :lol: ja po waszce :eviltong:

bhahahaha noo to jeszcze jeszcze :evil_lol:

Gajec cudny zimowy :loveu: noo i miłych walentynek :diabloti: pamiętaj co mi obiecałaś buuuahahhahahaha

Posted

Madzia - nigdy nie mow "nigdy"!!! Ja tam juz przezyalm swoje lata i wiem! a jak to cudo ma na imie? ja sie tam w nim nie zakocham,no chyba, ze on lubi "starsze panie"!
ps.wkleila 6 zdjec i mysli, ze my jestesmy zadowoleni...tez cos!

Posted

a ta zaś o tej swojej staruszkowatości.
i Jolcia posty niedokładnie czyta bo Madzia napisała ze ma Paweł na imie :razz:
a swoją drogą - całkiem całkiem :eviltong:
a Gaka cudowna - te jej oczy :loveu:
a zdjęć więcej chcemy po takiej nieobecności!!!!!!!