Teklunia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Magda, czy ktoś Ci mówił, ze co za dużo nauki to niezdrowo? Zrób sobie przerwę i przyjedź do Warszawy na krótki odpoczynek :lol: Quote
zuzolandia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 BUZIACZKI WALENTYNKOWE PRZESYłAMY !!!!!!!! Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 chodzę za Zuzolandią i oglądam jej wspaniałe Walentynkowe gify :loveu: Madziu, dużo zdrówka życzę i wracaj szybciutko do nas!:loveu: Quote
Katerinas Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Madzia No ile mozna się uczyć :mad: :lol: Quote
panienkabubu Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Teklunia napisał(a):Magda, czy ktoś Ci mówił, ze co za dużo nauki to niezdrowo? Zrób sobie przerwę i przyjedź do Warszawy na krótki odpoczynek :lol: hahaha, a my chyba mamy taką możliwość :diabloti: ale to jeszcze nic nie wiadomo, na razie chyba naaaaaaaaaaaaaarty :evil_lol: a Madzia :p hmmmm :p ona chyba in loffffff :loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Jesteeeeeem :cool3: I narazie sie nie uczeee :cool3: :cool3: :cool3: Bo nie umiem :cool3: zakochałam sięęęęę :loveu: :loveu: :loveu: A sesja całkiem nieźle na 6 egzaminów mam tylko 2 poprawki, złapałam jedną tróje, reszta piękne czwóreczki :eviltong: możecie być ze mnie dumne :lol: Gajeczka moja ma sie dobrze, wczoraj byłysmy z Kasia na dłuuuuugim spacerku po lesie,pies padł jak zabity, teraz lece na spacerek i jak wróce to wrzuce duuuuuzo foteczek :lol: Aha i dziękujemy za walntynkową pamięć ;) Quote
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] zakochałam sięęęęę :loveu: :loveu: :loveu: A sesja całkiem nieźle na 6 egzaminów mam tylko 2 poprawki, złapałam jedną tróje, reszta piękne czwóreczki :eviltong: możecie być ze mnie dumne :lol: :klacz: Madziu!!! super!:loveu: cieszę się ogromnie, życzę wam wszystkiego najlepszego i pięknych Walentynek:loveu::loveu::loveu: i buziaki dla Gajeczki ! Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Madziaaa czekam na foteczki :loveu: :loveu: :loveu: a co do reszty to wiesz :razz: spotkamy się na swoich weselach :loveu: :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] Bo nie umiem :cool3: zakochałam sięęęęę :loveu: :loveu: :loveu: :multi: [quote name='madzia18sosnowiec']A sesja całkiem nieźle na 6 egzaminów mam tylko 2 poprawki, złapałam jedną tróje, reszta piękne czwóreczki :eviltong: możecie być ze mnie dumne :lol: BRAWO :multi: [quote name='madzia18sosnowiec']Gajeczka moja ma sie dobrze, wczoraj byłysmy z Kasia na dłuuuuugim spacerku po lesie,pies padł jak zabity, teraz lece na spacerek i jak wróce to wrzuce duuuuuzo foteczek :lol: To dawaj foty ;) [quote name='malawaszka']Madziaaa czekam na foteczki :loveu: :loveu: :loveu: a co do reszty to wiesz :razz: spotkamy się na swoich weselach :loveu: :evil_lol: A mnie zaprosicie? ;) Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='malawaszka']Madziaaa czekam na foteczki :loveu: :loveu: :loveu: a co do reszty to wiesz :razz: spotkamy się na swoich weselach :loveu: :evil_lol::mad:chwila .....a panieńskie to co ....oj nie minie was:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Madziula:p Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='Katerinas']:multi: A mnie zaprosicie? ;) noo pewa pewa :razz: [quote name='Alicjarydzewska']:mad:chwila .....a panieńskie to co ....oj nie minie was:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Madziula:p hahaha no BA że nie może minąć niezauważenie tak ważne wydarzenie :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Cześć! Takie tu nowiny:loveu: Ponawiam prośbę Soty:evil_lol: . Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no! bo my ROdZINA! I wszystko zostanie w TAJEMNICY!!!! Quote
Teklunia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Rany ciężkie! Cóż za nowiny!!! Magda, wracaj tu szybko i opowiadaj jak na spowiedzi, kto ON taki!!! Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 no tak- mają rację !! My musimy wspólnie się naradzić i zdecydować czy Ty się możesz z nim spotykać i w ogóle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 a teraz obiecane zdjecia gajka jeszcze zimowe moj mały szatan :cool3: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 madzia18sosnowiec napisał(a):a weseleee...w swoim czasie :lol: ja po waszce :eviltong: bhahahaha noo to jeszcze jeszcze :evil_lol: Gajec cudny zimowy :loveu: noo i miłych walentynek :diabloti: pamiętaj co mi obiecałaś buuuahahhahahaha Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Madzia - nigdy nie mow "nigdy"!!! Ja tam juz przezyalm swoje lata i wiem! a jak to cudo ma na imie? ja sie tam w nim nie zakocham,no chyba, ze on lubi "starsze panie"! ps.wkleila 6 zdjec i mysli, ze my jestesmy zadowoleni...tez cos! Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a ta zaś o tej swojej staruszkowatości. i Jolcia posty niedokładnie czyta bo Madzia napisała ze ma Paweł na imie :razz: a swoją drogą - całkiem całkiem :eviltong: a Gaka cudowna - te jej oczy :loveu: a zdjęć więcej chcemy po takiej nieobecności!!!!!!! Quote
sota36 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No "pawel", "PaweL', al jak dalej??/ Sprawdzic go trza! Quote
Recommended Posts