sota36 Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Widze, ze juz tez nei jestes maniaczka mycia psiego podwozia i sraneczko sie finito Quote
puchu Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 http://images3.fotosik.pl/286/f5f3cb62264af506.jpg piękność :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 o rany to gdzie ty byłaś w tej pracy:crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 [quote name='sota36']Widze, ze juz tez nei jestes maniaczka mycia psiego podwozia i sraneczko sie finito aj no dosc dosc :evil_lol: [quote name='puchu']http://images3.fotosik.pl/286/f5f3cb62264af506.jpg piękność :loveu::loveu::loveu: dziękujemy :oops: [quote name='Alicjarydzewska']o rany to gdzie ty byłaś w tej pracy:crazyeye: kochana w markecie :eviltong: malowałam ciastka na święta z dzieciakami :lol: Quote
Gosiek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 cześć Madziu - dziękuję za pamieć :buzi: na Ciebie zawsze można liczyć - przesyłam cieplutkie pozdrowionka Quote
eria Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 cześć Madzi :lol: http://images3.fotosik.pl/286/f5f3cb62264af506.jpg jakie te oczka cudne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='eria']cześć Madzi :lol: http://images3.fotosik.pl/286/f5f3cb62264af506.jpg jakie te oczka cudne :loveu: :loveu: :loveu: witamy witamy w piękny poniedziałek :p [quote name='Gosiek']cześć Madziu - dziękuję za pamieć :buzi: na Ciebie zawsze można liczyć - przesyłam cieplutkie pozdrowionka nie ma za co, polecamy sie na przyszłość :lol: wrzucam ostatanie zdjecia gajka, dzisiaj kasia obiecała nas zabrac na spacerek,to moze bedzie troche nowosci :p narazie morda spi wiec ja szybko szybko myk myk na dogo :cool3: świniak :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 śliczna Gajka świąteczna :loveu: :loveu: :loveu: Ania-k opowieść o fugach :shock: :mdleje: :evil_lol: Quote
Alka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 sliczności :loveu:, a oczęta ma boskie :loveu::loveu: cześć Madziu !:multi: Quote
zuzolandia Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Dziendoberek !!!!!! no w koncu sie pojawiła nasza Pomaranczka ;-)..i jakies tam fotki na pdczepnego rzuciła eheheheh ;-)..... I TAK WOS KOCHOMY !!!! .....buziole dla Gajusi !!!! ;-) Quote
anushka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] :mdleje: :mdleje: :B-fly: piękna Gajosława...:Rose: śliczności Madzia normlanie nie moge sie na nią napatrzeć :lol: Quote
alive Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Alka'] Śliczna jest :loveu: dużo masz roboty przy jej futerku? Quote
madzia20sosnowiec Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Alka'] sliczności :loveu:, a oczęta ma boskie cześć Madziu !:multi: czesc ala :buzi: a oczy faktycznie wyszły jakies takie straszniee wielkie :cool3: [quote name='zuzolandia']Dziendoberek !!!!!! no w koncu sie pojawiła nasza Pomaranczka ..i jakies tam fotki na pdczepnego rzuciła eheheheh ..... I TAK WOS KOCHOMY !!!! .....buziole dla Gajusi !!!! ;-) anooo zuzanki jak widac, foteczki sie konczą co były a pogoda nie dopisuje na spacerki i zdjecia :oops: [quote name='Ania-k']:mdleje: :mdleje: :B-fly: piękna Gajosława...:Rose: śliczności Madzia normlanie nie moge sie na nią napatrzeć :lol: jak ci sie tak podoba to ci ja oddam do czesania, znudzi ci sie po pierwszych dwóch godzinach :lol: [quote name='alive']Śliczna jest :loveu: dużo masz roboty przy jej futerku? anooo ostatanio czesze ja srednio raz na tydzien a i tak po dwóch godzinach nic nie widac :roll: slecze czasami nawet po dwie godzinki jak sie strasznie cholera wiertoli :mad: wrzucam ostatanie ze slonecznego spacerku ;) mam nadzieje ze pogoda sie niedługo zmieni i bedzie mozna wyjsc i popstrykac troche :mad: obfocona z każdej strony:cool3: lizus :cool3: czujna zawsze :p reszta potem cos mi net kulawo chodzi :oops: lece bo u mnie juz sie zaczynają świąteczne porządki :placz: Quote
zuzolandia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Hello złociutka ;-)..wowow jaka sliczna Gajusia ;-)..i ta rozowa klamereczka na grzywce ...miodziooooo ;-) Słuchaj a ta spineczka jej nie spada ??? moja kudłata juz kilka takich zgubila ;-(.....ostatnio zaprzestalismy spinac te włoski ,zreszta ona ma ich malo ..takie jakies wybraki eheh;-) Buziole . Quote
Guffi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ajajajajaj! Świniaczek:loveu: ! Witam;) Jest cudowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='zuzolandia']Hello złociutka ;-)..wowow jaka sliczna Gajusia ;-)..i ta rozowa klamereczka na grzywce ...miodziooooo ;-) Słuchaj a ta spineczka jej nie spada ??? moja kudłata juz kilka takich zgubila ;-(.....ostatnio zaprzestalismy spinac te włoski ,zreszta ona ma ich malo ..takie jakies wybraki eheh;-) Buziole . czesc czesc moje kochane babeczki ;) co do spineczków gajka, to przyznam szczerze ze jakos nie miałysmy takich problemów, jakos tak od początku spinalismy najpierw małymi żabkami teraz taką wieksza, czasami była gumeczka i sie trzymały :p wczoraj kupiłam nowe żabki takze bedzie miała dziewczyna na święta :evil_lol: [quote name='Guffi']Ajajajajaj! Świniaczek:loveu: ! Witam;) Jest cudowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: witamy guffi w naszych skromnych progach i zapraszamy czesciej ;) wrzucam reszte zdjec ze spacerku ;) Quote
eria Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 nawet nie wiesz jak się cieszę że wkleiłaś nowe foty:loveu: i nie muszę przeszukiwać wątku :cool3: a tu wyszła jak szczeniorek taki puchaty i uroczy :loveu: Quote
Guffi Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] No przecież to jest cuuuuuuuuudoooooooooooooo:loveu: :loveu: :loveu: !!! Quote
zuzolandia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Hello ;-) kochaniutkie ......jakie sliczne foteczkiiiii a banerek tez klasa.;-)...wstaw sobie ;-)...bedziesz miała swiatecznie..... Buziole Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :loveu:wow jaki będziesz miała zajedwabisty banerek Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='eria']mówisz-masz eria nawet nie wiesz jak my cie kochamy za te baneerki :evil_lol: :loveu: [quote name='Guffi']No przecież to jest cuuuuuuuuudoooooooooooooo:loveu: :loveu: :loveu: !!! [quote name='zuzolandia']Hello ;-) kochaniutkie ......jakie sliczne foteczkiiiii a banerek tez klasa.;-)...wstaw sobie ;-)...bedziesz miała swiatecznie..... Buziole [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:wow jaki będziesz miała zajedwabisty banerek [quote name='sota36']Bamerek- zarabisty!!! ale sie swiatecznie u nas zrobi :loveu: :loveu: :loveu: tez mam taki ładny jak wyyy a cooo :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dobri wecier słodka dziołszko ;-)...... Moze focisze Gajeczki ???? .....tak chociaz ze 2 co ????? Moga byc starocie ........eheheheh. Buziaczki ....i nie przepracowywuj sie tak ;-) Quote
Recommended Posts