Jump to content
Dogomania

Kudłatek Gajek, rozbrykany Cocon i przyjaciele :) ZIMA :)

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Widze, ze juz tez nei jestes maniaczka mycia psiego podwozia i sraneczko sie finito

aj no dosc dosc :evil_lol:

[quote name='puchu']http://images3.fotosik.pl/286/f5f3cb62264af506.jpg
piękność :loveu::loveu::loveu:

dziękujemy :oops:

[quote name='Alicjarydzewska']o rany to gdzie ty byłaś w tej pracy:crazyeye:

kochana w markecie :eviltong: malowałam ciastka na święta z dzieciakami :lol:

Posted

[quote name='eria']cześć Madzi :lol:
http://images3.fotosik.pl/286/f5f3cb62264af506.jpg
jakie te oczka cudne :loveu: :loveu: :loveu:

witamy witamy w piękny poniedziałek :p

[quote name='Gosiek']cześć Madziu - dziękuję za pamieć :buzi:
na Ciebie zawsze można liczyć - przesyłam cieplutkie pozdrowionka

nie ma za co, polecamy sie na przyszłość :lol:

wrzucam ostatanie zdjecia gajka, dzisiaj kasia obiecała nas zabrac na spacerek,to moze bedzie troche nowosci :p narazie morda spi wiec ja szybko szybko myk myk na dogo :cool3:

świniak :diabloti:

Posted

[quote name='Alka']

sliczności :loveu:, a oczęta ma boskie

cześć Madziu !:multi:

czesc ala :buzi:

a oczy faktycznie wyszły jakies takie straszniee wielkie :cool3:

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek !!!!!! no w koncu sie pojawiła nasza Pomaranczka ..i jakies tam fotki na pdczepnego rzuciła eheheheh .....

I TAK WOS KOCHOMY !!!! .....buziole dla Gajusi !!!! ;-)

anooo zuzanki jak widac, foteczki sie konczą co były a pogoda nie dopisuje na spacerki i zdjecia :oops:

[quote name='Ania-k']:mdleje: :mdleje: :B-fly: piękna Gajosława...:Rose: śliczności Madzia normlanie nie moge sie na nią napatrzeć :lol:

jak ci sie tak podoba to ci ja oddam do czesania, znudzi ci sie po pierwszych dwóch godzinach :lol:

[quote name='alive']Śliczna jest :loveu:
dużo masz roboty przy jej futerku?

anooo ostatanio czesze ja srednio raz na tydzien a i tak po dwóch godzinach nic nie widac :roll: slecze czasami nawet po dwie godzinki jak sie strasznie cholera wiertoli :mad:

wrzucam ostatanie ze slonecznego spacerku ;) mam nadzieje ze pogoda sie niedługo zmieni i bedzie mozna wyjsc i popstrykac troche :mad:

obfocona z każdej strony:cool3:

lizus :cool3:

czujna zawsze :p

reszta potem cos mi net kulawo chodzi :oops:
lece bo u mnie juz sie zaczynają świąteczne porządki :placz:

Posted

Hello złociutka ;-)..wowow jaka sliczna Gajusia ;-)..i ta rozowa klamereczka na grzywce ...miodziooooo ;-)
Słuchaj a ta spineczka jej nie spada ??? moja kudłata juz kilka takich zgubila ;-(.....ostatnio zaprzestalismy spinac te włoski ,zreszta ona ma ich malo ..takie jakies wybraki eheh;-)
Buziole .

Posted

[quote name='zuzolandia']Hello złociutka ;-)..wowow jaka sliczna Gajusia ;-)..i ta rozowa klamereczka na grzywce ...miodziooooo ;-)
Słuchaj a ta spineczka jej nie spada ??? moja kudłata juz kilka takich zgubila ;-(.....ostatnio zaprzestalismy spinac te włoski ,zreszta ona ma ich malo ..takie jakies wybraki eheh;-)
Buziole .

czesc czesc moje kochane babeczki ;)
co do spineczków gajka, to przyznam szczerze ze jakos nie miałysmy takich problemów, jakos tak od początku spinalismy najpierw małymi żabkami teraz taką wieksza, czasami była gumeczka i sie trzymały :p
wczoraj kupiłam nowe żabki takze bedzie miała dziewczyna na święta :evil_lol:

[quote name='Guffi']Ajajajajaj! Świniaczek:loveu: ! Witam;)

Jest cudowny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

witamy guffi w naszych skromnych progach i zapraszamy czesciej ;)

wrzucam reszte zdjec ze spacerku ;)

Posted

nawet nie wiesz jak się cieszę że wkleiłaś nowe foty:loveu: i nie muszę przeszukiwać wątku :cool3:

a tu wyszła jak szczeniorek taki puchaty i uroczy :loveu:

Posted

[quote name='eria']mówisz-masz

eria nawet nie wiesz jak my cie kochamy za te baneerki :evil_lol: :loveu:

[quote name='Guffi']No przecież to jest cuuuuuuuuudoooooooooooooo:loveu: :loveu: :loveu: !!!

[quote name='zuzolandia']Hello ;-) kochaniutkie ......jakie sliczne foteczkiiiii a banerek tez klasa.;-)...wstaw sobie ;-)...bedziesz miała swiatecznie.....
Buziole

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:wow jaki będziesz miała zajedwabisty banerek

[quote name='sota36']Bamerek- zarabisty!!!

ale sie swiatecznie u nas zrobi :loveu: :loveu: :loveu: tez mam taki ładny jak wyyy a cooo :evil_lol: