Koperek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Około roku. Przyprowadzony do schronu prosto z mieszkania. Było to przy mnie:cool1: stąd też wiem. Babka- pomińmy... Niby warczy na dziecko- moim zdaniem bzdetka, ale nie mogę sprawdzić przecież. Przełagodny ciaptuch, bo nie zna jeszcze swojej siły i nie miał okazji jej użyć. Kiedy zacznie dorastać (a na to jeszcze chwilę potrzeba) może być nieco gorzej, gdy spędzi ten okres w schronisku!:shake: Dlatego PROSZĘ O POMOC NATYCHMIASTOWĄ! Duży, cudny, mądry dzieciak z ogromną ilością energii to mądrego zużytkowania czeka na dom, NA CITO! Wsadzony na boks ogólny od razu został zgwałcony i pogryziony!:-( Z króciutką sierścią z bloku wprost na dwór do budy!:shake: Wklejam wszystkie foty, jakie zdołałam na szybciora zrobić- nie patrzcie na jakość proszę! A tak mnie prosił, żebym go zabrała stamtąd:placz::placz::placz: Quote
graynew Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 No to sie pojawiam. Aga do jakiej rasy on jest najbardziej podobny???? Bo ja to troche ograniczona jestem :D jak nie wyglada jak ON to mam problemy z ustaleniem :oops: Bo jak go ludziom reklamowac. Kazdy jednak chce miec cos chociaz "ala" rasowego :roll: Quote
monika083 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 sliczny jest ,pewnie wyrosnie na wielkiego psa ,taki molosowaty ,gdyby byl czarny podpalany to wygladalby jak rotek ,nie? Quote
Bella1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Dziękuję Koperek że zauważyłaś młodego , też zaglądam do niego i serce mi pęka takie dziecko wśród dorosłych samców :shake: On ma na imię Bulit Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 tymczas by sie przydal - ale to cud więc duzo ogloszen potrzebuje , ale cos ostatnio z ogloszeniami do tylu jestesmy :roll: a masz gdzies jego nr schroniskowy? Quote
Bella1 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Będzie nr. w poniedziełak , on jest w A-7 Quote
Bella1 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Młody miał dziś kastracje jego nr. ewidencyjny 1674/09 Quote
Basia1244 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Dajcie mi tekst, zdjęcie jedno i nr do ogłoszenia, to spróbuję z Wyborczą. [email protected] Quote
Basia1244 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Może być taki tekst do ogłoszeń?: Z przyczyn losowych z ciepłej kanapy trafił do schroniskowego boksu! Bulit - pełen uroku, młody, przyjazny i energiczny pies w typie molosa, to wymarzony przyjaciel dla aktywnej osoby/rodziny. Jeśli chcesz pracować z psem. uczyć go, kochasz sport i pragniesz towarzysza na długie lata - Bulit czeka na Ciebie! Ma około roku i chętnie się uczy, tęskni za swoim panem, przyjacielem, nauczycielem. Zadzwoń - xxx Quote
iwa77 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Ale super ,że młody się doczekał wąteczku :loveu: Biedul z niego straszny , dzieciak rzucony na głęboką wodę ... Quote
Koperek Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Siedzi sobie okruszeczek:loveu: w izolatce, smutny, zawiedziony, opuszczony... Ślicznie się ze mną przywitał dzisiaj, choć jak w zwolnionym tempie, a oczy...:shake: matko- żal i tęsknota niewypowiedziana! Taki dzieciuch duży- bossski jest- gdyby nie Buńcio to 1 dnia by tam nie siedział:diabloti: Quote
Basia1244 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 W wyborczej będzie w czwartek, piątek, sobotę, Innych ogłoszeń nie umiem robić :oops: ale się uczę, tylko nie wiem, kiedy się naumiem. A zatem może póki co ktoś inny? Quote
Basia1244 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Ja dałam Koperkowy [FONT=Times New Roman]605095144 lub [email protected][/FONT] Quote
Koperek Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='Basia1244']Ja dałam Koperkowy [FONT=Times New Roman]605095144 lub [email protected][/FONT] Dziekuje Basiu:loveu: i TAKI MA ZOSTAC!:lol: (klawiatura nie pisze mi polskich znakow!:shake:) A co do ZMARSZCZKA to dzisiaj mial chlopak sesyjke od abilab i brosowej:loveu: i jak sie dziewczyny obrobia to wstawia. Quote
monika083 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 ogloszony na : -gumtree -petworld -animalia -e-zwierzak -przygarnijzwierzaka -nasipupile -adopcjapsa -kupiepsa -kokosy Quote
Basia1244 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 A jak abilab i bros będą już wstawiać te swoje super foty Bulitka, to ja poproszę na maila - może też jeszcze z nowymi fotami cos pokombinuję - niech mi wyślą pliki w załącznikach. Quote
monika083 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Basia1244 napisał(a):A jak abilab i bros będą już wstawiać te swoje super foty Bulitka, to ja poproszę na maila - może też jeszcze z nowymi fotami cos pokombinuję - niech mi wyślą pliki w załącznikach. to mozesz sobie skopiowac na kompa srad ,nie musza Ciy wysylac. Quote
Recommended Posts