xmartix Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Aga nikt się nie odezwał? bo pewna Pani pytała o niego na maila Quote
Koperek Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 xmartix napisał(a):Aga nikt się nie odezwał? bo pewna Pani pytała o niego na maila Nooo Martuś- i za to Cię powinnam zabić! :) :) :) Czekałam na tego maila od 2 tyg!!!!!! i dzisiaj do mnie kobietka dzwoni co z tą sprawą, a ja zamarłam, bo myślałam że sobie olała. I co ja mam z Toba zrobić, hę? ;) Dawaj mi adres mailowy tej kobietki NATYCHMIAST!!! na maila oczywiście! Quote
xmartix Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 oo Aguś, ja jej podałam nr tel do Ciebie... myslałam że zadzwoniła... już grzebię w mailu.. Quote
amensalizm Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Oczywiście Koperek woli trzymać nas w niepewności.:angryy: Quote
xmartix Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ona nie wchodzi na dogo, trzeba dać jej znać na gg, już do niej piszę Quote
Koperek Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 amensalizm napisał(a):Oczywiście Koperek woli trzymać nas w niepewności.:angryy: ...bez komentarza :D BULITEK ma moje odwiedzinki co jakiś czas, radzi sobie na boksie jakoś. Siedzi z w miarę fajnymi psami, żaden go nie gryzie, może spokojnie podejść do siatki na mizianko-drapanki ;) ...ale TĘSKNI PRZEOKRUTNIE!!! :( Jak on by chciał stamtąd wyjść do kogokolwiek!!! Nie ma nic przeciwko psom, jest lekko zdominowany. Koty do sprawdzenia, ale zajebisty psiak się zrobił i CZEKA! Mam fotki, ale aparat mi się zbuntował... wrrrrrrrr Quote
xmartix Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 ok, to odnowię allegro bo nie wiedziałam co z nim :) Quote
Recommended Posts