amensalizm Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Jak ja uwielbiam ludzi, którzy pytają o psy i nie odpisują.... Quote
Koperek Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 [quote name='amensalizm']Jak ja uwielbiam ludzi, którzy pytają o psy i nie odpisują.... hehe amensalizm spokojnie, mam to samo :) i przyzwyczaj się- tak to już jest w tym "fachu" :D BULITEK... jesooo jaki on smutny! :( :( :( Wymiziam go przez kraty, wydrapię i co z tego... JEST PIĘKNY- zobaczcie jaka klata! CUDO! Quote
amensalizm Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 [quote name='Koperek'] Mister dogomani! :D Quote
Koperek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='amensalizm']Mister dogomani! :D[/QUOTE] Moje kochanie wczoraj wymiziałam, wydrapałam pod szykją, na główce.... I CO Z TEGO??!! Szlag mnie trafia- GENIALNY, MŁODZIUTKI, CUDNY, PIĘKNY, ZALIŻE NA ŚMIERĆ!!! Quote
xmartix Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 odnowiłam dzisiaj allegro miał 1 obserwatora ale widać nikt nie zadzwonił.. Quote
amensalizm Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Ja bym go strasznie chciała Ale raz to nie ma opcji na kolejnego psa, a dwa to że sierść taka króciutka.:shake: Moze uda sie go przemycić pod łóżkiem :evil_lol: Quote
xmartix Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ma 2 obserwatorów na allegro czy on jest w ogóle wykastrowany? Quote
xmartix Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 to git :) to wiem co ewentualnie mówić jak będą dzwonić :D Quote
xmartix Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 napisał do mnie pan z zapytaniem czy Zmarszczek nadaje się do pilnowania posesji... Quote
amensalizm Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 On ma chyba za krótką sierść by na dworze siedzieć? Do mnie pisali sami idioci. Moda na amstaffy sie skończyła więc inne groźne poszukiwane. Quote
Koperek Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 xmartix napisał(a):napisał do mnie pan z zapytaniem czy Zmarszczek nadaje się do pilnowania posesji... Nie nadaje się! :) To pies do sportu- tak jak w tytule. Uwielbia człowieka i na tym się skupmy :) Quote
Koperek Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 [quote name='xmartix']odnowiłam ogłoszenia Dziękuję pięknie!!! ...i chyba one działają, bo dzisiaj był bardzo sensowny telefon, odbyłam krótką, acz konkretną rozmowę, więc TRZYMAJTA KCIUKASY CIOTECZKI :) BULLITEK dzisiaj wydrapany, wymiziany, wygłaskany przeze mnie za wsie czasy- ZAJEBIASZCZE PSISKO- sama bym go wzięła, gdyby nie Buńcio!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Koperek Posted April 24, 2010 Author Posted April 24, 2010 Przed chwilą Pani wyżej opisana dzwoniła ponownie i ma zamiar załadować całą rodzinkę, łącznie z 4-ro letnią dziewczyneczką, z którą BULLITEK będzie się widywał od czasu do czasu, i przybyć jutro koło 11 do schronu!!! Pani jest z Wałbrzycha, więc trzymta kciuki! Quote
xmartix Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 trzymamy trzymamy :) jak coś to po adopcyjną mogą z pewnością dziewczyny z Wałbrzycha zrobić :) Quote
monika083 Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 dzwonilam przed chwila do schronu ,Zmarszczek nadal czeka .. ludzie owszem ,byli ,jednak oni nie zdawali sobie sprawy ,ze on jest taki duzy a po drugie oni maja dzieci ,a Bulitek zostal oddany do schronu bo nie dogadywal sie z dziecmi i nie moze trafic do domu z dziecmi ..w ogloszeniu ponoc tej informacji nie bylo:( Ludzie wzieli za to jakas inna bide ,chociaz tyle dobrego. Takze w ogloszeniach trzeba podkreslac ,ze nie nadaje sie do dzieci. Quote
Koperek Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 monika083 napisał(a):dzwonilam przed chwila do schronu ,Zmarszczek nadal czeka .. ludzie owszem ,byli ,jednak oni nie zdawali sobie sprawy ,ze on jest taki duzy a po drugie oni maja dzieci ,a Bulitek zostal oddany do schronu bo nie dogadywal sie z dziecmi i nie moze trafic do domu z dziecmi ..w ogloszeniu ponoc tej informacji nie bylo:( Ludzie wzieli za to jakas inna bide ,chociaz tyle dobrego. Takze w ogloszeniach trzeba podkreslac ,ze nie nadaje sie do dzieci. Ale to wszystko dowiedzieli się ode mnie przez telefon!!!!!! ...chyba nigdy nie zrozumiem ludzi.... Quote
Recommended Posts