Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='amensalizm']Jak ja uwielbiam ludzi, którzy pytają o psy i nie odpisują....
hehe amensalizm spokojnie, mam to samo :) i przyzwyczaj się- tak to już jest w tym "fachu" :D

BULITEK... jesooo jaki on smutny! :( :( :( Wymiziam go przez kraty, wydrapię i co z tego...

JEST PIĘKNY- zobaczcie jaka klata! CUDO!

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='amensalizm']Mister dogomani! :D[/QUOTE]
Moje kochanie wczoraj wymiziałam, wydrapałam pod szykją, na główce.... I CO Z TEGO??!! Szlag mnie trafia- GENIALNY, MŁODZIUTKI, CUDNY, PIĘKNY, ZALIŻE NA ŚMIERĆ!!!

Posted

xmartix napisał(a):
napisał do mnie pan z zapytaniem czy Zmarszczek nadaje się do pilnowania posesji...

Nie nadaje się! :)

To pies do sportu- tak jak w tytule. Uwielbia człowieka i na tym się skupmy :)

Posted

[quote name='xmartix']odnowiłam ogłoszenia
Dziękuję pięknie!!!

...i chyba one działają, bo dzisiaj był bardzo sensowny telefon, odbyłam krótką, acz konkretną rozmowę, więc TRZYMAJTA KCIUKASY CIOTECZKI :)

BULLITEK dzisiaj wydrapany, wymiziany, wygłaskany przeze mnie za wsie czasy- ZAJEBIASZCZE PSISKO- sama bym go wzięła, gdyby nie Buńcio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przed chwilą Pani wyżej opisana dzwoniła ponownie i ma zamiar załadować całą rodzinkę, łącznie z 4-ro letnią dziewczyneczką, z którą BULLITEK będzie się widywał od czasu do czasu, i przybyć jutro koło 11 do schronu!!!

Pani jest z Wałbrzycha, więc trzymta kciuki!

Posted

dzwonilam przed chwila do schronu ,Zmarszczek nadal czeka ..
ludzie owszem ,byli ,jednak oni nie zdawali sobie sprawy ,ze on jest taki duzy a po drugie oni maja dzieci ,a Bulitek zostal oddany do schronu bo nie dogadywal sie z dziecmi i nie moze trafic do domu z dziecmi ..w ogloszeniu ponoc tej informacji nie bylo:(

Ludzie wzieli za to jakas inna bide ,chociaz tyle dobrego.

Takze w ogloszeniach trzeba podkreslac ,ze nie nadaje sie do dzieci.

Posted

monika083 napisał(a):
dzwonilam przed chwila do schronu ,Zmarszczek nadal czeka ..
ludzie owszem ,byli ,jednak oni nie zdawali sobie sprawy ,ze on jest taki duzy a po drugie oni maja dzieci ,a Bulitek zostal oddany do schronu bo nie dogadywal sie z dziecmi i nie moze trafic do domu z dziecmi ..w ogloszeniu ponoc tej informacji nie bylo:(

Ludzie wzieli za to jakas inna bide ,chociaz tyle dobrego.

Takze w ogloszeniach trzeba podkreslac ,ze nie nadaje sie do dzieci.

Ale to wszystko dowiedzieli się ode mnie przez telefon!!!!!!

...chyba nigdy nie zrozumiem ludzi....

• 2 weeks later...