Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ile powinnam dac za psa w schronisku??Pan mi powiedzial ze to jest dobrowolny datek...ale ile wypada? biorac pod uwage fakt ze to juz i tak dla mnie wydatek...100zl benzyna do Leczycy, smycz, miska, legowisko(pewnie i tak bedzie spal w lozku) karma na poczatek itd!jakies zabawki do tego zeby sie oswoil...

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak - poczekajmy na rozwój wydarzeń... Też mam nadzieję, ze chociaż ten boksiu znajdzie domek. A moze by tak zebrać wszystkie potrzebujące boksie, dobermany i inne rasowce schroniskowe i dac na allegro po jednej aukcji z opisami psiaków i kontaktami do osób opiekujących się nimi? Co myślicie?

Posted

Mi się wydaje że za dużo psiaków na jedej aukcji nie może być.
I tak niektóre zainteresowane osoby doputują się o psiaki osoby która wystawiła psa na allegro. A nie do człowieka zajmującej się psem.
Ja miałam tak kilka razy . Pisze że wszystkie informacje są pod tym numerem telefonu a i tak dostaje pytanie np. o przysłanie więcej zdjeć itd. Najlepiej by było stworzyć też własną indywidualną strone internetową i wkładać psiaki właśnie z Polski a mieć też odnośniki do tej właśnie strony na innych stronach. Ale takie osoby co zajmowałyby się taką stroną musiałby mieć kupe czasu i śledzić adopcje non stop.

Posted

Jabadabaduuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)

Zaraz go zdejmę!
Teraz żeby tylko Dinuś był grzeczny! :-):siara: :cool2: :thumbs: :laugh2_2: :Cool!: :Dog_run: :Dog_run: :BIG: :BIG: :laola: :drinking:

Posted

Zostawiłam jeszcze aukcję Dina tylko zmieniłam treść z info, że Dinek znalazł już domek...
9 osób go obserwowało, muszą się teraz obejść smakiem :P:P:P