Imbirka Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 hehe Bodziulka lepiej nie mogłaś tego ująć:evil_lol:;) Quote
ola_k11 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 hehe to prawda Bodziulka :) siersciuch... Dingo ostatnio przegryzl smycz (zauwazcie ze ma ja dopiero od stycznia) wiec musimy mu nowa kupic, zajme sie tym w sobote...a zrobil to dlatego ze przywiazalam go pod sklepem na chwile wchodzac po zakupy, no i on ja sobie nadgryzal juz od dluzszego czasu az wreszcie wtedy przegryzl, wbiegl z jakas pania do sklepu i biegal miedzy polkami szukajac mnie :/ myslalam ze mnie sprzedawczyni zlinczuje!!! ale jakos sie udalo w kazdym razie nie dostal kary tylko jeszcze nagrode ze nie uciekl daleko hehe..no coz chyba nie umiem byc stanowcza wobec psa :/ aha ale musze sie pochwalic bo nauczylam go robic obrot na komende :) chociaz jeszcze nie zawsze mu wychodzi jest kochaniusi :D Quote
ola_k11 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 witajcie ... dawno mnie tu nie bylo ale chcialam Wam napisac ze u mnei i Dingusia wszystko w porzadku... dzis wrocil z dzialki z moja mama, wybiegal sie tam i teraz tylko spi, jest grubiutki, duzo je...no i niestety chyba na zbyt wiele mu pozwalam, jak to z bokserami bywa :) zaadoptowal sobie juz na stale kanape w duzym pokoju i na niej spi, no i meczy mojego narzeczonego cale dnie zeby bawil sie sznurkiem... ponizej zdjecia zrobione 5 min temu...jak Dingus wypoczywa po wariactwach dzialkowych :) to zdjecie sprzed tygodnia zapomnialam przekrecic :) Quote
Bodziulka Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ola_k11 napisał(a):zaadoptowal sobie juz na stale kanape w duzym pokoju i na niej spi, toż to nic nienormalnego ;) :lol: Quote
Recommended Posts