Magda Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Hej kobitki!:multi: Miki sobie smacznie spi po zabawie i sesyjce zdjeciowej:cool3: Jesli bedziecie grzeczne to wkleje troche zdjec. Quote
Magda Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 No dobra nie bede taka zlosliwa:evil_lol: pozowane i nowy avatarek:cool3: Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 POMYSLALBY KTO < ZE Z NIEGO TAKI ANIOLEK:cool1: Quote
Magda Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='chihuahua'] POMYSLALBY KTO < ZE Z NIEGO TAKI ANIOLEK:cool1: Jak czasami mu sie zachce to potrafi byc najukochanszym aniolkiem:loveu: Sama sie zdziwilam, ze tak ladnie pozuje. Zdazylam juz troche poubierac pierniczki z mama:cool3: Hehe...i nie moglam sie powstrzymac:evil_lol: Dzisiaj zmienialam avatarek 3 razy:lol: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Hejka :) Chociaż nie wiem, czy jestem tu mile widziana, bo nie dalej jak wczoraj pisałaś, że mnie nie lubisz :mad: ;) Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ja sie zastanawialam co ta Madzia ma w avatarku, a tu prosze! Miki w postraci ciasteczka! :loveu: Quote
chihuahua Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Madziu , zrobilas straszny blad pokazujac mi te pierniki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
madziasto4 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Magda, ja nie moge patrzeć na te pierniki :shake: Weź no wyślij ma kilka w kopercie :p Polecony do Gdyni proszę :cool3: Quote
chihuahua Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 To ja chce polecony na Nowogrodziec w dolnoslaskiem Quote
Alka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Madziu, pierniczki pięknie przyozdobione niezwykle kusząco wyglądają :sabber: masz ślicznego i grzecznego modela , buziaczki dla niego :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Teklunia']Hejka :) Chociaż nie wiem, czy jestem tu mile widziana, bo nie dalej jak wczoraj pisałaś, że mnie nie lubisz :mad: ;) Oj Kasiu, Kasiu.....:eviltong: U nas zawsze bedziesz mile widziana, a mna sie nie przejmuj, bo juz mi przeszlo:lol: Hihi dziewczyny chcecie mnie puscic z torbami? Wszystkie pierniki powysylam i dla mnie jeszcze zabraknie:roll: Zabawowe fotki i troche takich, zeby przyozdobic swiatecznie nasza galerie:p Hihi....a teraz szybciutko pisac, zeby przejsc na nastepna stronke, bo jak mod zobaczy te duze zdjecia to nie bedzie milo:evil_lol::evil_lol: (nie chce mi sie ich zmniejszac) Quote
Magda Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Alka']Madziu, pierniczki pięknie przyozdobione niezwykle kusząco wyglądają :sabber: masz ślicznego i grzecznego modela , buziaczki dla niego :loveu::loveu::loveu: Alu dziekujemy!! A moze tez wyslac paczke do Rybnika, co?:lol: chihuahua jak sie bedziesz tak niecierpliwic to nigdy nie dotra:eviltong: Quote
chihuahua Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 A ja czekam i czekam i zaraz na kogos naszczekam:diabloti::diabloti::angryy: Quote
Magda Posted December 20, 2006 Author Posted December 20, 2006 [quote name='chihuahua']A ja czekam i czekam i zaraz na kogos naszczekam:diabloti::diabloti::angryy: nie prosze tylko nie to:placz::placz: Bo bede smutac..... Mowcie jak tam porzadki!! U nas juz skonczone, ale wypieki czekaja.... oj pracowity bedzie ten weeken, oj bedzie:lol: Ja zmykam sie troszku polenic, bo zasluzylam:eviltong: http://www.maxior.pl/?p=index&id=31814&3 musicie to zobaczyc:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Magda_Miki napisał(a): Ja zmykam sie troszku polenic, bo zasluzylam:eviltong: Twoja skromność mnie powala :lol: Quote
madziasto4 Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :loveu: Uwielbiam jak Miki się tak śmieje pełną paszczą :loveu: Quote
chihuahua Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='madziasto4']Twoja skromność mnie powala :lol: Rzeczywiscie powala!!! Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 [quote name='madziasto4'] Kocham tego szkraba :loveu: Quote
Magda Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Kocham tego szkraba :loveu: Nie, to ja go kocham:mad::eviltong: Kochani dziekuje za zyczenia (Kasiu:cool3:) Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek - oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, który właśnie mija. Tego wszystkiego zycze Wam drodzy DOGOMANIACY!! Quote
chihuahua Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Co wy juz pozdrowienia wysylacie?Do swiat jeszcze daleko:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Guest Kamcia_14 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ojej :loveu:. Chyba się zakocham :loveu:. W psie rzecz jasne :loveu:. Świetna galeria. Będę stałym bywalcem :loveu:. Pozdrowionka :loveu:. PS. Zapraszamy do nas do galeri i życzymy wesołych świąt :loveu:. Quote
marlena924 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT!!! Dla Mikusia :loveu: Quote
Recommended Posts