Magda Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Zapomnialabym o spanku:evil_lol::evil_lol: Milion pozycji w ciagu lekkiej drzemki..... tutaj probuje sie wydluzyc wietrzenie co nieco..... i w swoim poslaniu Quote
AlKil Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Dzień doberek! Zapowiada się kąpanko!!!:multi::multi: Quote
Magda Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 AlKil napisał(a):Dzień doberek! Zapowiada się kąpanko!!!:multi::multi: Witaj Ewo! Kapanko dopiero wieczorem, zeby nie zdazyl sie wybrudzic na spacerze:p juz sie nie moge doczekac:evil_lol: Quote
Magda Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Wczoraj zabralysmy sie z mama i troche popierniczylysmy:evil_lol: w trakcie produkcji przed pieczeniem i gotowe przez 1,5h udalo nam sie zrobic tyle pierniczkow:p Quote
Magda Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Zapomnialabym o mlodszym piecowym (czyli o sobie):lol: a potem czekala Mikiego niespodzianka:lol: CDN..... A tak wogle to dzien dobry!! Swieta nadchodza wielkimi krokami i na dgm zrobilo sie troche pusto:lol: Prezenty juz Gwiazdorek zakupil?;) Quote
Pysia Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Magda_Miki']Witamy i dziekujemy za mile slowa:loveu: Niech pomysle......Miki ma wymiary: wysokość: 26cm długość od nasady ogona do głowy: 30cm obwód klaty: 34cm A co do liceum to tylko zdazaja sie tygodnie wiekszej pracy, reszta to normalnie:p Gosiu, Madziu witamy! Wkleje troszeczke fotek, bo az wstyd:evil_lol: Dzisiaj szykuje sie mala kapiel, wiec przybedzie troszke fotek:cool3: Pozdr! Tak sobie myślę....Masz świnke mutanta? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Dalmatynkaa Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 :loveu: Maślane oczka mówią same za siebie :lol: Mikuś to cud, miód, orzeszki i tona rzeki czekoladowej :loveu: Quote
Alka Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Madziu, dawno mnie u Was nie było , sorry...:oops: widzę ,że świąteczki wypieki u Was ruszyły pełną parą , ale nic dziwnego jak się ma takiego piecowego... pierniczki baaardzo smakowicie wyglądają i pewnie tak samo smakują :sabber: pozdrowionka dla Was i buziaczek dla Mikiego !:loveu: Quote
Magda Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 [quote name='Pysia']Tak sobie myślę....Masz świnke mutanta? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Hihi....tak wlasnie zauwazylam, ze na zdjeciach swinia wyglada jak prawdziwy prosiak:evil_lol: Zludzenie optyczne:eviltong: [quote name='Dalmatynkaa']Maślane oczka mówią same za siebie:lol: Mikuś to cud, miód, orzeszki i tona rzeki czekoladowej:loveu: Jejku, ale sie slodko zrobilo. Dziekujemy bardzo:loveu: i oczywiscie zapraszamy czesciej! [quote name='Alka']Madziu, dawno mnie u Was nie było, sorry...:oops: widzę, że świąteczki wypieki u Was ruszyły pełną parą, ale nic dziwnego jak się ma takiego piecowego... pierniczki baaardzo smakowicie wyglądają i pewnie tak samo smakują:sabber: Narazie poczatek, a my juz zmeczone siedzeniem w kuchni:evil_lol: A pierniczki sa takie dobre, ze nagle je mama pochowala i nawet Miki nie moze ich wyweszyc:placz: Skonczylo sie podjadanie... jeszcze troche mutanta:lol: i posilek:loveu: co ona robi? sie wylalo to pomoge posprzatac:cool3: kto pierwszy, kto pierwszy:lol: i na dowidzenia moja kochana mordka (tzn. Mikiego:loveu:) Quote
chihuahua Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 POPROSTU BRAK SŁÓW:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
DiDDlina85 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Boski psiak ..po prostu przecudny!!! I swinka tez przepiekna..też mam taki zestaw w domu tylko piesio troche wiekszy:) Serdecznie pozdrowienia i uściski dla Was:*#loveu Quote
Magda Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Dziekujemy za odwiedziny i oczywiscie takie wielkie komplementy:loveu: Zaraz sie rozplyniemy......:oops: A tak wogle to dzien dobry! Pogoda u nas okropna, zaraz chyba bedzie padac. Sniegu jak nie bylo, tak nie ma. Ja w szkole, Miki pewnie spi na poduszkach w duzym pokoju:evil_lol: Ehhh.... juz chce do domu! Wieczorem wpadne sie przywitac i wkleje nowe fotki:cool3: Pozdrawiamy! Quote
Alka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Magda, pocieszę cię ,że u nas cały czas pada ,deszcz ze śniegiem oczywiście...:cool3: jesteś w szkole i cichaczem na dogo polazłaś:evil_lol: Quote
Magda Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 [quote name='Alka']Magda, pocieszę cię ,że u nas cały czas pada ,deszcz ze śniegiem oczywiście...:cool3: jesteś w szkole i cichaczem na dogo polazłaś:evil_lol: Hihi....u mnie informatyka to istne "okienko":evil_lol: Mam czas na dgm i nikt nie moze mi powiedziec, ze marnuje czas:lol: Quote
DiDDlina85 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Tutaj w Łodzi tez pogoda paskudna...nawet na spacerek nie mozna wyjsc bo pada i jest straszne błoto:(..Nero wychodzi tylko siku na ogródek i szybko wraca do domu:) Pozdrowionka!!! Quote
Pysia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Magda_Miki']Hihi....tak wlasnie zauwazylam, ze na zdjeciach swinia wyglada jak prawdziwy prosiak:evil_lol: Zludzenie optyczne:eviltong: Jejku, ale sie slodko zrobilo. Dziekujemy bardzo:loveu: i oczywiscie zapraszamy czesciej! Narazie poczatek, a my juz zmeczone siedzeniem w kuchni:evil_lol: A pierniczki sa takie dobre, ze nagle je mama pochowala i nawet Miki nie moze ich wyweszyc:placz: Skonczylo sie podjadanie... jeszcze troche mutanta:lol: i posilek:loveu: co ona robi? sie wylalo to pomoge posprzatac:cool3: kto pierwszy, kto pierwszy:lol: i na dowidzenia moja kochana mordka (tzn. Mikiego:loveu:) No nie wiem czy złudzenie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak w ogóle to Miki ma śliczny kolorek :loveu: Quote
MAREA SHAPIRO Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Miki slodziak jak zwykle zdjatka w deseczke! my musimy sie lepiej postarac dzis kapiel wiec...:mad: oops pomylilam ikonki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
chihuahua Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Teraz widze , ze Miki to prawdziwe SREBERKO:loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Dziewczyny dziekujemy za wizyte:loveu: Patrzcie co ostatnio znalazlam:crazyeye: i wlasciciel tych mleczakow tutaj troche wytargany:lol: Nie wiem ja wy, ale my zaczynamy pracowity weekendzik... swieta tuz tuz, a jeszczy tyle kurzu na meblach:lol: Lece sie przywitac w innych galeriach Quote
marlena924 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 U mnie porządki idą pełną parą :eviltong: Mój pokój już prawie cały posprzątany :lol: :razz: Ja nigdy nie znalazłam ani jednego ząbka Toffiego. Nie wiem gdzi on je podział :lol: :shake: Oprócz tego, że sześć zostawiliśmy u weterynarza :eviltong: A co do galeri Tofficzka to już to nadrabiamy, dodałam new focie :multi: Quote
Magda Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Wiem, wpadlam, zobaczylam, napisalam:p Quote
Alka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 cześć Madziu! I jak samopoczucie w weekendzik?:roll:Po wczorajszym zimnym ale słonecznym dniu dzisiaj mamy pochmurny,deszczowy dzionek... nic się nie chce...:cool3: Quote
Magda Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 Alka napisał(a):cześć Madziu! I jak samopoczucie w weekendzik?:roll:Po wczorajszym zimnym ale słonecznym dniu dzisiaj mamy pochmurny,deszczowy dzionek... nic się nie chce...:cool3: Hej Alu! A my mamy odwrotnie, wczoraj padalo wieczorem, a dzisiaj jest sucho i wietrznie. Sloneczko sie jak narazie nie pokazalo:roll: Quote
chihuahua Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jesli o pogodzie mowa , to u mnie caly czas slonecznie ( jak na zime ) bez opadow tylko wiatrzysko jest i przez to sie zimno wydaje !! A co u Mikiego ,Madziu?? Quote
madziasto4 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć :multi: U nas dzisiaj też ładnie, a jak było wczoraj, to nie pamiętam :p Co Miki porabia? :loveu: Quote
Recommended Posts