g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mokry kurczak :evil_lol: Ja tak nie pogardze dodatkową ilością fotek ;-) Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Magda_Miki napisał(a): Czesc Madzia :) Witaj po wakacjach :bye: jaką fajną zmokłą kurę przywiozłaś z wakacji :lol: a gdzie jest MIki? ;) Quote
Basia&Safi Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 oooo jaka matamorfoza wyszalal sie chlopcyk ale i tak jest slicny :):):) Quote
Magda Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Hej!:multi: Patikujek kapanko bylo dla ochlody. Ponad 30 stopni dawalo w kosc nie tylko nam. Miki chyba bardzo to polubil. Tarzal sie w trawie jak maly szczeniak:loveu: Kasiu ja jeszcze nie skonczylam wakacji:eviltong: Najprawdopodobniej znowu wyruszam w trase w czwartek:lol: Teraz oczywiscie z moja mycha. basiu, bigosie, madziu i goniu bardzo dziekujemy!! Dzis wstawie fotki z zabaw:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Cześć Madziu, wreszcie do Nas dotarłas :multi: i jakie suuuper fotki szalejącego Mikiego zapodalas :multi: sama slodycZ :loveu: :loveu: Quote
Magda Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Czesc dziewczyny! Bardzo dziekujemy za mile slowa i w nagrode wkleje zdjecia z zabaw 3 yorkow. Na poczatek Miki Zuzia i Gizmo CDN. Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Jakie pupencje :evil_lol: Ale yoreczkowo :loveu: Quote
Dosia&Borys Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 jejku.. ile yoreczków :loveu: :loveu: :loveu: to Miki musiał miec raj :cool3: śliczne foteczki! Zuzia i Gizmo są bardzo podobni do Mikiego :) są z tej samej hodowli? pozdrawiamy i zapraszamy do nas ;) Quote
Mi. Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a): Ale yoreczkowo :loveu: to samo chciałam napisać tyle, że przy tym zdjęciu:D Quote
Teklunia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Magda_Miki napisał(a): w oczach mi sie dwoi... Magda_Miki napisał(a): ...i troi... lepiej wiec stąd pojde ;) Quote
Magda Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='Dosia&Borys']jejku.. ile yoreczków :loveu: :loveu: :loveu: to Miki musiał miec raj :cool3: śliczne foteczki! Zuzia i Gizmo są bardzo podobni do Mikiego :) są z tej samej hodowli? pozdrawiamy i zapraszamy do nas ;) Zebys wiedziala, ze Miki mial raj:loveu: Z tej trojki tylko Miki i Gizmo sa z tej samej hodowli. Goniu ja nawet nie pamietam, zebym takie zdjecie robila:roll: Wogle ich nie moglam razem zlapac... Kasiu moim zdaniem nalezy sie troche ograniczyc z komputerem. Takie objawy moga byc grozne dla zdrowia:evil_lol::evil_lol: Postaram sie zaraz cos wrzucic:cool3: Quote
Magda Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 na poczatek walki dwoch bestii:evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Jak jedna, puszysta kuleczka:cool3: :evil_lol: Quote
Magda Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 [quote name='madzia i medor']Jak jedna, puszysta kuleczka:cool3: :evil_lol: Haha...raczej koltun:evil_lol::evil_lol: Pozostalosc po wyczesaniu duzego psa. Quote
Medorowa Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Magda_Miki napisał(a):Haha...raczej koltun:evil_lol::evil_lol: Pozostalosc po wyczesaniu duzego psa. No moze i tak;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 typowy kołtun:) A jak żeście ich rozplątali??? Quote
Magda Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 Hej!!:multi: Nareszcie do Was zawitalam! Uff.... bardzo mi brakowalo naszego forum i przede wszystkim WAS;) Juz zakonczylismy nasze wakacyjne harce i wyjazdy. Mowiac krotko, bylo SUPER!! Miki wybawil sie za wszystkie czasy z kumplami, a ja mialam czas odpoczac od codziennych obowiazkow. Mam duzo fotek i jak bedziecie chcieli to je wam pokazemy:cool3: Milej nocki! "Widzimy" sie jutro:bye: Quote
Teklunia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Madzia, wróciłaś :multi: Jutro będą zdjęcia, prawda? :cool3: Quote
Magda Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Teklunia napisał(a):Madzia, wróciłaś :multi: Jutro będą zdjęcia, prawda? :cool3: Kasiu tak będą:razz: Zaraz postaram sie coś pokazać. Musze się jeszcze dzisiaj rozpakować z torby, bo stoi w pokoju od niedzieli:lol: Ladny avatarek masz. Taka mala, ladna dziewuszka jest na nim:evil_lol: Quote
Magda Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Miki Miki i Gizmo Gizmo :cool3::cool3: I jak podoba sie? Quote
Recommended Posts