Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']
P.S. To kiedy wpadniesz do Gdyni :lol:

Moze kiedys......... jak bedzie jakas wystawa:cool3:

Patikujek dziekujemy:multi:

Wstawiam fotki ze spotkania Mikiego, Metzy, Saby (boksio) oraz Kajki:cool3::cool3:

Wszystkie psy z jezorami na wierzchu:evil_lol::evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Alka napisał(a):
Ale fajne towarzystwo miał Miki :loveu:

Tylko troche sie bal, ze moze zostac staranowany przez te wielkie baby:evil_lol: Caly czas sie pilnowal i jak cos sie dzialo to zmykal jak najdalej....

Posted

Madziu , ale jak widać Miki umie się zachować :loveu:, Tuffcio na przykład jak przyjeżdża do Mini to na dzień dobry chciałby ją użreć:cool3:

Posted

[quote name='Alka']Madziu , ale jak widać Miki umie się zachować :loveu:, Tuffcio na przykład jak przyjeżdża do Mini to na dzień dobry chciałby ją użreć:cool3:

Najwyrazniej Tufcio potrafi sie bronic:cool3: Nam pozostalo plaszczenie sie na ziemi przed wiekszymi, albo zmykanie jak najdalej:lol:

ciag dalszy fotek

Saba wietrzy gebe:evil_lol:

i razem z Metza kloci sie o pilke

a tutaj jest Kaja, ktora ma juz 8 latek i troche bola ja tylnie nozki (przy okazji miala zapalenie sutka:-()

i dwie wariatki:cool3:

A Miki schronil sie przed upalem pod lozkiem:lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']
a tutaj jest Kaja, ktora ma juz 8 latek i troche bola ja tylnie nozki (przy okazji miala zapalenie sutka:-()

Biedna dziewczynka, ale widze że twój Mikus nie był na spotkaniu jedyny w swoim przedziale wielkości :evil_lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Biedna dziewczynka, ale widze że twój Mikus nie był na spotkaniu jedyny w swoim przedziale wielkości :evil_lol:

Udalo mu sie. Glupi ma zawsze szczescie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia']Hej!

Jaki cfaniaczek:evil_lol:
Moj Rocky tez sie gdzies "zakopuje"jak czołgistki(rottki) biegaja;)

Dziwisz sie mu?:evil_lol::evil_lol: Takie to potrafia staranowac.......

Posted

cos pusciutko u nas........:roll: Wszyscy wyjechali?

No nic wklejam kolejne fotki:cool3:

pyszczek Kajki

no chodmy juz do nas! Nudzi mi sie tutaj

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']A za co go zamknęli???:evil_lol:

Sam sie zamknal, okrazajac plot:evil_lol:

Witajcie!
Wpadlam sie tylko przywitac i pochwalic, gdyz dostalam sie do wybranej szkoly i do tej klasy, do ktorej chcialam:multi::multi: Kamien spadl mi z serca i nareszcie moge w spokoju odpoczac przez te 2 miesiace. Jutro wybieramy sie z Mikim na zasluzony odpoczynek w plener z przyczepa:loveu: Morze, plaza i sloneczko to to czego nam teraz potrzeba...

Na dowidzenia wklejam jeszcze kilka fotek.
Miki z ptasia grypa

Walka o kuraka:evil_lol:

prawie jak stojka:lol:

no i my z kuzynem:loveu:

Posted

Madziu, ja też gratuluję :multi: :multi: :multi:
U mnie trochę inaczej, bo niestety moje najlepsze koleżanki są zapisane do innych klas.. Naszczęście niektóre się chyba przepiszą :)
Fotki super!!!
teraz idziesz do liceum...??

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Gratulację i zyczę miłego i udanego wyjazdu. Ja już za wami i waszymi fotkami tęsknie:placz: Powiedz jak długo was nie będzie???

Jestem jeszcze w domq, ale juz niedlugo. Nie bedzie mnie moze tydzien, moze dwa. Nie wiem...... Na pewno przyjade zrobic zapasy jak sie skoncza i zabrac ubrania;)
Dziekuje wam wszystkim!:multi:

Marlena tak ide do liceum;)

Posted

Cześć Madziu :multi:

Gratuluję Kochana dostania sie do wymarzonego liceum, teraz możesz sobie spokojnie wypoczywać i cieszyć się wakacjami, ja jeszcze w stresie będę do około 30go lipca :shake:

świetne zdjecia z działeczki, głaski dla Mikiego :loveu:

Posted

Jestem, jestem:multi:
Wpadlam tylko na chwilke zobaczyc co u nas sie dzieje. My jestesmy z Mikim na wakacjach u kuzynki i jej yorka Gizma:cool3: Zdjecia robie, zeby potem miec co pokazywac jak wrocimy. Dzisiaj dolaczy do nas trzeci yorczek, a raczej suczka ,Zuzia (aparat bedzie chyba caly czas wlaczony):evil_lol:

Dziekuje za gratulacje. Jestescie kochane:loveu:

Narazie wklejam zdjecia przypadkowe i nie zmniejszone, gdzy nie jest to moj komputer i nie ma tu zadnego programu do zmniejszania zdjec:shake:

Miki z Gizmem na oknie (Miki stoi)
http://img149.imageshack.us/img149/5908/p71001373vx.jpg

I krotka drzemka:loveu:
http://img240.imageshack.us/img240/5641/p71001354jt.jpg

papap