Magda Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześc Madziu :multi: Ile tu nowych zdjęć przystojnego Mikiego :loveu: Proszę go ode mnie wycałować i wymiziać :lol: Czesc Daga! A ty juz wrocilas?:multi: Ja byc troche opozniona, bo byc na dzialce i jeszcze nie wiem co slychac w innych galeriach:lol: Powoli, powoli nadrabiam zaleglosci... A Mikulka wymiziam tylko musze mu umyc pycho, bo je wlasnie swoje wedzone uszko (blee......):evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Magda_Miki']Czesc Daga! A ty juz wrocilas?:multi: Ja byc troche opozniona, bo byc na dzialce i jeszcze nie wiem co slychac w innych galeriach:lol: Powoli, powoli nadrabiam zaleglosci... A Mikulka wymiziam tylko musze mu umyc pycho, bo je wlasnie swoje wedzone uszko (blee......):evil_lol: Po 3 tyg lenistwie trzeba było wrócić, niestety :eviltong: Quote
Magda Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 My sie juz zegnamy i zmykamy spac, bo strasznie nas dzisiaj ten dzionek wymeczyl:lol: Jutro kolejne atrakcje i mam nadzieje nowe foteczki (teraz dzialkowe:cool3:). Miki juz czeka:loveu: Pamietacie usmiechniety pycholek, ktory wczesniej wklejalam? O to aniolek w calej okazalosci:cool3: Taki maly, prywatny aniol stroz:cool3: D*O*B*R*A*N*O*C Quote
JPo Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Miki jest przesłodki. Model pierwsza klasa Zuzia się zakochała :) i przesyła buziaczka :Rose: Quote
Magda Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='agabass']świnka niezły kompan dla malucha :lol: Tylko przez kilka pierwszych miesiecy. bo wtedy jest wieksza od psa. Potem robi za popychadlo:evil_lol: Witamy w naszej galerii! JPo witamy i dziekujemy za takie mile slowa:Cool!: Miki rowniez przesyla buziaki:loveu: Lapeczki (miniaturki Tenusiowych:lol:) Quote
madziasto4 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Magda_Miki'] aaaaa...łapecki :loveu: mogę połaskotać :cool3: :lol: Quote
Magda Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 madziasto4 napisał(a):aaaaa...łapecki :loveu: mogę połaskotać :cool3: :lol: No pewnie! Tylko delikatnie, by nie zbudzic wilka:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Magda_Miki']No pewnie! Tylko delikatnie, by nie zbudzic wilka:evil_lol: :scared: :lol: Quote
Magda Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 adeczka-od-heruni napisał(a):hehehe=)) jaki malUch=)) ale kontrastujemy=)) hihihi =)) współczuje gazetek w pokoju=) mój maluch na szczęście nie potrzebował=P no ale ile takie Twoje maleństwo może nasiusiać=DD buziaCzki=) Malenstwo bylo 2 lata temu:eviltong: Teraz jak sie sprezy to potrafilby nabrudzic pol mojego pokoju:evil_lol: Quote
Jureja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Magda_Miki'] Jakie cudne mordki,a właściwie to nie mordki ale całe psiaki:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Magda_Miki'] uwielbiam te włochate łapiszonki :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Witajcie! Jureja, Ala dziekujemy za wizyte:multi: W tej chwili zabieram sie za zmniejszanie zdjec z dzialki i robienie rameczek;) Jak grzecznie poczekacie to postaram sie zrobic w miare szybko:eviltong: Quote
madziasto4 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Magda_Miki']Witajcie! Jureja, Ala dziekujemy za wizyte:multi: W tej chwili zabieram sie za zmniejszanie zdjec z dzialki i robienie rameczek;) Jak grzecznie poczekacie to postaram sie zrobic w miare szybko:eviltong: No, ewentualnie mogę poczekać :watpliwy: Ale szybko wklejaj zdjęcia :multi: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 madziasto4 napisał(a):No, ewentualnie mogę poczekać :watpliwy: Ale szybko wklejaj zdjęcia :multi: Ciiiiiiiiicho........:nono::eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Madziu :multi: Czekamy na foteczki z działeczki baaaardzo cierpliwie, no ale pośpiesz się trochę :eviltong: :evil_lol: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Na poczatek zachod slonca No i zabawy z frisbee... Najpierw byla ucieczka malego zlodzieja:mad: styl na krolika:krolik: Gdy wreszcie zlodziej zostal zlapany nadal probowal robic skok:evil_lol: Pozniej polowanie... ...i ucieczka z lupem Takie oto skarby ma nasz maly zlodziejaszek:loveu: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='madziasto4'] Haha, diabeł mały :evil_lol: A diabel to nas zadziwil, bo myslelismy, ze nie uda sie mu zabrac tego frisbee:evil_lol: A tu taka niespodzianka! Quote
Daga_i_Oskar Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ale Ci ten złodziejaszek Madziu zarósł :crazyeye: planujecie jeszcze go ścianać?? My na początku lipca :p zabawy z frisbee świetne :loveu: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ale Ci ten złodziejaszek Madziu zarósł :crazyeye: planujecie jeszcze go ścianać?? My na początku lipca :p zabawy z frisbee świetne :loveu: Mama cos tam wspominala co do sciecia, ale ja nie jestem pewna:roll: Musze sie zastanowic... Quote
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Mikiemu bardzo szybciutko włoski odrosły, ale mnie się taki podoba.:p Madziu , znam tych małych złodziejaszków, jak Tuffcio coś dorwie to włącza wtedy turbodopalacze...:evil_lol: jest nie do zatrzymania :evil_lol: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 Alka napisał(a):Mikiemu bardzo szybciutko włoski odrosły, ale mnie się taki podoba.:p No wlasnie ja sadze tak samo!:p Jak narazie zostawie go w spokoju. Alka napisał(a): Madziu , znam tych małych złodziejaszków, jak Tuffcio coś dorwie to włącza wtedy turbodopalacze...:evil_lol: jest nie do zatrzymania :evil_lol: Dokladnie! Ale najlepszy jest ten ogon wysoko w gorze:evil_lol: Quote
Moniś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Cześć Madzia! Śliczny ten Twój działkowy Mikulek :loveu::loveu: Prawdziwe Sreberko :loveu: Mnie tak jak Ali podoba się z takimi włoskami :cool3::cool3: A te turboodpalacze wspomniane przez Ale, to ja baaaaardzo dobrze znam :evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted June 21, 2006 Author Posted June 21, 2006 [quote name='Moniś']Cześć Madzia! Śliczny ten Twój działkowy Mikulek :loveu::loveu: Prawdziwe Sreberko :loveu: Mnie tak jak Ali podoba się z takimi włoskami :cool3::cool3: A te turboodpalacze wspomniane przez Ale, to ja baaaaardzo dobrze znam :evil_lol::evil_lol: Czesc Moniczko! Sreberko niestety zanika, bo maly ma stalowe odrosty (2cm):placz: Troche bedzie zal...... A tak Madzia dzielnie strzelala z wiatrowki do puszki:ak-shot: Na lezaco.......... ...i na stojaco.:cool3: :eviltong: Quote
Recommended Posts