Magda Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alka']jejku , jakie słodkie te niufy ! :loveu::loveu::loveu: Madziu, sliczne plażowe foteczki.:loveu:Macie szczęście ,że tak blisko morza mieszkacie ...:placz: pozdowienia dla Was! Dziekujemy. W zamian za takie mile slowa pokaze Wam jeszcze mojego malego wodolaza:loveu: Co ta pani robi? Oj chyba nie daje rady dobic do brzegu. Trzeba jej pomoc! W koncu nie pozwole zeby sie utopila.... A po plazy wybieralismy sie na wycieczki rowerowe:cool3: Quote
Alicja Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Niufki rewelacja:loveu::loveu::loveu: a to zdjątko też niczego sobie;) Quote
Patikujek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Śliczne maluchy:loveu:Marzy mi się psaik do którego będę mogła się przytulić a nie taki co przytula się do mnie:evil_lol: A my z Baksem też jeździmy na rowerku:)(fotki w mojej galerii) Quote
Magda Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Niufki rewelacja:loveu::loveu::loveu: a to zdjątko też niczego sobie;) Witaj Alu! Dawno Cie nie widzialam:cool3: Bardzo nam milo, ze fotki sie podobaja. Patikujek dokladnie! Przy takim duzym psie od razu czlowiek czuje sie bezpieczniejszy:evil_lol: Kochani ja lece do wyrka, bo mialam dzisiaj strasznie meczacy dzien, a jutro czeka mnie kilka godzin spedzonych na wystawie:razz: Wpadne jutro sie pozegnac przed wyjazdem i wstawie kilka zdjec. DOBRANOC!!!:multi: Quote
g_o_n_i_a Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Hej Madziu! :multi: Widze, ze macie wakacje... :cool3: Piękne zdjęcia Miki i Pańcia :loveu: Quote
Alka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 odważny chłopak z Mikiego, woda mu nie straszna :cool2: Madziu, świetne wakacyjne foteczki.:loveu::loveu::loveu: Quote
Dosia&Borys Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 cudowne wakacyjne foteczki :loveu: Miki jest śliczny :) Quote
madzia20sosnowiec Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 no no no pieknie wakacyjnie :loveu: :loveu: :loveu: czesc madzia :buzi: dawaj swinka :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Cześć Madziu :multi: widzę, że wakacjujesz sie na calego :lol: :lol: ja za to nadrabiam z grubsza zaległosci no i super zdjecia powstawialas zwlaszcza tych sceniorkow :loveu: a Mikuś na plazy sama slodycz :loveu: Quote
Medorowa Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ale śliczności:lol: :lol: :lol: Zakochałam się:loveu: Quote
Magda Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Witajcie!:multi: Jejku nareszcie dotarlam. Tak dlugo jeszcze nigdy mnie nie bylo... Przez ten czas lenilam sie na calego. Troche na koloni, troche na dzialce (a dopiero minal lipiec:lol:). Mam straszne zaleglosci i w innych galeriach, i w zdjeciach dlatego powolutku bede wszystko nadrabiac. U nas przez ten czas nic sie nie wydarzylo. Jedynie nasz Miki zmienil troszeczke fryzurke na krotsza:loveu: To ja zabieram sie za segregowanie zdjec:cool3: Quote
Medorowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):My tez czekamy na fotki :cool3: No to poczekamy razem ;) :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 madzia i medor napisał(a):No to poczekamy razem ;) :evil_lol: Będzie raźniej. :evil_lol: Quote
Medorowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Będzie raźniej. :evil_lol: ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Magda Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 madzia i medor napisał(a):No to poczekamy razem ;) :evil_lol: No dobra, dobra...... zaraz cos wrzuce:eviltong: Quote
Medorowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gonia, mamy dar przkonywania ;) :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 madzia i medor napisał(a):Gonia, mamy dar przkonywania ;) :evil_lol: Wiadomo! :evil_lol: :evil_lol: :multi: Quote
Magda Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 fotki dzialkowe malenstwo musi dokladnie zbadac swoj teren:evil_lol: troche tu.... troche tam... :loveu::loveu: i oczywiscie zabawy z kaczka CDN. Quote
g_o_n_i_a Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Tak... Miki i kaczuszka... Nierozłączna para :evil_lol: Ślicznie wyszedl na zdjęciach w tym słoneczku :loveu: Quote
Magda Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 no i tarzanko na trawce (czyli to co tyggryski lubia najbardziej:cool3:) na sucho i na mokro no i to by bylo na tyle:lol: Quote
Medorowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Cóż za szaleństwo:multi: :multi: i ten uśmiech na ,,twarzy":loveu: No to co Gonia, chcemy jeszcze:razz: Quote
Recommended Posts