Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Czesc Madzia!:multi::multi:

Ja juz wstalam, jestem po sniadanku i po spacerku. Bedac w sklepie zoologicznym zakochalam sie w............7 tygodniowym szczeniaczku yorka:loveu::loveu: No po prostu istne cudo!! Suczka ma na imie Fergee i jest z rodowodem. Naprawde super, ze zdecydowali sie na rodowod ( nauczka, gdyz miesiac temu zmarl im szczeniak yorka bez rodowodu:-() Szkoda, ze od razu nie zdecydowali sie na taki krok.....ale najwazniejsze, ze jest!
Mojej mamie tez sie spodobala:cool3: Cos czuje, ze kiedys jeszcze jeden zawita w naszym domq:evil_lol::evil_lol:

Zmykam ponadrabiac troche zaleglosci;)

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Teklunia']ojojoj, kochane biedactwo :loveu::loveu::loveu: Pancia litosci nie ma dla psa :mad: ;)

A tam...jak to nie ma litosci:eviltong: Pani kocha swojego piecha i jak widac z wzajemnoscia.

A tak poza tym to WROCILAM!!:evil_lol::evil_lol:
U mnie koniec nauki i mam w koncu czas ponadrabiac zaleglosci.....Ale sie ciesze.....:multi: No to na dobry poczatek wstawie kilka foteczek

Pycholek.....:loveu:

Do zobaczenia w waszych galeriach!

Posted

[quote name='madziasto4']Madzia- masz minutę, aby dojść do mojej galerii :p :evil_lol: hehe żartuję oczywiście :eviltong: (masz 2 minuty :grin: )
Śliczny Mikulek :loveu: :loveu:

No, no ty tu nie przesadzaj:mad: Dopiero jestem na szostej stronie w galerii:shake: Zanim dojde do pierwszej to nadejdzie wieczor......... Najwyzej jutro dokoncze.

Czesc Basiulka!! :multi:

Prosze truskaweczki na podwieczorek! (potem wstawie reszte, zebyscie sie nie zrobili glodni:evil_lol:)

Posted

[quote name='Magda_Miki']No, no ty tu nie przesadzaj:mad: Dopiero jestem na szostej stronie w galerii:shake: Zanim dojde do pierwszej to nadejdzie wieczor......... Najwyzej jutro dokoncze.

Czesc Basiulka!! :multi:

Prosze truskaweczki na podwieczorek! (potem wstawie reszte, zebyscie sie nie zrobili glodni:evil_lol:)
:shake:no nie , ledwo weszłam muszę wyjść bo zgłodniałam :p

Posted

Hej Madziu, pamiętasz nas jeszcze? :cool3:
Ale mnie fot ominęło, a Miki? Cód miód piesio.

I jak ślicznie pozuje... :loveu: :loveu:

Moge się poczęstować truskaweczką? :cool3: Jeszcze w tym roku nie jadłam... :eviltong:

Posted

Teklunia napisał(a):
wlasnie takie wcinam :p

A ja tam wolę czereśnie :lol: Szkoda, że jeszcze u nas nie ma :-( ;););)

Cześć Magda, poprawiłaś już wszystkie zagrożenia? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Żartowałam ;);););)

Posted

[quote name='Magda_Miki']

mniam, mniam , jakie dorodne ...

Ja też uwielbiam truskawki :multi:

Madziu, pozdrowionka dla was i buziaczki !:buzi:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:no nie , ledwo weszłam muszę wyjść bo zgłodniałam :p

Oj prosimy nie wychodzic...... Zaraz dam kolejna porcje truskaweczek:evil_lol::evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']
eeehhkmm to te imieninkowe nasze truskawy z 29 -tego, co?:eviltong:

No ba.....pewnie, ze tak!:lol: Byly na podwieczorek.

Gosiu prosze bardzo mozna sie czestowac:cool3: I dziekujemy za takie mile komplementy:loveu:

Madziasto4 ja wlasnie siedze z truskaweczkami i ze smietanka:eviltong:

Marlena dzieki:buzi:

Moniczko wszystko juz prawie zalatwione i nareszcie bedzie koniec koncow:lol: Byle do piatku i balu:loveu:

Basiulka ja rowniez lubiam truskawy, kiedys mialam takie perfumy, ale przeszlam na Hugo Bossa dla kobiet, albo ECHO.

Alu i Kasiu witamy i mamy nadzieje, ze bedziecie wpadac czesciej:multi:

A ja dopiero teraz mam wolny czas, bo bylam od 13 w miescie w poszukiwaniu gory do mojej kreacji na bal:cool3: Chodzilam chyba ze 3 tygodnie, ale nareszcie udalo sie cos kupic! Juz wszystko przymierzalam i moim zdaniem jest super. Jakies foteczki wstawie w weekend po balu, bo jeszcze musze isc do fryzjera:cool3: Przede mna polonezik i tance do polnocy...

troche Mikiego:

Nosek:loveu:

lapka:loveu:

i obiecane truskawy:evil_lol:

Pozdrawiam,

Posted

bigos napisał(a):
Aż ślinka pociekła :multi: mniam,mniam

No i o to chodzi:evil_lol: Przynajmniej zapamietacie, ze to dzieki mnie zglodnieliscie:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No i o to chodzi:evil_lol: Przynajmniej zapamietacie, ze to dzieki mnie zglodnieliscie:diabloti:

Przed chwilą wchłonęłam dwie truskaweczki:evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Przed chwilą wchłonęłam dwie truskaweczki:evil_lol:

Dlaczego tylko dwie? Truskaweczki nie tucza, mozna jesc do oporu:evil_lol:

AlKil napisał(a):
a tego poloneza trenujesz z Mikim???????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Haha...bardzo smieszne:lol: Kroku by mi nie dotrzymal.... Szczegolnie tego najdluzszego, co jest na cztery:evil_lol: Narazie to szkole kolege, zeby nie mylil nog:mad: