Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda']No ba! Lewy, prawy... nawet ten przedni boczek jakby ktoś chciał:evil_lol: oj...[/quote]

Dawaj lewy!

Gili gilili szczyp szczyp...

Że przedni? Nie wierzę, nie może być :cool1:

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Śliczniutki ten Twój Miki ;**
Całuski dla niego <3
A, mam pytanie odnośnie Twojego pieska,
ile miał tygodni kiedy go wzięłaś do siebie i jak się zachowywał przez pierwsze dni??
Martwię się, bo moja sunia praktycznie cały czas śpi. Raz wstała, powariowała trochę przez 20min, a potem znowu do łóżka :(
Kiedy wstaje zazwyczaj bardzo się trzęsie, dopóki nie weźmie się jej na kolana.. :(
Poza tym czasami piszczy przez sen lub nerwowo rzuca się w posłaniu..
Bardzo się o nią martwię, hodowca zapewniał mnie, że jest zdrowa, zresztą kiedy pojechaliśmy po niego, spędziliśmy z właścicielem i pieskami dobre dwie godziny i wszystko było w porządku..
Dodam, że na szczęście Phoebe je i pije normalnie, z załatwianiem się też nie ma żadnych problemów..
Czy to możliwe, że wszystkie te objawy są wywołane przez stres?
Jutro zamierzam iść z nią do weta.. :(

Posted

[quote name='Aga76']Dawaj lewy!

Gili gilili szczyp szczyp...

Że przedni? Nie wierzę, nie może być :cool1:[/quote]

Ała, ała hihi haha mam łaskotki:evil_lol:

Zawsze miałam nadmiar skórki, ale ważne, że mój!:lol:

[quote name='Arabeska^^']Śliczniutki ten Twój Miki ;**
Całuski dla niego <3
A, mam pytanie odnośnie Twojego pieska,
ile miał tygodni kiedy go wzięłaś do siebie i jak się zachowywał przez pierwsze dni??
Martwię się, bo moja sunia praktycznie cały czas śpi. Raz wstała, powariowała trochę przez 20min, a potem znowu do łóżka :(
Kiedy wstaje zazwyczaj bardzo się trzęsie, dopóki nie weźmie się jej na kolana.. :(
Poza tym czasami piszczy przez sen lub nerwowo rzuca się w posłaniu..
Bardzo się o nią martwię, hodowca zapewniał mnie, że jest zdrowa, zresztą kiedy pojechaliśmy po niego, spędziliśmy z właścicielem i pieskami dobre dwie godziny i wszystko było w porządku..
Dodam, że na szczęście Phoebe je i pije normalnie, z załatwianiem się też nie ma żadnych problemów..
Czy to możliwe, że wszystkie te objawy są wywołane przez stres?
Jutro zamierzam iść z nią do weta.. :([/quote]

Dzięki:p
Miki miał ok. 7 tygodni, nie pamiętam dokładnie. Nie znalazł się od razu u mnie w domu. Odebrałam go podczas podróży i pierwszą noc spędził ze mną u ciotki. Dużo spał w dzień, dobierał się do suczki ciotki, a nocą nie dawał mi spać... Cały czas się wiercił, wchodził mi na nogi i wychodził z koszyka, które stało obok łóżka:lol: Jak wróciliśmy do domu to było normalnie. Nie widziałam, żeby jakoś specjalnie się stresował. Cały czas latał po chałupie i się bawił:evil_lol: Był dosłownie wszędzie.

Jeśli mała normalnie je to nie ma powodu do obaw. Daj się jej przyzwyczaić do nowego otoczenia, niech sama dawkuje sobie wrażenia ;) Zachęcaj ją do zabawy, niech nie czuje się samotna.

[quote name='FREDZIU']Gratulacje:multi::multi::multi::multi::multi: to naprawde super, ze będziesz studiować tam gdzie chciałaś.:sweetCyb::sweetCyb::cunao:[/quote]

[quote name='Sara_i_Aris'][CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=6][COLOR=purple]GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[COLOR=#800080]:sweetCyb:[/COLOR][/CENTER]
[/quote]

[quote name='Kasia']Gratulacje Studentko :loveu:
Mądra się jakaś taka ta młodzież teraz robi, wyszkolona i wyuczona! Zmieniają się te czasy :p[/quote]

Dzięki :p
W tygodniu jadę zawieść papiery. Teraz czekam na resztę paczki i mam nadzieję, że wszyscy się dostaną. Nie chcę być sama w wielkim mieście :lol:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Taa, Ty przynajmniej wiesz, co chcesz studiować, a ja nie!
[/quote]

[COLOR=PaleTurquoise]Weterynaria prawdopodobnie odpadnie z powodu alergii na zwierzęta.
Zostaje medycyna, farmacja...
Pluję sobie w brodę, że nie poszłam do dwujęzycznej.
Ale całkiem możliwe, że czeka mnie rok w USA :loveu::loveu::loveu: Może to mi da więcej możliwości.[/COLOR]

Posted

[quote name='Magda']Ała, ała hihi haha mam łaskotki:evil_lol:

Zawsze miałam nadmiar skórki, ale ważne, że mój!:lol:
[/quote]

hihihi, gili gili :evil_lol:

No żeś mnie teraz rozbroiła :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda']Ludzie, ludzie dostałam się na UE do Poznania!! Aaaa!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
[/quote]

Gratuluję i powodzenia :lol:
a nie doczytałam - co będziesz studiować?