Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']To jak sie kiedys melepety zdecyduja to sie spotkamy :loveu:[/quote]
Ja bardzo bardzo chętnie .. wsiadam w mój pocisk i lece jakby co [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_10_7.gif[/IMG][/URL]
[quote name='PositiveThought']ja to moje nerki pozbieram raz dwa i nawet teraz do was pojadę :evil_lol:

czeee :loveu:[/quote]
No juz jest druga chętna
[quote name='Magda_Miki']Cześć dzikusy!
Szykuje się światowy zjazd tych inszych?:evil_lol: Ja do Poznania jak najbardziej! Mam jakieś hmm....ze 3h, do tego rodzinka, więc nocleg jest. Ja siem piszem, a raczej piszemy.

Wiecie co wcale nie jestem zadowolona z weekendu, bo mi go odebrano! Kto to myśli wstać o 5:30 w sobotę? I to na roraty?:placz: Ja padnę ze zmęczenia w tej ławce...

Muszę się wyżalić:-([/quote]
i trzecia ..

Madzia ty sie nie martw ja o 5:30 juz mam faktury wypisane i kierowców w droge wyprawiam zazwyczaj :evil_lol: Nawet dziś musiałam o 4 wstać i TZa wyprawić w delegacje. :p
[quote name='madziasto4']Matko kochana 5:30, toż to środek nocy :crazyeye:[/quote]
Co Ty madzka! Dla mnie to środek dnia :evil_lol:

[URL="http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb114_ZNxpt237YYPL&utm_id=7922"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb114&pp=ZNxpt237YYPL[/IMG][/URL]

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cze Modzisławie :loveu:

Madźka Ty lepiej zacznij kłaść się spać z kurami bo roraty jeszcze troszke potrwają co byś kiedyś na nie nie zaspała i dobrą formę utrzymała :evil_lol:

Posted

Cześć Madziu:)

Jakoś mi ta kokardka nie pasuje do Mikulka:shake:
Teraz o wiele ładniej, Miki pięknieje z czasem:loveu:

A co do rorat to ja normalnie nie chodzę na nie(a u mnie są wieczorem) a gdyby mi ktoś kazał tak rano wstać to tym bardziej by mnie na nich nie zobaczyli, to szkodliwe dla zdrowia tak wsześnie wstawać, wg mojego biologicznego zegara odpowiednia godzina do pobudki to między 10 a 11 AM

Posted

Hej!
Wpadam szybciutko napisać, że żyję. Do domu wróciłam o 13, zdążyłam ubrać troszeczkę pierników i poszłam spać:lol: Nadal jestem tak zmęczona, że nie mam siły się za nic brać...

Nawet spacer niewiele pomógł:cool1: Dostałam odurzającą dawkę tlenu i jest jeszcze gorzej. O dziwo nawet Miki odczuwa skutki uboczne... Dzisiaj to miał dobrze, bo spał w sypialni z rodzicami. Ja w tym czasie tuliłam się w łóżku do westika:loveu:

Lecę wziąć się do kupy!

Posted

elo Madzia, ja też miałam się na roraty zebrać, ale nie ogarnę...

Mikuliński tak subtelnie z tą kokardką wygląda, no :loveu:

ja na zlot od początku byłam chętna!
wiecie jakie to fajne? wy sobie gadacie, a psy się gwałcą :cool3:

Posted

[quote name='PositiveThought']
ja na zlot od początku byłam chętna!
wiecie jakie to fajne? wy sobie gadacie, a psy się gwałcą :cool3:[/QUOTE]
Ja nie chcę przypominać kto nadawał cały czas, a kto kulturalnie słuchał i przytakiwał :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']eee, aż tak? :evil_lol:

chyba musze se zamontować jakieś guziczki "play/stop" :cool1:[/QUOTE]
Aaa i uwaga!
Aparatów nie brać na zlota przyszłego, bo się bawią niektórzy:evil_lol:

Oj Atka, Atka :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']kurna niby nic przeciwko nie miałaś :evil_lol:

ludzie, to zlocik na lato, to poszpanuję lustrzaneczką...[/QUOTE]
Bo Ty goopia zamiast fotki cykać piesom, toś się bawiła :evil_lol:

Ohohooo, lustrzaneczką :siara: