tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']To jak sie kiedys melepety zdecyduja to sie spotkamy :loveu:[/quote] Ja bardzo bardzo chętnie .. wsiadam w mój pocisk i lece jakby co [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_10_7.gif[/IMG][/URL] [quote name='PositiveThought']ja to moje nerki pozbieram raz dwa i nawet teraz do was pojadę :evil_lol: czeee :loveu:[/quote] No juz jest druga chętna [quote name='Magda_Miki']Cześć dzikusy! Szykuje się światowy zjazd tych inszych?:evil_lol: Ja do Poznania jak najbardziej! Mam jakieś hmm....ze 3h, do tego rodzinka, więc nocleg jest. Ja siem piszem, a raczej piszemy. Wiecie co wcale nie jestem zadowolona z weekendu, bo mi go odebrano! Kto to myśli wstać o 5:30 w sobotę? I to na roraty?:placz: Ja padnę ze zmęczenia w tej ławce... Muszę się wyżalić:-([/quote] i trzecia .. Madzia ty sie nie martw ja o 5:30 juz mam faktury wypisane i kierowców w droge wyprawiam zazwyczaj :evil_lol: Nawet dziś musiałam o 4 wstać i TZa wyprawić w delegacje. :p [quote name='madziasto4']Matko kochana 5:30, toż to środek nocy :crazyeye:[/quote] Co Ty madzka! Dla mnie to środek dnia :evil_lol: [URL="http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb114_ZNxpt237YYPL&utm_id=7922"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb114&pp=ZNxpt237YYPL[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cze Modzisławie :loveu: Madźka Ty lepiej zacznij kłaść się spać z kurami bo roraty jeszcze troszke potrwają co byś kiedyś na nie nie zaspała i dobrą formę utrzymała :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Cze grzesznico pokutnico :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 cześć Madzika gdzieś Ty sie podziała:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Helga&Ares']cześć Madzika gdzieś Ty sie podziała:evil_lol:[/QUOTE] Musiala zalac pale po tych roratach, ze jeszcze nie wrocila :roll: Quote
Aga76 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cze Madźka :loveu: [quote name='Anusia & Alutka']Musiala zalac pale po tych roratach, ze jeszcze nie wrocila :roll:[/quote] winem mszalnym... Quote
Patikujek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Cześć Madziu:) Jakoś mi ta kokardka nie pasuje do Mikulka:shake: Teraz o wiele ładniej, Miki pięknieje z czasem:loveu: A co do rorat to ja normalnie nie chodzę na nie(a u mnie są wieczorem) a gdyby mi ktoś kazał tak rano wstać to tym bardziej by mnie na nich nie zobaczyli, to szkodliwe dla zdrowia tak wsześnie wstawać, wg mojego biologicznego zegara odpowiednia godzina do pobudki to między 10 a 11 AM Quote
Magda Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 Hej! Wpadam szybciutko napisać, że żyję. Do domu wróciłam o 13, zdążyłam ubrać troszeczkę pierników i poszłam spać:lol: Nadal jestem tak zmęczona, że nie mam siły się za nic brać... Nawet spacer niewiele pomógł:cool1: Dostałam odurzającą dawkę tlenu i jest jeszcze gorzej. O dziwo nawet Miki odczuwa skutki uboczne... Dzisiaj to miał dobrze, bo spał w sypialni z rodzicami. Ja w tym czasie tuliłam się w łóżku do westika:loveu: Lecę wziąć się do kupy! Quote
Anusia & Alutka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Aga76'] winem mszalnym...[/QUOTE] No chiba... [quote name='Magda_Miki'] Ja w tym czasie tuliłam się w łóżku do westika:loveu: [/QUOTE] No prosze, sama sie przyznala... :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Cze Wladza pod wplywem :loveu: Quote
Aga76 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Cze Wladza pod wplywem :loveu:[/quote] :roflt:jakie pikne powitanie Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 elo Madzia, ja też miałam się na roraty zebrać, ale nie ogarnę... Mikuliński tak subtelnie z tą kokardką wygląda, no :loveu: ja na zlot od początku byłam chętna! wiecie jakie to fajne? wy sobie gadacie, a psy się gwałcą :cool3: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought'] ja na zlot od początku byłam chętna! wiecie jakie to fajne? wy sobie gadacie, a psy się gwałcą :cool3:[/QUOTE] Ja nie chcę przypominać kto nadawał cały czas, a kto kulturalnie słuchał i przytakiwał :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 eee, aż tak? :evil_lol: chyba musze se zamontować jakieś guziczki "play/stop" :cool1: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought']eee, aż tak? :evil_lol: chyba musze se zamontować jakieś guziczki "play/stop" :cool1:[/QUOTE] Aaa i uwaga! Aparatów nie brać na zlota przyszłego, bo się bawią niektórzy:evil_lol: Oj Atka, Atka :loveu: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 kurna niby nic przeciwko nie miałaś :evil_lol: ludzie, to zlocik na lato, to poszpanuję lustrzaneczką... Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought']kurna niby nic przeciwko nie miałaś :evil_lol: ludzie, to zlocik na lato, to poszpanuję lustrzaneczką...[/QUOTE] Bo Ty goopia zamiast fotki cykać piesom, toś się bawiła :evil_lol: Ohohooo, lustrzaneczką :siara: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 no troszkę se poklikałam tylko! la a la :siara: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ej, to w koncu kto gadal, a kto sie gwalcil?? :niewiem: Quote
madziasto4 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Anusia & Alutka']Ej, to w koncu kto gadal, a kto sie gwalcil?? :niewiem:[/QUOTE] Ja gadałam z Siusiakiem, a Toro i Master bawili się aparatem. A co z resztą to ja nie wiem :niewiem: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='madziasto4']Ja gadałam z Siusiakiem, a Toro i Master bawili się aparatem. A co z resztą to ja nie wiem :niewiem:[/QUOTE] Czyli zostaje nam Atka, ktora sie... teges :cool1: Quote
PositiveThought Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 a ja? wychodzi, że się gwałciłam, goopia :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='PositiveThought']a ja? wychodzi, że się gwałciłam, goopia :cool1:[/QUOTE] Ty to powiedzialas... Quote
Recommended Posts