MAREA SHAPIRO Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dzisiaj nareszcie piątek:multi: czekamy na Ciebie Madziu;) :loveu:dokladnie, pozdrowka od Melki dla Yorkowego Sreberka:loveu: Quote
Alka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Madziu, ja się nie uczę , nie pracuję zawodowo a też ostatnio i nie tylko :evil_lol: narzekam na brak czasu.:cool3:Nie jesteś osamotniona...:evil_lol: miło zobaczyć Mikusiowe foteczki, buziaczki:loveu: Quote
Magda Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Witajcie!! Nareszcie mam czas!:multi::multi: Boże jak mi tego brakowało... Cieszę się, że w końcu jestem z wami:loveu: Widzę, że powstały nowe galerie. Pozwólcie, że uporam się z kurzami, a potem wracam i nadrabiam;) P.S. Zdjęcia tez będą:razz: Quote
maartucha Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Witajcie!! Nareszcie mam czas!:multi::multi: Boże jak mi tego brakowało... Cieszę się, że w końcu jestem z wami:loveu: Widzę, że powstały nowe galerie. Pozwólcie, że uporam się z kurzami, a potem wracam i nadrabiam;) P.S. Zdjęcia tez będą:razz: No nareszzcie sie Madziulinda POjawwwila :D:loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :eviltong: to czekamy Madziulka czekamy:multi: Quote
Magda Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Wiecie co zdenerwowałam się rozmową o kundlach na yorkach. Nie mam czasu na pisanie na blogu... Zaraz idziemy na spacer, a potem kąpanie Quote
Pegaza Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 MADZIU dlatego ja się już wole nie odzywać co najlepsze najwiecej osób na forum siedzi właśnie z yorkami bez papierów a ci ktorzy nawet yorka nie mają to wielce głos swój w tej sprawie zabierają:angryy: ta cała sytuacja stwarza tylko ze za chwile wszyscy bedziemy pokłóceni zamiast sztame trzymać:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Magda_Miki napisał(a):Wiecie co zdenerwowałam się rozmową o kundlach na yorkach. Nie mam czasu na pisanie na blogu... Zaraz idziemy na spacer, a potem kąpanie Nie denerwuj się, złość piękności szkodzi :lol: My mieliśmy kąpanko wczoraj :) Wczoraj, a skończyłam dzisiaj :evil_lol: (zaczęłam przed 24, a skończyłam przed 1 :lol: ) Quote
Medorowa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Doberek:pByliśmy i fotki zobaczyliśmy:p:p:p Quote
Magda Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pegaza napisał(a):MADZIU dlatego ja się już wole nie odzywać co najlepsze najwiecej osób na forum siedzi właśnie z yorkami bez papierów a ci ktorzy nawet yorka nie mają to wielce głos swój w tej sprawie zabierają:angryy: ta cała sytuacja stwarza tylko ze za chwile wszyscy bedziemy pokłóceni zamiast sztame trzymać:eviltong: Ja tez już chyba odpuszczę. Nie chce mi się już...:lol: madziasto4 napisał(a):Nie denerwuj się, złość piękności szkodzi :lol: My mieliśmy kąpanko wczoraj :) Wczoraj, a skończyłam dzisiaj :evil_lol: (zaczęłam przed 24, a skończyłam przed 1 :lol: ) No ty to masz x2. Ale tak dokładnie to co Tobie zajęło tyle czasu? Przecież suszarki nie musisz używać:evil_lol: madzia i medor napisał(a):Doberek:pByliśmy i fotki zobaczyliśmy:p:p:p No dużo było tych fotek do oglądania:evil_lol: Zaraz będą kolejne. Przed chwilką opalałam się na balkonie, przyszła duża chmura i się skończyło leżakowanie:mad: Miki odsypia noc... Quote
Pegaza Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Cze Madziu a ja siedze z turbanem na głowie i nie chce mi sie iść tych włosów suszyc i jakoś doprowadzić do porządku:eviltong: Quote
Magda Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 To siedź dalej. W końcu same wyschną:evil_lol: :cool3: Quote
Pegaza Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Zdążylam w końcu wyskoczyć na tą chwile:eviltong: buhaha fajna fota a wyciągaj go szybko bo jeszcze wąż przydusi Mikiego:eviltong: a następne focie prosze wklejać po 22:00 no chyba ze listeczek będzie:eviltong: Quote
Magda Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Zdążylam w końcu wyskoczyć na tą chwile:eviltong: buhaha fajna fota a wyciągaj go szybko bo jeszcze wąż przydusi Mikiego:eviltong: a następne focie prosze wklejać po 22:00 no chyba ze listeczek będzie:eviltong: IIIiiiiii rzeczywiście nie pomyślałam o duszeniu:-o Ale ze mnie gapa:mad: Fotki bez cenzury były dla Anusi, ale cosik jej nie widać... Hej Marta! Quote
maartucha Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Magda_Miki napisał(a):IIIiiiiii rzeczywiście nie pomyślałam o duszeniu:-o Ale ze mnie gapa:mad: Fotki bez cenzury były dla Anusi, ale cosik jej nie widać... Hej Marta! AaaAa Boaaa dusiciel :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 W końcu rodzynki wiosenne się pokazały :ylsuper: czyli to co damy lubią najbardziej podziwiać... Quote
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']Oj Aguś:evil_lol::evil_lol: Rodzynki, rodzynasy, pisanki i jajca wiosenne - zawsze w cenie u panienek :roflt: Nawet chwilowo odzyskałam humor na dogo... Quote
Magda Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 I prawidłowo! Trzeba się uśmiechać:p Taka ładna pogoda, nie ma tłoku na dogo:evil_lol: Quote
Aga76 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Magda_Miki']I prawidłowo! Trzeba się uśmiechać:p Taka ładna pogoda, nie ma tłoku na dogo:evil_lol: Jak pięknie powiedziane, aż łza się w oku zakręciła ze szczęścia :Rose: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Madzia wywlokła wszystkie zabawki z Ikei i porobila Mikusiowi zdjęcia:loveu: :evil_lol: A czy to legowisko to też z Ikei? :razz: :lol: Quote
Recommended Posts