nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):aaaaaaaaaa juz biegne Pani prezes :multi: I co ???? I co??? Łyso wam????:turn-l::turn-l: I KTO WYGRAŁ !!! :knuje: :cool1: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Dobra ja już skończyłam:eviltong: Zawieszam broń Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='nane']i co???? i co??? łyso wam??? :turn-l: I KTO WYGRAŁ!!!! :lmaa::eviltong: no wsłasnie: I kto wygral?:D (Ale to jeszcze chyba nie koniec :D) Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Narazie rozejm! Powrócimy do bitwy po świętach:eviltong: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Narazie rozejm! Powrócimy do bitwy po świętach:eviltong: Nie Nie Madziu :D POWazna sprawa, Bo ktos tu słowa nie dotrzymuje i trzeba mu PIf PAf zrobic :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):Narazie rozejm! Powrócimy do bitwy po świętach:eviltong: nie ma takich to MY MARTY WYGRAŁYŚMY :mad: :angryy: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):nie ma takich to MY MARTY WYGRAŁYŚMY :mad: :angryy: To nie podlega dyskusji :D jejQ ale pogoda :placz: Deeeszcz leje a FE :placz: Quote
Madzia_19 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Witaj Madziu :p Cóż to za piłkarz :loveu: Ronaldo to się może przy Mikusiu schować :p :p :p Mikuś jest the best :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cisza tu taka :D a ja mam ochote sobie szczelnac :D pif paf :D Quote
cardea Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']cisza tu taka :D a ja mam ochote sobie szczelnac :D pif paf :D Nie ma Szczelania pokój tu ma być :mad: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='cardea']Nie ma Szczelania pokój tu ma być:mad: Dobrze juz dobrze :P Spełnie twoje marzenie swiateczne hihihi :D a i sobie własnie popijam herbatke w ten zimny i nie przyjemny dzien :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):Dobrze juz dobrze :P Spełnie twoje marzenie swiateczne hihihi :D a i sobie własnie popijam herbatke w ten zimny i nie przyjemny dzien :D a ja biały barszcz sobie piję :cool3: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):a ja biały barszcz sobie piję :cool3: pyszunio pyszunio :D ale harbatka LIpton jest nie pobijalna :D uwielbiam :D Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):pyszunio pyszunio :D ale harbatka LIpton jest nie pobijalna :D uwielbiam :D Lipton jest The Best jeszcze z cytrynką i cukrem mniiiiiiiiiiiiiiiiiiaammmmm :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane napisał(a):Lipton jest The Best jeszcze z cytrynką i cukrem mniiiiiiiiiiiiiiiiiiaammmmm :loveu: mmmm tzry łyzeczki :D Mmmmmmmiodzio :D Quote
Sara_i_Aris Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Cześć Magda! Co ja tu widzę? Wojna była? :mad: [quote name='Magda_Miki'] O, jakie fajne, jakie fajne :loveu: Pomysłowe wypieki i śliczna dekoracja :loveu: [quote name='Magda_Miki'] Rozmarzył się chłopak :lol: [quote name='Magda_Miki'] Dobra, dobra... Magda, przyznaj się! Co zrobiłaś z okiem Mikiego? :mad: :evil_lol: [quote name='Magda_Miki'] Super święconka :loveu: Ale... co tam robi pomarańcza :-? [quote name='Magda_Miki'] Jaka duża działka :crazyeye: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 haha tu taka wojjna byla jakiej swiat nie widzial :D nie pytaj Magdy kto wygral bo sie nie przyzna :D ja z Nane wygralysmy :D Magdy na Marty byyly wojna, 2 na 2 :D wygralyssssmy :multi: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 cześć Madzia:loveu: co się nie odzywasz ???? :mad: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 maartucha napisał(a):a co tu taka cisza co?:D :mad: Nie Żyje chyba :evil_lol: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Magda! Co ja tu widzę? Wojna była? Dobra, dobra... Magda, przyznaj się! Co zrobiłaś z okiem Mikiego? :mad: :evil_lol: Super święconka :loveu: Ale... co tam robi pomarańcza :-? Jaka duża działka :crazyeye: Hej Sara! Oj było gorąco:evil_lol: A nie wiem....znikło:lol: Jak już wcześniej pisałam SIEDZI:eviltong: No trochę duża...ale szkoda, że jeszcze taka brzydka:mad: Musi być trochę cieplej to wtedy wam ją pokaże :cool3: [quote name='Pati i Daisy']Hej dziewczynki:p Hej!! Wróciłaś?:multi: [quote name='nane']cześć Madzia:loveu: co się nie odzywasz ???? :mad: [quote name='maartucha']a co tu taka cisza co?:D :mad: Jestem! A wy co? Przykute do komputera? Cały czas jesteście:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts