AlKil Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 OOOooo! Przegapiłam....:placz: Sto lat, sto lat!!!! Quote
Asiaczek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No tak. Wtedy, kiedy zrobiłam sobie przymusową przerwę od DGM, to akurat minęła super imprezka... Eh... No to składam spóźnione, lecz serdeczne życzenia szczęśliwości! [SIZE=2]Pzdr. Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ah Mikuszon super przystojny :eviltong: na plazy... Quote
Magda Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Yorkie']Cześć Magda! Miki ma nową zabawkę z IKEI? Faaajną :loveu: Hej Sara! Niestety ta zabawka nie dla niego. Mała Madzia dostała od mamy na zajączka:razz: [quote name='Alka']Madziu kochana, spóżnione ale szczere życzonka urodzinowe WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Alu dziękuje pięknie. Nie gniewam się, że spóźnione, ale następnym razem:mad::evil_lol: [quote name='Pati i Daisy']Nie było solenizantki to i prezentów nie było:obrazic: :eviltong: Solenizantka nie mogła być, bo było dużo pracy:angryy: [quote name='Teklunia']Magda, jak się pojawisz, to zajrzyj do nas na stronę 669 ;) Kasiu lecę w pierwszej kolejności:multi::multi: [quote name='madzia i medor']Hejo :hand::hand: Hej Madziu:multi: [quote name='AlKil']OOOooo! Przegapiłam....:placz: Sto lat, sto lat!!!! No i kolejna spóźnialska:eviltong: Mimo to dziękuję!! [quote name='Asiaczek']No tak. Wtedy, kiedy zrobiłam sobie przymusową przerwę od DGM, to akurat minęła super imprezka... Eh... No to składam spóźnione, lecz serdeczne życzenia szczęśliwości! [SIZE=2]Pzdr. I kolejna.....:evil_lol: Szczęśliwość się bardzo przyda, bo jakieś humory mam:mad: [quote name='MAREA SHAPIRO']ah Mikuszon super przystojny :eviltong: na plazy... Wtedy na plaży? Taki brudas ma być przystojny:evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 No to teraz piszę kolejnego posta, bo wykończy mnie ten limit obrazków:mad: (a ja nie mogę się obejść bez choć jednego emotka):eviltong: Dzisiaj była taka piękna pogoda, że można było chodzić w samej bluzie:loveu: Wybraliśmy się z Mikuchnem na spacer do lasu (dla tych co wiedzą na G. Chełmską:eviltong:). Ehh...jak cudownie! Jutro ma być jeszcze cieplej, a my z mamą jak te biedne myszki musimy siedzieć w domu, bo tata jedzie do szkoły i zabiera samochód:placz: A ja chciałam na plażę! Teraz mam przerwę w pisaniu pracy zaliczeniowej dla taty na studia. Oj już koniec. No to lecę;) Tak sobie pomyślałam, że na absolutorium wyjdę na środek razem z tatą:evil_lol: W końcu tez mam wkład w pisanie pracy licencjackiej:diabloti: Quote
maartucha Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej Madziu :loveu: Mmmm.. no pogodka dzis na spacerek w sam raz :multi: (ja tez mialam spacerek :D ale z Moim Kubusiem tilko narazie :D Za niedlugo juz z Tofficzkiem) O szalona :D Wpadnij do Nane i zobacz co głupolek napisal :lol: aaaa zaraz zmykam i sie pojawie wieczorkiem bo Kubus jeszcze u mnie :multi: aaa jutrrro po Tooofffffiiiczzzkaa:multi::multi::multi: Quote
Aga76 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Magda_Miki']... Teraz mam przerwę w pisaniu pracy zaliczeniowej dla taty na studia. Oj już koniec. No to lecę;) Tak sobie pomyślałam, że na absolutorium wyjdę na środek razem z tatą:evil_lol: W końcu tez mam wkład w pisanie pracy licencjackiej:diabloti: Cześć Madziu :loveu: Będziesz piękniejszą połówką :loveu: Quote
Magda Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='maartucha']Hej Madziu :loveu: Mmmm.. no pogodka dzis na spacerek w sam raz :multi: (ja tez mialam spacerek :D ale z Moim Kubusiem tilko narazie :D Za niedlugo juz z Tofficzkiem) O szalona :D Wpadnij do Nane i zobacz co głupolek napisal :lol: aaaa zaraz zmykam i sie pojawie wieczorkiem bo Kubus jeszcze u mnie :multi: aaa jutrrro po Tooofffffiiiczzzkaa:multi::multi::multi: Ojej jak szybko! Mam trochę zaległości, ale muszę szybko doczytać co i jak:razz::razz: [quote name='Aga76']Cześć Madziu :loveu: Będziesz piękniejszą połówką :loveu: Ojej..dziękuję Aguś:oops: Quote
madziasto4 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć Magdalenko :multi: A nie wolisz pobrać jakiejś opłaty za wkład sił w pracę licencjacką... :evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cze Madziu:p a ja ciem nowe foty Mikiego:eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pegaza napisał(a):Cze Madziu:p a ja ciem nowe foty Mikiego:eviltong: ja też....:diabloti: dzien dobry :eviltong: Quote
maartucha Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Pati i Daisy napisał(a):ja też....:diabloti: dzien dobry :eviltong: I JA :D aaaaa juz Tofffiśśś w domkQ:multi: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Magda_Miki']No i Wy sie dziwicie, że tak długo mnie nie ma.... Tyle sprzątania miałam, że dopiero teraz skończyłam:evil_lol: Dziękuje wam bardzo serdecznie za wszystkie życzenia, jesteście kochane:loveu: Ja niestety przyszłam tylko na chwilkę, bo mam trochę pracy, a potem to już opadnę z sił, żeby cokolwiek napisać na dogo:-( W piątek postaram się być dłużej:razz: Aha i następnym razem liczę na jakiś prezent:eviltong: 2 zdjęcia Mikuchna i w tle zabawka zgadnijcie skąd?:evil_lol::evil_lol: wszystkiego dobrzutkiego..troche spoznione.. z tymi dwoma zdjeciami mam deja vu czycos tam takiego. ilekroc sie przygladam...to melke wiedze...:crazyeye: bo zwykle jest tak ze mozna powiedziec no tak podobny ale wiadomo ze to czyjs piesek..te dwie fotografie sa zaprzeczeniem patrze i patrze...no i melka! kropka w kropke!":diabloti: :loveu: Quote
nane Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Madzia gdzie jesteś :crazyeye: :crazyeye: bo Cię nie ma :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Gdzie Mikuś :crazyeye: :crazyeye: Nasz Kochany :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bry! :multi: A gdzie sie Madzia podziała :shake:? Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witamy i buziaczki cieplutkie przesyłamy:) Madziu gdzie nowe foteczki cudnego przystojniaczka ;) Szybciutko wkleiej jakieś bo my uwielbiany ogladac uroczego Mikiego :) Tulaski dla niego i buziaczki dla Ciebie!! Quote
Magda Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Kochane niestety bardzo narzekam na brak czasu. Przed długim weekendem czekają mnie same prace klasowe i zaliczenia:placz: Ciągle tylko nauka, szkoła, nauka... nawet nie mam czasu na porządny spacer, a co dopiero na internet. Poza tym taka ładna pogoda, że aż żal wlepiać oczy w pudło:evil_lol: Wczoraj przez godzinę obcinałam Mikiego na balkonie:lol: Tak mu sie zarosło, że miałam pełne pudełko kłaków. Może ktoś chce na poduszkę?:eviltong: Niestety tylko 3 zdjęcia, bo reszta w aparacie... Papatki!!:multi: Quote
madziasto4 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oooo, nasza puma wyskoczyła z koszulki :eviltong: Madziu, jeszcze tylko 2 tygodnie i ponad tydzień wolnego :multi: Quote
Sara_i_Aris Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Cześć Magda! Nie tylko ty nie masz na nic czasu... U mnie do końca tygodnia same sprawdziany, biorąc pod uwagę jeszcze poniedziałek :roll: Nie wyrabiam już z nauką :shake: Nie mówiąc o tym, że na spacer z Arisem nie mam czasu wyjść, a że jutro nie ma żadnego sprawdzianu, to posiedzę troche na necie. :loveu: Bo z Arisem wyszła siostra :loveu: Foteczki Mikusia śliczne :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Magda_Miki napisał(a):Kochane niestety bardzo narzekam na brak czasu. Przed długim weekendem czekają mnie same prace klasowe i zaliczenia:placz: Ciągle tylko nauka, szkoła, nauka... nawet nie mam czasu na porządny spacer, a co dopiero na internet. Poza tym taka ładna pogoda, że aż żal wlepiać oczy w pudło:evil_lol: Wczoraj przez godzinę obcinałam Mikiego na balkonie:lol: Tak mu sie zarosło, że miałam pełne pudełko kłaków. Może ktoś chce na poduszkę?:eviltong: Ojj nie tylko Ty, ja też prawie wogole nie mam czasu przez szkołe:placz: chce, chce na poduszke:multi: :evil_lol: Puma Mikusiowa śliczna:loveu: Quote
Aga76 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pozdrawiamy Mikiego vel Sreberko i zabieganą Madzię :loveu: Quote
Pegaza Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witamy słonecznie, buziaki przesyłamy:calus: i uciekamy bo obiad mi się spali pa. Quote
Pati i Daisy Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzisiaj nareszcie piątek:multi: czekamy na Ciebie Madziu;) Quote
Recommended Posts