Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

małyskrzat napisał(a):
fajna ta fotka-zachęca żeby z nim iść:lol:
ciekawe dokąd?

Jak to gdzie? Do kuchni po paseczek mięsny:eviltong:

PositiveThought napisał(a):
zwijem, Madzik, zawijam!

trzymaj się..

A tam... jeden pies:diabloti:

Yorkie napisał(a):
Miki też gra w klasy, tylko że... nie w tą stronę :lol:

A to w drugą stronę się gra?:hmmmm::evil_lol: warto wiedzieć

maartucha napisał(a):
Hejj Madziulka :*

Boosski Dywanik
Boosski Nowy avatarek :*
I ogolniee BuZzZzZiaki :D Sliiczzny Mikuśśś, taki fiu Fiu :cool1:

Bosko! Dzięki piękne za taaki wpis:multi:

Pati i Daisy napisał(a):
Hej Madziulka, super wszystkie foteczki!:multi: A ta jest przesłodka:loveu:

PS. zapraszamy do galerii, adres w podpisie, bo jeszcze was nie zapraszałyśmy:lol:

Właśnie przeglądam galeryjkę i zaraz coś tam naskrobię;)

gogunia napisał(a):
Witaj Daga:loveu:, Ładne foteczki Oskarka:p

Wita Madzia i dziękuje za pochwalenie Mikusia:lol:

Witamy wieczorową porą.
Nareszcie weekend, leniuchowanie na maxa:multi::multi: Madzia o 12 była już w Mielnie na plaży i się opalała, ale jak to Madzia nie zabrałam olejku i w konsekwencji mam spalone ramiona i czubek nosa!:crazyeye: Nie pytajcie jak to zrobiłam...
Miki właśnie zasnął brzuchem do góry, przez te upały cały czas się chłodzi i wywiesza jęzora. Ja go chciałam ściąć, a tu śnieg nam zapowiadają:mad: Tradycyjnie pech...

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Cześć Madzia :lol:

Ja też się wczoraj spaliłam trochę, a wcale nie planowałam opalania :lol: Kulturalnie wypoczywałam na leżaczku na działce i mnie tak chwyciło :lol:

Śnieg? :crazyeye:

Posted

Cześć Madzia!
Ojć, musiało boleć :-o Ale czubek nosa?
Mnie słońce bardzo wolno bierze, chociaż gdybym się nie posmarowała olejkiem, to na pewno :evil_lol: Ale nie mam w pobliżu plaży :placz: (nie licząc tej nad rzeką, a fuj!)

Co? Gdzie? Kiedy? Jaki śnieg?
Zamierzacie ostrzyc Mikusia? Nie wiem czy wytrwam w swoim dążęniu do zapuszczania włosków Arisowych. Jak będą takie upały jak rok temu, to wątpię :evil_lol: Nie będę przecież psa męczyła.

Posted

Nareszcie!!
Już myślałam, że odetną mi dogo na amen:angryy: W weekend nie mogłam sie tu dostać...

Wczoraj było kąpanie i mycie zębów:razz: Teraz spokojnie można całować dżentelmena:loveu:

Wczoraj było wesoło na spacerze. Wychodzimy z Mikim z klatki i idziemy się przejść. Mijamy jeden blok, potem drugi i nagle patrze na schodach leży człowiek:crazyeye: Na brzuchu, głową w dół, nogi na schodach. Zamarłam! Szybko podleciałam i zaczynam pytać, szturcham (myślę sobie może stracił przytomność). Facet wszędzie odrapany, krew. Nagle słyszę jakieś majaczenie - już się domyślam, pijany:cool1:. No dobra, ale człowiek w potrzebie. No to mówię, że zadzwonię po karetkę, bo on nie może tak leżeć. On na to, że chce odpocząć:evil_lol: Ja dalej upieram się, że zadzwonię. W końcu zebrał siły i wypalił: "Spie****** babo!!":crazyeye: No jak sie wkurzyłam. Miki zaczął szczekać, bo się przestraszył, a ja powiedziałm "no to dobranoc" i sobie poszłam..
Co za cham:angryy::angryy: Potem jeszcze leżał na tych schodach z 30 min, aż go jacyś sąsiedzi usadzili na tych schodach (w międzyczasie z kieszeni wypadł mu browar). Potem tylko widziałam, że próbuje się dostać do klatki:evil_lol:

Jak go kiedyś spotkam to mu coś powiem (sasasasasasa:diabloti:)

Posted

Co jest do jasnej!!! Zżarło wasze posty!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::comp26::comp26::x:x:x

Nie, tak nie może byc. Idę sobie, bo nie będę marnować czasu na pisanie czegoś co zaraz i tak zniknie:angryy:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

(...) Ja dalej upieram się, że zadzwonię. W końcu zebrał siły i wypalił: "Spie****** babo!!":crazyeye: No jak sie wkurzyłam.

Facet pałał wdzięcznością do Ciebie :evil_lol: :evil_lol: Skubana pijaczyna :evil_lol:

Dogo szaleje, trzeba przeczekać :angryy:

Posted

Cześć Magda!
A czego się spodziewać po pijaku? Chcesz mu pomóc, to nie :roll: Zero wyobraźni ani niczego, poza browarem świata nie widzą :shake:

Magda, nie denerwuj się, dogo szwankuje i oby szybko wróciło do normy :modla:

Posted

Witam cieplutko!!
Ależ fajniusio i niesmiało podaje lapke uroczy jest...zazdroszcze bo ja tego mojego oszołoma nie moge nauczyc podawania lapki...

Tulaski dla Mikiego i dodam że ona jest pieknie umaszczony taki anioleczek :):loveu:
Milusiego weekendu majoego Wam życze z dużą ilością słoneczka :)
Pozdrawiami i buziolki przesyłamy!!

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Nagle słyszę jakieś majaczenie - już się domyślam, pijany:cool1:.

U nas to codzienność:evil_lol: kiedyś widziałam jak dzieci od sąsiadów potraktowali takiego kamieniami:lol:

Posted

I jak ja teraz biedna mam odpisać na wasze posty skoro ich nie ma... Przez chwilkę widziałam, chcę odpisać i już ich nie ma:angryy:

Trudno, wiem tylko, że to mulenie może potrwać do połowy maja, bo Admin i Margo są na urlopie:roll:

Wczoraj mieliśmy wesoły dzionek, najpierw działeczka, potem wybraliśmy się do centrum roślin:loveu:, a po obiedzie pojechaliśmy do lasu trochę pobiegać. Mam trochę fotek z działki, ale jak narazie wolę nie wklejać, bo jeszcze uciekną:lol:
Aha! I spotkaliśmy kolejnego pijaczka w rowie przy jezdni:evil_lol: Co ich napadło?

Posted

No Aguś ja zrobiłam sobie mały urlop. Zaglądam tylko tak na chwilkę, żeby nie mieć za dużych zaległości:roll:

Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie! Pogoda w końcu wróciła i jutro działeczka:multi:

M&M

Posted

cześć Madziu :multi:

Taki urlop od dogo to sobie chyba większość zrobiła :lol: Jak tu coś pisać i jak tak za chwilę tego nie będzie...:diabloti:

Posted

Dobry wieczór Madziu:p my też spędzamy czas miło nad jeziorkiem:p gril, opalanko, odpoczywanko tyle, że u was pogoda wróciła a u nas chyba zanosi się na jutro deszcz:angryy: pozdrawiamy i miziamy Mikiego pa:p

Posted

fidelek2 napisał(a):
cześć Madziu :multi:

Taki urlop od dogo to sobie chyba większość zrobiła :lol: Jak tu coś pisać i jak tak za chwilę tego nie będzie...:diabloti:

To dobrze. Będzie mniej do nadrabiania:lol: Muszę wpaść do Ciebie pooglądać tego małego urwiska Łukaszka i Fidelka:loveu:

Pegaza napisał(a):
Dobry wieczór Madziu:p my też spędzamy czas miło nad jeziorkiem:p gril, opalanko, odpoczywanko tyle, że u was pogoda wróciła a u nas chyba zanosi się na jutro deszcz:angryy: pozdrawiamy i miziamy Mikiego pa:p

I prawidłowo! Ja już sie nie mogę doczekać jutra:multi: Chcę mieć słoneczko chociaż przez tych kilka ostatnich dni... Z nudów nie wyrabiam!

Narazie 3 fotki, bo wiadomo:angryy:
Król Miki I

Jedziemy na działkę

Posted

Cześć Magda!
Ja też chcę słoneczko :placz: Nie chce mi się siedzieć w domu i się nudzić... a jeszcze muszę się nauczyć z geografii :roll: Kto napisze za mnie sprawdzian? Z mapy jestem... eee... bez komentarza :evil_lol:

Magda_Miki napisał(a):

Jak słodko :loveu:
Nie boisz się, że ci wyfrunie przez okienko? Skrzydełka mu jeszcze wyrosną, dzióbek, ćwir ćwir i po Mikusiu :evil_lol:
Ale na serio, ja bym się bała (nawet go trzymając), przystawić do otwartego okna :shocked!:

Posted

Fidelek też tak uwielbia wystawiać łebek przez 'samochodowe okno' :lol: Czasami to nawet potrafi sie tak wychylić, że większa jego połowa zwisa na zewnątrz :p

Posted

[quote name='MAREA SHAPIRO']ojej fajne ...bo my w zasadzie to mamy kilka takich fotek...

Dobry wieczór! A telefonik działa bez zarzutu? Mój zaczął padać...

Posted

[quote name='Yorkie']
Jak słodko :loveu:
Nie boisz się, że ci wyfrunie przez okienko? Skrzydełka mu jeszcze wyrosną, dzióbek, ćwir ćwir i po Mikusiu :evil_lol:
Ale na serio, ja bym się bała (nawet go trzymając), przystawić do otwartego okna :shocked!:

Hej Saro!
Nie boje się, że wypadnie, bo był trzymany za szelki. Poza tym byliśmy już blisko działki, więc nie jechaliśmy szybko;)

[quote name='maartucha']:loveu: :loveu:

O matko jakie cudowne zdjecie :D :D

No nie?:lol::eviltong:

[quote name='gogunia']Cześć Magda, przepraszam że mnie dawno nie było, ale nie miałam internetu :-(. Śliczny Micky:loveu: :loveu:...

Hej! Nie ma za co przepraszać:p Nie gniewam się.

[quote name='fidelek2']

Fidelek też tak uwielbia wystawiać łebek przez 'samochodowe okno' :lol: Czasami to nawet potrafi sie tak wychylić, że większa jego połowa zwisa na zewnątrz :p

Oj Kasiu uważaj, żeby cię nie przeciążyło:evil_lol:

[quote name='PositiveThought']

świetne! ^^ Aiduś najchętniej to by tylko ogonem został w samochodzie 8)

i cóż za czystość P:

Prawda! Trzeba czasami psa przewietrzyć:evil_lol:

[quote name='MAREA SHAPIRO']ojej fajne ...bo my w zasadzie to mamy kilka takich fotek...

Widziałam tą fotkę w waszej galerii:cool3:

[quote name='AlKil']Dobry wieczór! A telefonik działa bez zarzutu? Mój zaczął padać...

Hihi... witaj Ewo:eviltong: Telefonik nie mój:evil_lol:

Jeszcze ostatnie samochodowe zdjęcia i zaraz ładuję działkowe:p

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cześć Madzia :lol:

To Renault? :eviltong: Cudnie Mikiemu w potarganej przez wiatr fryzurze :loveu:

Hej Madzia:lol:

Nie Opelek Astra:eviltong:

Zaraz będzie działka. ZAPRASZAMY:multi: