Magda Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 małyskrzat napisał(a):fajna ta fotka-zachęca żeby z nim iść:lol: ciekawe dokąd? Jak to gdzie? Do kuchni po paseczek mięsny:eviltong: PositiveThought napisał(a):zwijem, Madzik, zawijam! trzymaj się.. A tam... jeden pies:diabloti: Yorkie napisał(a):Miki też gra w klasy, tylko że... nie w tą stronę :lol: A to w drugą stronę się gra?:hmmmm::evil_lol: warto wiedzieć maartucha napisał(a):Hejj Madziulka :* Boosski Dywanik Boosski Nowy avatarek :* I ogolniee BuZzZzZiaki :D Sliiczzny Mikuśśś, taki fiu Fiu :cool1: Bosko! Dzięki piękne za taaki wpis:multi: Pati i Daisy napisał(a):Hej Madziulka, super wszystkie foteczki!:multi: A ta jest przesłodka:loveu: PS. zapraszamy do galerii, adres w podpisie, bo jeszcze was nie zapraszałyśmy:lol: Właśnie przeglądam galeryjkę i zaraz coś tam naskrobię;) gogunia napisał(a):Witaj Daga:loveu:, Ładne foteczki Oskarka:p Wita Madzia i dziękuje za pochwalenie Mikusia:lol: Witamy wieczorową porą. Nareszcie weekend, leniuchowanie na maxa:multi::multi: Madzia o 12 była już w Mielnie na plaży i się opalała, ale jak to Madzia nie zabrałam olejku i w konsekwencji mam spalone ramiona i czubek nosa!:crazyeye: Nie pytajcie jak to zrobiłam... Miki właśnie zasnął brzuchem do góry, przez te upały cały czas się chłodzi i wywiesza jęzora. Ja go chciałam ściąć, a tu śnieg nam zapowiadają:mad: Tradycyjnie pech... Quote
madziasto4 Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Cześć Madzia :lol: Ja też się wczoraj spaliłam trochę, a wcale nie planowałam opalania :lol: Kulturalnie wypoczywałam na leżaczku na działce i mnie tak chwyciło :lol: Śnieg? :crazyeye: Quote
Sara_i_Aris Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Cześć Madzia! Ojć, musiało boleć :-o Ale czubek nosa? Mnie słońce bardzo wolno bierze, chociaż gdybym się nie posmarowała olejkiem, to na pewno :evil_lol: Ale nie mam w pobliżu plaży :placz: (nie licząc tej nad rzeką, a fuj!) Co? Gdzie? Kiedy? Jaki śnieg? Zamierzacie ostrzyc Mikusia? Nie wiem czy wytrwam w swoim dążęniu do zapuszczania włosków Arisowych. Jak będą takie upały jak rok temu, to wątpię :evil_lol: Nie będę przecież psa męczyła. Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Mikutek slodki wlosy na zel! macho jeden! Quote
Magda Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Nareszcie!! Już myślałam, że odetną mi dogo na amen:angryy: W weekend nie mogłam sie tu dostać... Wczoraj było kąpanie i mycie zębów:razz: Teraz spokojnie można całować dżentelmena:loveu: Wczoraj było wesoło na spacerze. Wychodzimy z Mikim z klatki i idziemy się przejść. Mijamy jeden blok, potem drugi i nagle patrze na schodach leży człowiek:crazyeye: Na brzuchu, głową w dół, nogi na schodach. Zamarłam! Szybko podleciałam i zaczynam pytać, szturcham (myślę sobie może stracił przytomność). Facet wszędzie odrapany, krew. Nagle słyszę jakieś majaczenie - już się domyślam, pijany:cool1:. No dobra, ale człowiek w potrzebie. No to mówię, że zadzwonię po karetkę, bo on nie może tak leżeć. On na to, że chce odpocząć:evil_lol: Ja dalej upieram się, że zadzwonię. W końcu zebrał siły i wypalił: "Spie****** babo!!":crazyeye: No jak sie wkurzyłam. Miki zaczął szczekać, bo się przestraszył, a ja powiedziałm "no to dobranoc" i sobie poszłam.. Co za cham:angryy::angryy: Potem jeszcze leżał na tych schodach z 30 min, aż go jacyś sąsiedzi usadzili na tych schodach (w międzyczasie z kieszeni wypadł mu browar). Potem tylko widziałam, że próbuje się dostać do klatki:evil_lol: Jak go kiedyś spotkam to mu coś powiem (sasasasasasa:diabloti:) Quote
Magda Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Co jest do jasnej!!! Zżarło wasze posty!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::comp26::comp26::x:x:x Nie, tak nie może byc. Idę sobie, bo nie będę marnować czasu na pisanie czegoś co zaraz i tak zniknie:angryy: Quote
madziasto4 Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Magda_Miki napisał(a): (...) Ja dalej upieram się, że zadzwonię. W końcu zebrał siły i wypalił: "Spie****** babo!!":crazyeye: No jak sie wkurzyłam. Facet pałał wdzięcznością do Ciebie :evil_lol: :evil_lol: Skubana pijaczyna :evil_lol: Dogo szaleje, trzeba przeczekać :angryy: Quote
Sara_i_Aris Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Cześć Magda! A czego się spodziewać po pijaku? Chcesz mu pomóc, to nie :roll: Zero wyobraźni ani niczego, poza browarem świata nie widzą :shake: Magda, nie denerwuj się, dogo szwankuje i oby szybko wróciło do normy :modla: Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witam cieplutko!! Ależ fajniusio i niesmiało podaje lapke uroczy jest...zazdroszcze bo ja tego mojego oszołoma nie moge nauczyc podawania lapki... Tulaski dla Mikiego i dodam że ona jest pieknie umaszczony taki anioleczek :):loveu: Milusiego weekendu majoego Wam życze z dużą ilością słoneczka :) Pozdrawiami i buziolki przesyłamy!! Quote
Pati i Daisy Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Magda_Miki napisał(a):Nagle słyszę jakieś majaczenie - już się domyślam, pijany:cool1:. U nas to codzienność:evil_lol: kiedyś widziałam jak dzieci od sąsiadów potraktowali takiego kamieniami:lol: Quote
Magda Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 I jak ja teraz biedna mam odpisać na wasze posty skoro ich nie ma... Przez chwilkę widziałam, chcę odpisać i już ich nie ma:angryy: Trudno, wiem tylko, że to mulenie może potrwać do połowy maja, bo Admin i Margo są na urlopie:roll: Wczoraj mieliśmy wesoły dzionek, najpierw działeczka, potem wybraliśmy się do centrum roślin:loveu:, a po obiedzie pojechaliśmy do lasu trochę pobiegać. Mam trochę fotek z działki, ale jak narazie wolę nie wklejać, bo jeszcze uciekną:lol: Aha! I spotkaliśmy kolejnego pijaczka w rowie przy jezdni:evil_lol: Co ich napadło? Quote
Aga76 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć Madziu :loveu: :loveu: :loveu: pozdrawiam majowo-weekendowo. Ja też nie wiem, czy warto wklejać zdjęcia... Quote
Magda Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 No Aguś ja zrobiłam sobie mały urlop. Zaglądam tylko tak na chwilkę, żeby nie mieć za dużych zaległości:roll: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie! Pogoda w końcu wróciła i jutro działeczka:multi: M&M Quote
Kasia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 cześć Madziu :multi: Taki urlop od dogo to sobie chyba większość zrobiła :lol: Jak tu coś pisać i jak tak za chwilę tego nie będzie...:diabloti: Quote
Pegaza Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Dobry wieczór Madziu:p my też spędzamy czas miło nad jeziorkiem:p gril, opalanko, odpoczywanko tyle, że u was pogoda wróciła a u nas chyba zanosi się na jutro deszcz:angryy: pozdrawiamy i miziamy Mikiego pa:p Quote
Magda Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 fidelek2 napisał(a):cześć Madziu :multi: Taki urlop od dogo to sobie chyba większość zrobiła :lol: Jak tu coś pisać i jak tak za chwilę tego nie będzie...:diabloti: To dobrze. Będzie mniej do nadrabiania:lol: Muszę wpaść do Ciebie pooglądać tego małego urwiska Łukaszka i Fidelka:loveu: Pegaza napisał(a):Dobry wieczór Madziu:p my też spędzamy czas miło nad jeziorkiem:p gril, opalanko, odpoczywanko tyle, że u was pogoda wróciła a u nas chyba zanosi się na jutro deszcz:angryy: pozdrawiamy i miziamy Mikiego pa:p I prawidłowo! Ja już sie nie mogę doczekać jutra:multi: Chcę mieć słoneczko chociaż przez tych kilka ostatnich dni... Z nudów nie wyrabiam! Narazie 3 fotki, bo wiadomo:angryy: Król Miki I Jedziemy na działkę Quote
Sara_i_Aris Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Cześć Magda! Ja też chcę słoneczko :placz: Nie chce mi się siedzieć w domu i się nudzić... a jeszcze muszę się nauczyć z geografii :roll: Kto napisze za mnie sprawdzian? Z mapy jestem... eee... bez komentarza :evil_lol: Magda_Miki napisał(a): Jak słodko :loveu: Nie boisz się, że ci wyfrunie przez okienko? Skrzydełka mu jeszcze wyrosną, dzióbek, ćwir ćwir i po Mikusiu :evil_lol: Ale na serio, ja bym się bała (nawet go trzymając), przystawić do otwartego okna :shocked!: Quote
maartucha Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='Magda_Miki'] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: O matko jakie cudowne zdjecie :D :D :D Quote
gogunia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Cześć Magda, przepraszam że mnie dawno nie było, ale nie miałam internetu :-(. Śliczny Micky:loveu: :loveu:... Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Fidelek też tak uwielbia wystawiać łebek przez 'samochodowe okno' :lol: Czasami to nawet potrafi sie tak wychylić, że większa jego połowa zwisa na zewnątrz :p Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='PositiveThought'] świetne! ^^ Aiduś najchętniej to by tylko ogonem został w samochodzie 8) i cóż za czystość P: ojej fajne ...bo my w zasadzie to mamy kilka takich fotek... Quote
AlKil Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='MAREA SHAPIRO']ojej fajne ...bo my w zasadzie to mamy kilka takich fotek... Dobry wieczór! A telefonik działa bez zarzutu? Mój zaczął padać... Quote
Magda Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Yorkie'] Jak słodko :loveu: Nie boisz się, że ci wyfrunie przez okienko? Skrzydełka mu jeszcze wyrosną, dzióbek, ćwir ćwir i po Mikusiu :evil_lol: Ale na serio, ja bym się bała (nawet go trzymając), przystawić do otwartego okna :shocked!: Hej Saro! Nie boje się, że wypadnie, bo był trzymany za szelki. Poza tym byliśmy już blisko działki, więc nie jechaliśmy szybko;) [quote name='maartucha']:loveu: :loveu: O matko jakie cudowne zdjecie :D :D No nie?:lol::eviltong: [quote name='gogunia']Cześć Magda, przepraszam że mnie dawno nie było, ale nie miałam internetu :-(. Śliczny Micky:loveu: :loveu:... Hej! Nie ma za co przepraszać:p Nie gniewam się. [quote name='fidelek2'] Fidelek też tak uwielbia wystawiać łebek przez 'samochodowe okno' :lol: Czasami to nawet potrafi sie tak wychylić, że większa jego połowa zwisa na zewnątrz :p Oj Kasiu uważaj, żeby cię nie przeciążyło:evil_lol: [quote name='PositiveThought'] świetne! ^^ Aiduś najchętniej to by tylko ogonem został w samochodzie 8) i cóż za czystość P: Prawda! Trzeba czasami psa przewietrzyć:evil_lol: [quote name='MAREA SHAPIRO']ojej fajne ...bo my w zasadzie to mamy kilka takich fotek... Widziałam tą fotkę w waszej galerii:cool3: [quote name='AlKil']Dobry wieczór! A telefonik działa bez zarzutu? Mój zaczął padać... Hihi... witaj Ewo:eviltong: Telefonik nie mój:evil_lol: Jeszcze ostatnie samochodowe zdjęcia i zaraz ładuję działkowe:p Quote
madziasto4 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć Madzia :lol: To Renault? :eviltong: Cudnie Mikiemu w potarganej przez wiatr fryzurze :loveu: Quote
Magda Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Cześć Madzia :lol: To Renault? :eviltong: Cudnie Mikiemu w potarganej przez wiatr fryzurze :loveu: Hej Madzia:lol: Nie Opelek Astra:eviltong: Zaraz będzie działka. ZAPRASZAMY:multi: Quote
Recommended Posts