Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

madziasto4 napisał(a):
Pierwsze widzę :crazyeye:

Marta, musisz koniecznie dać linka w podpisie :mad:

Madziu, jubilatko!! Świętujesz pewnie z rodzinką :loveu:

O tym samym pomyślałam:cool3:

Mam nadzieje, że Madzia jeszcze nie upiła Mikiego:eviltong:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dostać takiego kabanosa to jest się z czego cieszyć:razz: Próbował go rozszyfrować na wszystkie sposoby

Najlepiej jak go trzyma jak cygaro:evil_lol::evil_lol:

takie duże kabanosy, to moje owczarki jedzą :razz:

Posted

No i Wy sie dziwicie, że tak długo mnie nie ma.... Tyle sprzątania miałam, że dopiero teraz skończyłam:evil_lol:
Dziękuje wam bardzo serdecznie za wszystkie życzenia, jesteście kochane:loveu:

Ja niestety przyszłam tylko na chwilkę, bo mam trochę pracy, a potem to już opadnę z sił, żeby cokolwiek napisać na dogo:-( W piątek postaram się być dłużej:razz:

Aha i następnym razem liczę na jakiś prezent:eviltong:

2 zdjęcia Mikuchna i w tle zabawka zgadnijcie skąd?:evil_lol::evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
No jak to skąd zabawka? Z IKEI :evil_lol:

Łee.... to miała być zagadka do piątku:evil_lol: Zawsze musisz zepsuć zabawę:mad:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Łee.... to miała być zagadka do piątku:evil_lol: Zawsze musisz zepsuć zabawę:mad:

Madzia te zabawki to każdy właściciel yoraska zna :cool3:
W końcu IKEA znana jest z zabawek projektowanych i produkowanych specjalnie dla yorasków :cool1:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Mnie też zepsuto zagadkę pt 'Gdzie jest Master' :roll: Ona również miała służyć na kilkudniową burzę mózgów :eviltong:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Mnie też zepsuto zagadkę pt 'Gdzie jest Master' :roll: Ona również miała służyć na kilkudniową burzę mózgów :eviltong:

No wiesz poprostu Marty są spostrzegawcze :razz: a to przychodzi z imieniem :eviltong:

Posted

nane napisał(a):
No wiesz poprostu Marty są spostrzegawcze :razz: a to przychodzi z imieniem :eviltong:

A paszły...:eviltong: Jesteście wyluczone z uczestnictwa w ewentualnych dalszych zagadkach...Obie :p

Posted

madziasto4 napisał(a):

Te Te :mad: nie badz taka madralisnka :evil_lol: Chyba to bylo oczywiste ze albo Ja albo Nanus Odgadnie :D :loveu: :evil_lol::evil_lol: