Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pegaza napisał(a):spac nie umiesz?:eviltong: Eee:shake: Spałam po południu i teraz cos mi sie nie chce. To o czym pogadamy? Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Eee:shake: Spałam po południu i teraz cos mi sie nie chce. To o czym pogadamy? O lotach balonem....:diabloti: Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 kurcze ja jeszce tylko chwilunie tu zostane bo dzis mialam cięzki dzień a jutro znów będzie od rana to samo (mój Tz zaliczyl stłuczke auta,córa miala dziś urodziny więc po poludniu goście i w kuchni robota była a potem mnie zaczęły męczyc dolegliwości związane hmm powiedzmy to z brzuchem i spędzilam w wc większość czasu) a jutro mam chrzciny chrzesniaka więc jak sama widzisz dość wrażen miałam ehh Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 dobranoc MAGDA ja już uciekam bo widze że wy z Madzią na ten lot balonem się wybraliście:eviltong: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 dzień dobry Madzia;) wstawaj wstawaj:mad: pogoda za oknem w sam raz na dyngusa, nie trzeba moczyć innych bo sami się zmoczą od deszczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] :cool3: szkoda tylko ze pogoda taka :( noo :placz::placz: Deszcz pada.. a najlepszego ze w nocy snieg padal :-o Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='Pegaza']kurcze ja jeszce tylko chwilunie tu zostane bo dzis mialam cięzki dzień a jutro znów będzie od rana to samo (mój Tz zaliczyl stłuczke auta,córa miala dziś urodziny więc po poludniu goście i w kuchni robota była a potem mnie zaczęły męczyc dolegliwości związane hmm powiedzmy to z brzuchem i spędzilam w wc większość czasu) a jutro mam chrzciny chrzesniaka więc jak sama widzisz dość wrażen miałam ehh To rzeczywiście dzień pełen wrażeń:p Dobrze, że jeszcze trochę wolnego, brzuszek odpocznie. [quote name='nane']dzień dobry Madzia;) wstawaj wstawaj:mad: pogoda za oknem w sam raz na dyngusa, nie trzeba moczyć innych bo sami się zmoczą od deszczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już wstałam:eviltong: Pogoda okropna:angryy: Cały czas pada, a do tego ten wiatr! Miki po spacerze trafił do wanny i potem suszara:shake: Jak ja nienawidzę takiej pogody [quote name='maartucha']Dzien dobry MAdziu :loveu: HEJ!!:multi::multi: [quote name='basiulka22tychy'] :cool3: szkoda tylko ze pogoda taka :( Niom... No niestety tak jak pisałam wcześniej mama wparowała do pokoju ze zraszaczem do kwiatów i popryskała całą głowę i plecy (brrr....) Ja nie pozostałam dłużna i wylałam jej szklankę z wodą na szyję:diabloti: Ach jak my to uwielbiamy:loveu: Quote
Basia&Safi Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Niom... No niestety tak jak pisałam wcześniej mama wparowała do pokoju ze zraszaczem do kwiatów i popryskała całą głowę i plecy (brrr....) Ja nie pozostałam dłużna i wylałam jej szklankę z wodą na szyję Ach jak my to uwielbiamy hihihih u mnie tez w doku nie obeszlo sie bez wody :D:D:D Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='basiulka22tychy']hihihih u mnie tez w doku nie obeszlo sie bez wody :D:D:D A kto lał wodą?:cool3: [quote name='maartucha']Phhi a ja succchaa :cool3: :multi::multi: Jasne.....kłamczucha!! Twój nos wydłuża się jak tej emotce Quote
Kasia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Toście sie pooblewały nawzajem, a chłopaki to co? Nic? :cool3: Quote
Kasia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Fidlasty też oberwał od Małego i zajeżdża teraz moimi perfumami :p Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Magda_Miki napisał(a):A Miki też dostał :diabloti: Po pysku Magda nie wiem czy to takie sprawiedliwe :mad: ty oberwałaś tylko po głowie i plecach jeszcze w dodatku spryskiwaczem do kwiatów :cool1: a Mikiego toś ty całego zmoczyła wsadzając do wanny :shake: :shake: :shake: Mikuś jesteśmy z tobą przenieś się do nas u nas Yorki tak nie cierpią :loveu: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']A kto lał wodą?:cool3: Jasne.....kłamczucha!! Twój nos wydłuża się jak tej emotce Pewwwna jestes?? :mad: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 fidelek2 napisał(a):Fidlasty też oberwał od Małego i zajeżdża teraz moimi perfumami :p No to Fidel pewnie bardzo szczęśliwy:evil_lol: nane napisał(a):Magda nie wiem czy to takie sprawiedliwe :mad: ty oberwałaś tylko po głowie i plecach jeszcze w dodatku spryskiwaczem do kwiatów :cool1: a Mikiego toś ty całego zmoczyła wsadzając do wanny :shake: :shake: :shake: Mikuś jesteśmy z tobą przenieś się do nas u nas Yorki tak nie cierpią :loveu: Nieprawda!!:eviltong: Miki dostał spryskiwaczem od mamy, a ja umyłam mu tylko podwozie:diabloti: maartucha napisał(a):Pewwwna jestes?? :mad: Na 102 Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Magda a masz :snipersm: :snipersm: :turn-l::snipersm: :snipersm: :snipersm: :bigcool: :bigcool: :2gunfire::turn-l: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :turn-l: sorry Miki :ices_bla: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='nane']Magda a masz :snipersm: :snipersm: :turn-l::snipersm: :snipersm: :snipersm: :bigcool: :bigcool: :2gunfire::turn-l: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :turn-l: sorry Miki :ices_bla: Lepiej uważaj mam ze sobą swoją bande i nie zawaham się ich użyć:diabloti: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki']Lepiej uważaj mam ze sobą swoją bande i nie zawaham się ich użyć:diabloti: chciałabyś hehe ja mam zgraje yorasków i ich napewno zagryzą :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
maartucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 nane cos tak maalo wiecej pif pafff... taka pewne na 102 to a masz: :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::ak-shot::ak-shot::snipersm::snipersm: Quote
Magda Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 [quote name='maartucha']nane cos tak maalo wiecej pif pafff... taka pewne na 102 to a masz: :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::ak-shot::ak-shot::snipersm::snipersm: Quote
nane Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] hehe MARTY GÓRĄ :sg168: :sg168: :sg168: Quote
Recommended Posts