Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

kurcze ja jeszce tylko chwilunie tu zostane bo dzis mialam cięzki dzień
a jutro znów będzie od rana to samo (mój Tz zaliczyl stłuczke auta,córa miala dziś urodziny więc po poludniu goście i w kuchni robota była a potem mnie zaczęły męczyc dolegliwości związane hmm powiedzmy to z brzuchem i spędzilam w wc większość czasu) a jutro mam chrzciny chrzesniaka więc jak sama widzisz dość wrażen miałam ehh

Posted

dzień dobry Madzia;) wstawaj wstawaj:mad:
pogoda za oknem w sam raz na dyngusa, nie trzeba moczyć innych bo sami się zmoczą od deszczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pegaza']kurcze ja jeszce tylko chwilunie tu zostane bo dzis mialam cięzki dzień
a jutro znów będzie od rana to samo (mój Tz zaliczyl stłuczke auta,córa miala dziś urodziny więc po poludniu goście i w kuchni robota była a potem mnie zaczęły męczyc dolegliwości związane hmm powiedzmy to z brzuchem i spędzilam w wc większość czasu) a jutro mam chrzciny chrzesniaka więc jak sama widzisz dość wrażen miałam ehh

To rzeczywiście dzień pełen wrażeń:p Dobrze, że jeszcze trochę wolnego, brzuszek odpocznie.

[quote name='nane']dzień dobry Madzia;) wstawaj wstawaj:mad:
pogoda za oknem w sam raz na dyngusa, nie trzeba moczyć innych bo sami się zmoczą od deszczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Już wstałam:eviltong:
Pogoda okropna:angryy: Cały czas pada, a do tego ten wiatr! Miki po spacerze trafił do wanny i potem suszara:shake: Jak ja nienawidzę takiej pogody

[quote name='maartucha']Dzien dobry MAdziu :loveu:

HEJ!!:multi::multi:

[quote name='basiulka22tychy'] :cool3: szkoda tylko ze pogoda taka :(

Niom... No niestety tak jak pisałam wcześniej mama wparowała do pokoju ze zraszaczem do kwiatów i popryskała całą głowę i plecy (brrr....) Ja nie pozostałam dłużna i wylałam jej szklankę z wodą na szyję:diabloti: Ach jak my to uwielbiamy:loveu:

Posted

Niom... No niestety tak jak pisałam wcześniej mama wparowała do pokoju ze zraszaczem do kwiatów i popryskała całą głowę i plecy (brrr....) Ja nie pozostałam dłużna i wylałam jej szklankę z wodą na szyję Ach jak my to uwielbiamy
hihihih u mnie tez w doku nie obeszlo sie bez wody :D:D:D

Posted

[quote name='basiulka22tychy']hihihih u mnie tez w doku nie obeszlo sie bez wody :D:D:D

A kto lał wodą?:cool3:

[quote name='maartucha']Phhi a ja succchaa :cool3: :multi::multi:

Jasne.....kłamczucha!! Twój nos wydłuża się jak tej emotce

Posted

Magda_Miki napisał(a):
A Miki też dostał :diabloti: Po pysku

Magda nie wiem czy to takie sprawiedliwe :mad: ty oberwałaś tylko po głowie i plecach jeszcze w dodatku spryskiwaczem do kwiatów :cool1: a Mikiego toś ty całego zmoczyła wsadzając do wanny :shake: :shake: :shake:
Mikuś jesteśmy z tobą przenieś się do nas u nas Yorki tak nie cierpią :loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Fidlasty też oberwał od Małego i zajeżdża teraz moimi perfumami :p

No to Fidel pewnie bardzo szczęśliwy:evil_lol:

nane napisał(a):
Magda nie wiem czy to takie sprawiedliwe :mad: ty oberwałaś tylko po głowie i plecach jeszcze w dodatku spryskiwaczem do kwiatów :cool1: a Mikiego toś ty całego zmoczyła wsadzając do wanny :shake: :shake: :shake:
Mikuś jesteśmy z tobą przenieś się do nas u nas Yorki tak nie cierpią :loveu:

Nieprawda!!:eviltong:
Miki dostał spryskiwaczem od mamy, a ja umyłam mu tylko podwozie:diabloti:

maartucha napisał(a):
Pewwwna jestes?? :mad:

Na 102

Posted

Magda a masz
:snipersm: :snipersm: :turn-l::snipersm: :snipersm: :snipersm: :bigcool: :bigcool: :2gunfire::turn-l: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :turn-l:
sorry Miki :ices_bla:

Posted

[quote name='nane']Magda a masz
:snipersm: :snipersm: :turn-l::snipersm: :snipersm: :snipersm: :bigcool: :bigcool: :2gunfire::turn-l: :2gunfire: :2gunfire: :2gunfire: :turn-l:
sorry Miki :ices_bla:

Lepiej uważaj mam ze sobą swoją bande i nie zawaham się ich użyć:diabloti:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Lepiej uważaj mam ze sobą swoją bande i nie zawaham się ich użyć:diabloti:

chciałabyś hehe ja mam zgraje yorasków i ich napewno zagryzą :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

nane cos tak maalo wiecej pif pafff... taka pewne na 102 to a masz:
:2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::ak-shot::ak-shot::snipersm::snipersm:

Posted

[quote name='maartucha']nane cos tak maalo wiecej pif pafff... taka pewne na 102 to a masz:
:2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::ak-shot::ak-shot::snipersm::snipersm: