Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):jakich fotek???? bez jajecek sie nie licy w koncu świenta mamy :evil_lol: Nie ma już jajecek!!!!!!!!!!:placz::placz: Schowały się pod kołdrą Czyli reszty mam nie wklejać?:obrazic: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Nie ma już jajecek!!!!!!!!!!:placz::placz: Schowały się pod kołdrą Czyli reszty mam nie wklejać?:obrazic: Dawaj.... nie będziemy takie jutro masz sie poprawić :evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Anusia & Alutka napisał(a):Magdusia martwisz mnie... Cos ciezko kojarzysz :hmmmm: Miki mial byc na zywo a nie na fotkach! I nie w koszalinie tylko na dolnym śluńsku! Ehhh....musisz wybaczyć. Poczta w święta nie pracuje:niewiem: nane napisał(a):Dawaj.... nie będziemy takie jutro masz sie poprawić :evil_lol: już..... madziasto4 napisał(a)::hmmmm: :hmmmm: Główka swędzi? A może myślenie się włączyło?:eviltong: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a): Główka swędzi? A może myślenie się włączyło?:eviltong: A co to jest myślenie? :hmmmm: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4']A co to jest myślenie? :hmmmm: Sama nie wiem:hmmmm::krolik: spotkany kumpel biegamy!! Quote
Pysia Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Magda_Miki']Sama nie wiem:hmmmm::krolik: spotkany kumpel biegamy!! Magda a jednak masz psa bo po tych fotkach z czerwoną poduszka doszłam do całkiem innych wniosków :evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 madziasto4 napisał(a):Ile kamycków :loveu: :megagrin: Co to ma znaczyć ten emocik na końcu?:mad: Pysia napisał(a):Magda a jednak masz psa bo po tych fotkach z czerwoną poduszka doszłam do całkiem innych wniosków :evil_lol: :multi::multi::multi: Nareszcie to zauważyłaś!! GRATULACJE:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):Co to ma znaczyć ten emocik na końcu?:mad: :grins: Bo tak cudnie wyszłaś :megagrin: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='madziasto4']:grins: Bo tak cudnie wyszłaś :megagrin: No nie?:evil_lol: Tu będzie lepiej widać:eviltong: wracamy do domu.... Potem było już kapanie, ale nie mam fot:shake: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 madzia i medor napisał(a):No proszę, kolejni plażowicze :grins: A są gdzieś inni?:cool3: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Magda_Miki napisał(a):A są gdzieś inni?:cool3: Czy to uniest Pętla :razz: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Czy to uniest Pętla :razz: :hmmmm::hmmmm: Zapewne chodzi o Unieście Pętle? Quote
Pegaza Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Czołem Magdo i reszcie koleżankom:lol: fajne wygibasy jakies nowe pozycje ćwiczyliście?:eviltong: Quote
nane Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='Pegaza']Czołem Magdo i reszcie koleżankom:lol: fajne wygibasy jakies nowe pozycje ćwiczyliście?:eviltong: Tak Pozazdrościli Masterowi:evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 [quote name='Pegaza']Czołem Magdo i reszcie koleżankom:lol: fajne wygibasy jakies nowe pozycje ćwiczyliście?:eviltong: Hej! A tak czasami trzeba odejść o tej monotonii:evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 nane napisał(a):Tak Pozazdrościli Masterowi:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dobra kochani! Lecę już do wanny się trochę wygrzać, a potem do wyrka:loveu: Do jutra! Uważajcie na spacerach... Nie przechodźcie blisko balkonów, bo jeszcze wiadra z wodą polecą:evil_lol: Ja muszę uważać na mamę i jej szklankę:diabloti: Na koniec Miki z piłką Ale nos i łapa się załapały:lol: Quote
Magda Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Aaa....jednak jeszcze jestem:eviltong: Teraz już w piżamce Quote
Recommended Posts