nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki'] i święconka a ta mandarynka co tam robi :crazyeye: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 nane napisał(a):a ta mandarynka co tam robi :crazyeye: Siedzi:diabloti: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Siedzi:diabloti: za co jej się tak dostało??? :-( Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 nane napisał(a):za co jej się tak dostało??? :-( Za fałszowanie:mad::evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Magda poszłam specjalnie sprawdzić jest to skarbonka:eviltong: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Za fałszowanie:mad::evil_lol: to podróbką czego była :mad: ... pomarańczy :cool3: czy jaja strusiego :razz: Quote
Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Dobry wieczór :loveu: Pozdrawiamy serdecznie :loveu: Bezapelacyjnie uwielbiam ciasta drożdżowe, pyszności :happy1: Świetna miejscówka Mikiego :biggrina: Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Magda_Miki napisał(a):Siedzi:diabloti: Magda_Miki napisał(a):Za fałszowanie:mad::evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Anusia & Alutka napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem: w drożdżowym nie ma bo jest z wiśniami :megagrin: Quote
Anusia & Alutka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Aaaaagusia :loveu: Kochanie nasze, jestes :megagrin: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Madziula na którym piętrze mieszkacie? bo Madziasto4 już stoi pod klatką i czeka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 nane napisał(a):bo Madziasto4 już stoi pod klatką i czeka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 madziasto4 napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: madziasto4 napewno widziałaś Emkę :crazyeye: ??? taki duży siwy budynek z pomarańczowym napisem "EMKA" :razz: Quote
Pati i Daisy Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Miło, że się ktoś o mnie troska:eviltong::loveu: No widzisz... są jeszcze dobrzy ludzie :cool3: [quote name='Magda_Miki'] Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong: A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Pati i Daisy napisał(a):No widzisz... są jeszcze dobrzy ludzie :cool3: Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong: A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad: i węża z ikei ma :crazyeye: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Pegaza']Magda poszłam specjalnie sprawdzić jest to skarbonka:eviltong: Hihi...oderwałam Cię od kompa choć na chwile:multi: 1:0 dla mnie:diabloti: [quote name='nane']to podróbką czego była :mad: ... pomarańczy :cool3: czy jaja strusiego :razz: Ekhm... tak naprawdę to jest pomarańcza. A Mandarynka siedzi za fałszowanie piosenek......Dlatego wiśnia ją zostawiła (a dokładniej zostawił):diabloti: Ale ja mam dzisiaj....... [quote name='Aga76']Dobry wieczór :loveu: Pozdrawiamy serdecznie :loveu: Bezapelacyjnie uwielbiam ciasta drożdżowe, pyszności :happy1: Świetna miejscówka Mikiego :biggrina: Hej Aguś!! Miło, że się pokazałaś mimo złej aury:diabloti: [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: :roflt: :roflt: A na zdjątku rodzynek nie widzem :niewiem: No co.....:evil_lol: Bo się zasłoniły blond włosem:eviltong: [quote name='nane']w drożdżowym nie ma bo jest z wiśniami :megagrin: :lol::lol: [quote name='madziasto4']Madziula na którym piętrze mieszkacie? Zaraz......na 3:p A ty parterówka o ile pamietam?:eviltong: Quote
Aga76 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę :saint1: Alleluja! Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Osz ty! Ukradłaś mój kalendarzyk ze ściany z "Mojego Psa"! :-x :eviltong: A skąd masz taką skarbonke jak Pegaza? :mad: [quote name='nane']i węża z ikei ma :crazyeye: Już nigdy nie wkleję zdjęcia, na który widać więcej niż psa:diabloti: Nie będzie gadania... Zaraz jeszcze coś wypatrzycie i będzie:evil_lol::evil_lol: A skarbonkę dostałam od pewnego Mikołaja:cool3: Dużo mam rzeczy z Ikei. Lubie sobie tam jeździć i przebierać Quote
g_o_n_i_a Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Madziu, ale jesteście gaduły :evil_lol: I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol: Mikuś na tronie - słodzitki :loveu: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='Aga76']Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę :saint1: Agniele Boży stróżu mój ty zawsze w aureoli stój :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='Aga76']Aura niekorzystna wprawdzie, ale na dzisiejszy wieczór przyodziałam aureolę :saint1: Alleluja! I sie rozumie;) Trzeba jeszcze czosnek i krzyż, żeby wypędzić złe moce:evil_lol: Quote
Magda Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Madziu, ale jesteście gaduły :evil_lol: I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol: Mikuś na tronie - słodzitki :loveu: Hihi....ja sama nie nadążam z odpisywaniem. Co napiszę to już nowe przybywają:evil_lol: A niech siedzi! Ma za co:diabloti: Idziemy na spacer, bo zaraz ogłuchnę od tych pisków pod krzesłem:lol: Quote
nane Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): I jeszcze biedną mandarynkę wsadziliście za rzekome fałszowanie! Jakżesz tak można?! :mad: :evil_lol: podżądek musi być :mad: Quote
Recommended Posts