Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nasza Wladza ma dzisiaj urodziny ale mi komunikator gg podpowiedzial zle i dzien wczesniej zyczenia zlozylam a dziewczyny za mn膮;) no to najlepszego Madziu:loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Ojej!
Nie wiem co si臋 sta艂o, ale nie pojawi艂a mi si臋 informacja, 偶e w galerii kto艣 napisa艂 post... Bardzo Wam dzi臋kuj臋! Ach jak si臋 ciesz臋, 偶e pami臋ta艂y艣cie:calus:

Od jakiego艣 czasu du偶o si臋 dzieje i nie mam czasu pisa膰 na forum, ale kiedy tylko mog臋 to wpadam odwiedzi膰 Wasze galerie. Przypominaj膮 mi si臋 stare, dobre czasy:evil_lol:

U Mikuchna wszystko ok, by艂 u mnie w Poznaniu przez 3 tygodnie. W weekend zrobi艂am z niego pietruch臋 i teraz lata po wsi na golasa:p Szykujemy si臋 do wesela w czerwcu. Jutro musz臋 zadzwoni膰 do hotelu czy nie b臋d膮 mie膰 nic przeciwko M. Nie mam specjalnie ochoty zostawia膰 go pod czyj膮艣 opiek膮, bo jeszcze nigdy tego nie robi艂am. Kupi臋 mu much臋 i powinno by膰 dobrze hihi

Bu藕ka!

Posted

[quote name='Magda']Ojej!
Nie wiem co si臋 sta艂o, ale nie pojawi艂a mi si臋 informacja, 偶e w galerii kto艣 napisa艂 post... Bardzo Wam dzi臋kuj臋! Ach jak si臋 ciesz臋, 偶e pami臋ta艂y艣cie:calus:
Od jakiego艣 czasu du偶o si臋 dzieje i nie mam czasu pisa膰 na forum, ale kiedy tylko mog臋 to wpadam odwiedzi膰 Wasze galerie. Przypominaj膮 mi si臋 stare, dobre czasy:evil_lol:
U Mikuchna wszystko ok, by艂 u mnie w Poznaniu przez 3 tygodnie. W weekend zrobi艂am z niego pietruch臋 i teraz lata po wsi na golasa:p Szykujemy si臋 do wesela w czerwcu. Jutro musz臋 zadzwoni膰 do hotelu czy nie b臋d膮 mie膰 nic przeciwko M. Nie mam specjalnie ochoty zostawia膰 go pod czyj膮艣 opiek膮, bo jeszcze nigdy tego nie robi艂am. Kupi臋 mu much臋 i powinno by膰 dobrze hihi
Bu藕ka!
Czyjego wesela...?:)

Pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Wesele brata mamy we wrze艣niu - teraz pora na kuzyna :) M jedzie z nami. Pan w recepcji bardzo ch臋tnie go zaprasza, wi臋c nie ma problemu. Szkoda tylko, 偶e termin wypad艂 w czasie kiedy zaczynam sesj臋 i nie za bardzo mam ochot臋 si臋 uczy膰...
Lec臋 dalej.

Posted

Magda napisa艂(a):
Wesele brata mamy we wrze艣niu - teraz pora na kuzyna :) M jedzie z nami. Pan w recepcji bardzo ch臋tnie go zaprasza, wi臋c nie ma problemu. Szkoda tylko, 偶e termin wypad艂 w czasie kiedy zaczynam sesj臋 i nie za bardzo mam ochot臋 si臋 uczy膰...
Lec臋 dalej.

Phi W艂adka, a jak nie wesele to kce Ci si臋 uczy膰 niby? Hyhy
Wpad艂am ja tu na chwil臋 i zasadniczo to nie wiem co si臋 dzieje, opr贸cz tego, 偶e na podw贸jne pija艅stwo si臋 szykujesz ;)

• 1 month later...
Posted

A skrobn臋 co艣 u siebie... czemu nie:) Sesja zaliczona, wesele zaliczone i laba na ca艂ego. Teraz tylko dzia艂ka, morze, opalanie i nie mam zamiaru tego zmienia膰!
Obci臋艂am Mikiego i ku mojemu zdziwieniu jest ciemny na grzbiecie... Nie wiem jak on to zrobi艂, ale nie jest ju偶 siwy. Zastanawiam si臋 tylko czym go rodzice faszerowali podczas mojej nieobecno艣ci:evil_lol: Jutro wstawi臋 fotki, bo nie siedz臋 na swoim kompie. Musz臋 powiedzie膰, 偶e jestem z niego dumna, 偶e zachowuje si臋 jak na terriera przysta艂o i nie daje sobie w kasz臋 dmucha膰 - ostatnio ustawi艂 labradora, kt贸ry dzi臋ki M spad艂 w hierarchii na ostatnie miejsce:evil_lol: hihi
A ja prze偶y艂am dzisiaj pierwsz膮 w 偶yciu nawa艂nic臋 - do tego by艂am sama w domu, wi臋c wra偶enia podw贸jne. Deszcz, grad i tak silny wiatr, 偶e poprzesuwa艂 st贸艂 i krzes艂a na tarasie, kt贸re o ma艂y w艂os zniszczy艂yby p艂otek... Jak lata艂am po ogrodzie za fruwaj膮cymi przedmiotami to my艣la艂am, 偶e mi g艂owe urwie. W sumie szk贸d du偶ych nie mamy - s膮siedzi maj膮 zerwan膮 blach臋 na dachu, niekt贸rzy pozrywane dach贸wki, uszkodzony p艂ot. Nawet wielka trampolina (ostatnio tak modna) przefrun臋艂a 50m do s膮siada ca艂a si臋 krzywi膮c.
To chyba tyle:) Dobranoc!

Posted

O jeste艣 W艂adka bardzo si臋 ciesz臋 偶e ju偶 masz lab臋 i wszystko zaliczone!!!
W艂a艣nie wczoraj mi kole偶anka z pomorza opowiada艂a o nawa艂nicach a do nas opady dopiero przed minutk膮 dotar艂y....

Posted

Hej d偶astinko! Jak mi艂o, 偶e wpad艂a艣:)
Jak tam Twoje maluchy?:evil_lol: S膮 jakie艣 fotki w galerii? Musz臋 wpa艣膰 i zobaczy膰 co u Was s艂ycha膰.

Posted

Mia艂am w艂a艣nie wstawi膰 kilka zdj臋膰, ale dosta艂am informacje, 偶e wichura uszkodzi艂a nasz domek na dzia艂ce i porwa艂a ca艂y namiot od przyczepy...Trzeba jecha膰. Mam nadziej臋, 偶e da si臋 jeszcze uratowa膰:( Ehh...

Posted

[quote name='Basia&Safi']hej madziu :) pamietam pamietam :) postaram sie obfocic safi razem z eldo :)

To czekam:)

Kilka zdj臋膰 wakacyjnych w psim towarzystwie

Posted

Wygl膮da jak takie szcz臋艣liwe dziecko. Gdzie艣 mam zdj臋cie jak by艂am ma艂a to mia艂am taki sam u艣miech:)

No podlewa膰 trzeba co dwa dni jak jest tak gor膮co, a traw臋 w niekt贸rych miejscach nawet codziennie, bo wysycha i zmienia kolor. Kora te偶 zatrzymuje wilgo膰. Na szcz臋艣cie teraz prawie co noc pada, wi臋c mamy z g艂owy:)
Zrobi艂o si臋 w ko艅cu 艂adnie to zawita艂 do nas kret i czekamy kiedy postawi pierwszy kopiec na trawniku... grr... Mamy nadziej臋, 偶e zapach Mikiego i jego ci膮g艂e patrolowanie krecich miejsc da jaki艣 rezultat.
Aj jak gor膮co:loveu: W ko艅cu kupi艂am sobie str贸j k膮pielowy! Nie do艣膰, 偶e taki jaki chcia艂am to jeszcze przeceniony :loveu: Mo偶na pla偶owa膰.

Posted

Witaj, jak to mi艂o, 偶e zajrza艂a艣 do SWOJEJ Galerii;)
Jak tam straty na dzia艂ce? Uda艂o si臋 uratowac namiocik czy ju偶 do niczego...?
Gratuluj臋 zaliczenia sesji i kostiumu;)

PositiveThought napisa艂(a):
Miki zdecydowanie ciemniejszy! :loveu: Ale pychol roze艣miany po staremu :evil_lol:
Madzia, ja te偶 kupi艂am sobie teraz przed wyjazdem str贸j k膮pielowy - taki wypatrzony z wystawy, strasznie mi si臋 kolorek spodoba艂, ale nie zagl膮da艂am do sklepu, bo potem go zdj臋li z wystawy i by艂am przekonana, 偶e sko艅czy艂y im si臋 stroje. Potem przypadkiem zauwazy艂am, ze jeszcze wisz膮, wpad艂am, prosz臋 o m贸j rozmiar i s艂ysz臋 "nie ma". Pochlipa艂am cichutko, wybra艂am jakie艣 inne i posz艂am do przymierzalni. Ekspedientka si臋 nade mn膮 zlitowa艂a, przynios艂a mi to moje wypatrzone cudo i m贸wi "niech pani rozmiar wi臋kszy przymierzy..." i daje mi 38... :diabloti: Prawie si臋 obrazi艂am, ale grzecznie przymierzam, bo str贸j PI臉KNY. I co si臋 okaza艂o? By艂 dobry... Przera偶ona m贸wi臋 do niej, 偶e chyba wezm臋, ale przy okazji przyda艂by si臋 jaki艣 karnet na fitness czy co艣. Podobno rozmiar贸wka zawy偶ona, ale mimo wszystko si臋 zestresowa艂am, no bo na co dzien nosze XS, 34, 36...
Ale macie pi臋kny ogr贸d! U nas to ro艣nie to to gdzie si臋 wkopie, wszystko takie nierozplanowane, ble... :shake: Ale stwierdzi艂am, 偶e si臋 nie wtr膮cam, bo ile ja tam jeszcze pomieszkam? :p

Hahaha, zamiast dzi臋kowac i k艂aniac si臋 w pas p. ekspedientce, to Ty jeszcze si臋 martwisz... Jest lato, owocki to szybko zrzucisz to, co sobie wymy艣li艂a艣... Bo je偶eli rozmiar zawy偶ony, to nie ma si臋 czym martwi膰:)

Pzdr.