Magda Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Działka pierwszego dnia Tradycyjne wycieranie łap... ...plus szczekanie Trochę się biegało tu... ...i tam i zagadka: Gdzie jest Miki:evil_lol: Quote
Magda Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']ładną masz tą działkę ^^ i dużą. słodziaczek :loveu: skąd ja znam tą pozycję :hmmmm: tylko Aidek to nie taka szczotka P: pies tropiący w szelkach z cyrkoniami :loveu: miałam takie same, tyle że czerwone P: Dzięki:loveu: Jaka szczotka:mad: Przecież to..........mop:evil_lol: nie znasz się, nie gadam z Tobą:eviltong: My mamy jeszcze pomarańczowe, ale się skurczyły... a może Miki urósł:hmmmm::lol: Miki pomaga w ogrodzie:evil_lol: Szuka ptaków na niebie:diabloti: Nie wiem co go napadło... każde lecące stworzenie, które przekroczy granice działki staje sie wrogiem publicznym numer 1. A gdy tylko sie pojawi na horyzoncie......... gonitwa!:diabloti: Quote
Aga76 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Jak zwykle jestem zachwycona włosem Mikiego, po prostu niesamowicie piękna szata :mdleje: Quote
Magda Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu :calus: Super ujęcie :sweetCyb: [quote name='Aga76']Jak zwykle jestem zachwycona włosem Mikiego, po prostu niesamowicie piękna szata :mdleje: Hej Aguś! Dziękujemy za miłe słowa:multi::loveu: Wrzucam ostatnie zdjęcia z pierwszego dnia. Ach...gdzie ta moja dziewczyna (działkę obok ma moja ciotka ze swoją suczką <mieszaniec husky i bernardyna> ale niestety tego dnia jej nie było...):lol: Może tu... ...może tam Pańcia zrób coś!!:placz: No co się tak gapisz! Zawołaj ją! Taki jestem mały właścieciel Było tez mycie...:evil_lol: A po cały dniu pilnowania padłem jak zabity Quote
Magda Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Co ta miłość potrafi zrobić z psem:evil_lol: Quote
Magda Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='PositiveThought']znam się... trochę P: miałam w domu okres mopa, tak nazywali Dusiaka moi koledzy :p piękny roztrzepaniec... zapuszczam Aidkowi włosiska, zobaczycie! No to zobaczymy, który będzie miał dłuższe włosy:diabloti: Quote
Aga76 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale fajna fotka, hihihi Nie mogłam jej nie skomentować przecież, jest suuper :razz: Quote
Pegaza Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Dzień dobry MADZIU:lol: wchodze i co ja widze mnóstwo Mikiego:loveu: woww ładna działka, mały ma gdzie latać:p a tu pozycja na wystawe, MADZIA uczy stania:eviltong: A tu jakby miał sukienke założoną :eviltong: taką kreacje z piór zrobioną :eviltong: Quote
Sara_i_Aris Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Cześć Magda! No to mieliście dobre zabezpieczenie, też muszę spróbować. Mam nadzieję, że Aris mi nie wyfrunie z szelek :shocked!: [quote name='Magda_Miki'] To Miki? :-? Musiał duuuży wiatr zawiać :evil_lol: I jego główkę zniekształcić do poziomu pluszowego dalmatyńczyka Arisowego :evil_lol: [quote name='Magda_Miki'] A ja Mikiego widzę, widzę :sweetCyb: Widzę jego łepek w prawym rogu, za zielonym krzaczkiem :sweetCyb:(czy czymś tam) [quote name='Magda_Miki'] Miki przemierzający dzikie gąszcze... [quote name='Magda_Miki'] ... i wypatrujący potencjalnego zagrożenia ;) Oh my got! Ale duża działka :-o Nie no, mało powiedziane, po prostu wielgachna :crazyeye: A tam w oddali takie żółte to co to? Jakieś kwiatki? Quote
MAREA SHAPIRO Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 MIki slodkie sreberko na pysznej zielonej trafffce! traffka -- sliczniasty kolorek! no i Miki jaki odwazny...kaskader doslownie... Melka tez kaskaderka...tyle ze ona to doslownie wyskakuje... oh boy!!! zakochalysmy sie... [quote name='AlKil']Dobry wieczór! A telefonik działa bez zarzutu? Mój zaczął padać... ee moj ma 2 lata i jeszcze sie sprawuje...jakis miesiac temu mial odchyly... ale to chyba dlatego ze czesto laduje na ziemi...:shithappens:korzystam z niego zeby sie do internetu podlaczyc..i calkiem dobrze jak widac to dziala...:offtopic: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ale mnóstwo fotek!!! Na każdej stronie (prawie) - cała masa... Nie wiem, na które się patrzeć...:lol: Pzdr. Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Byliśmy i fotki stróżującego Mikiego widzieliśmy :p:p Quote
AlKil Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Hihi... witaj Ewo:eviltong: Telefonik nie mój:evil_lol: witaj witaj! Wiem, że nie Twój, liczyłam na odpowiedź właścicielki...i się nie przeliczyłam!!! osobiście najlepiej to foto mi się podoba! Quote
Magda Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Aga76']Ale fajna fotka, hihihi Nie mogłam jej nie skomentować przecież, jest suuper Ja tez lubię takie foty:evil_lol: Miki jak ma mokrą doopę to tak śmiesznie chodzi, a jak stoi to jak macho:lol: [quote name='Pegaza']Dzień dobry MADZIU wchodze i co ja widze mnóstwo Mikiego woww ładna działka, mały ma gdzie latać a tu pozycja na wystawe, MADZIA uczy stania A tu jakby miał sukienke założoną taką kreacje z piór zrobioną :eviltong: No w końcu się zabrałam, bo foty zalegają. Dawno Was tak nie rozpuściłam:eviltong: Wystarczy komenda prezentuj broń i już pozycja wystawowa jak sie patrzy:evil_lol: Tak i do tego śliniak pod mordę:diabloti: [quote name='Yorkie']Cześć Magda! No to mieliście dobre zabezpieczenie, też muszę spróbować. Mam nadzieję, że Aris mi nie wyfrunie z szelek :shocked!: To Miki? :-? Musiał duuuży wiatr zawiać I jego główkę zniekształcić do poziomu pluszowego dalmatyńczyka Arisowego :evil_lol: A ja Mikiego widzę, widzę :sweetCyb: Widzę jego łepek w prawym rogu, za zielonym krzaczkiem :sweetCyb:(czy czymś tam) Oh my got! Ale duża działka :-o Nie no, mało powiedziane, po prostu wielgachna :crazyeye: A tam w oddali takie żółte to co to? Jakieś kwiatki? Hej! No myślę, że nie powinien wyfrunąć:lol: Najwyżej za włosy go:evil_lol: Hihi...ale porównanie:evil_lol: Gratulacje! Spostrzegawcza bestia z Ciebie:diabloti: Następnym razem postaram się pokazać Wam działkę w pełnym krasie. Zrobię foty z daleka;) To żółte to jest rzepak czy jakoś tak:p [quote name='MAREA SHAPIRO']MIki slodkie sreberko na pysznej zielonej trafffce! traffka -- sliczniasty kolorek! no i Miki jaki odwazny...kaskader doslownie... Melka tez kaskaderka...tyle ze ona to doslownie wyskakuje... Witamy i dziękujemy:loveu: Odważna pannica z tej twojej kruszynki [quote name='Asiaczek']Ale mnóstwo fotek!!! Na każdej stronie (prawie) - cała masa... Nie wiem, na które się patrzeć...:lol: Pzdr. Ha! I o taki efekt chodziło:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Byliśmy i fotki stróżującego Mikiego widzieliśmy :p:p Przeleciała i już nie ma:eviltong: [quote name='AlKil']witaj witaj! Wiem, że nie Twój, liczyłam na odpowiedź właścicielki...i się nie przeliczyłam!!! osobiście najlepiej to foto mi się podoba! Hej! Nie widać na fotce, ale Miki jest w biegu. Nie postarał się:lol: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Nareszcie trochę wolnego:multi: Praca klasowa z Kochanowskiego zupełnie mnie pochłonęła:angryy: Czy to nie jest głupota uczyć się wszystkich trenów tzn. wiedzieć o co w każdym chodzi, jaki kryzys przezywa autor i do tego numer trenu....? Należy jeszcze dodać 10 pieśni i fraszki:shake: Jutro teatr:loveu: Ach jak sie cieszę, że trochę luzu będzie. Kilka domowych fotek Musze jeszcze pozgrywać zdjęcia z drugiego dnia na działce:cool3: Quote
Kasia_zg Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Witaj Madziu!! Wkońcu do Was dotarłam!! Nadrobiłam zaległości obejrzałam wszystkie cudne foteczki!! Ależ z tego Mikiego jest przystojniacha :) Ależ miłośc sprawia że jest sie wytrwałym w oczekiwaniu.... Urocza ta foteczka... Przyjemnego wieczorku zyczymy i pozdrawiamy cieplutko... Tulaski:calus: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Aga76']Ale fajna fotka, hihihi Nie mogłam jej nie skomentować przecież, jest suuper Ja tez lubię takie foty:evil_lol: Miki jak ma mokrą doopę to tak śmiesznie chodzi, a jak stoi to jak macho:lol: [quote name='Pegaza']Dzień dobry MADZIU wchodze i co ja widze mnóstwo Mikiego woww ładna działka, mały ma gdzie latać a tu pozycja na wystawe, MADZIA uczy stania A tu jakby miał sukienke założoną taką kreacje z piór zrobioną No w końcu się zabrałam, bo foty zalegają. Dawno Was tak nie rozpuściłam:eviltong: Wystarczy komenda prezentuj broń i już pozycja wystawowa jak sie patrzy:evil_lol: Tak i do tego śliniak pod mordę:diabloti: [quote name='Yorkie']Cześć Magda! No to mieliście dobre zabezpieczenie, też muszę spróbować. Mam nadzieję, że Aris mi nie wyfrunie z szelek :shocked!: To Miki? :-? Musiał duuuży wiatr zawiać I jego główkę zniekształcić do poziomu pluszowego dalmatyńczyka Arisowego :evil_lol: A ja Mikiego widzę, widzę Widzę jego łepek w prawym rogu, za zielonym krzaczkiem (czy czymś tam) Oh my got! Ale duża działka :-o Nie no, mało powiedziane, po prostu wielgachna :crazyeye: A tam w oddali takie żółte to co to? Jakieś kwiatki? Hej! No myślę, że nie powinien wyfrunąć:lol: Najwyżej za włosy go:evil_lol: Hihi...ale porównanie:evil_lol: Gratulacje! Spostrzegawcza bestia z Ciebie:diabloti: Następnym razem postaram się pokazać Wam działkę w pełnym krasie. Zrobię foty z daleka;) To żółte to jest rzepak czy jakoś tak:p [quote name='MAREA SHAPIRO']MIki slodkie sreberko na pysznej zielonej trafffce! traffka -- sliczniasty kolorek! no i Miki jaki odwazny...kaskader doslownie... Melka tez kaskaderka...tyle ze ona to doslownie wyskakuje... Witamy i dziękujemy:loveu: Odważna pannica z tej twojej kruszynki [quote name='Asiaczek']Ale mnóstwo fotek!!! Na każdej stronie (prawie) - cała masa... Nie wiem, na które się patrzeć...:lol: Pzdr. Ha! I o taki efekt chodziło:evil_lol: [quote name='madzia i medor']Byliśmy i fotki stróżującego Mikiego widzieliśmy :p:p Przeleciała i już nie ma:eviltong: [quote name='AlKil']witaj witaj! Wiem, że nie Twój, liczyłam na odpowiedź właścicielki...i się nie przeliczyłam!!! osobiście najlepiej to foto mi się podoba! Hej! Nie widać na fotce, ale Miki jest w biegu. Nie postarał się:lol: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cześć Madzia ;) Uwielbiam takie plenerowe, soczyście zielone zdjęcia :loveu: Jaka pogoda u Was? Gdynia chłodna i pochmurna :roll: Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Cześć Madzia ;) Uwielbiam takie plenerowe, soczyście zielone zdjęcia :loveu: Jaka pogoda u Was? Gdynia chłodna i pochmurna :roll: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Kasia_zg']Witaj Madziu!! Wkońcu do Was dotarłam!! Nadrobiłam zaległości obejrzałam wszystkie cudne foteczki!! Ależ z tego Mikiego jest przystojniacha :) Ależ miłośc sprawia że jest sie wytrwałym w oczekiwaniu.... Urocza ta foteczka... Przyjemnego wieczorku zyczymy i pozdrawiamy cieplutko... Tulaski:calus: Hej Kasiu! Miło nam, że wpadłaś:p Również życzymy miłego wieczorku:multi: [quote name='madziasto4']Cześć Madzia ;) Uwielbiam takie plenerowe, soczyście zielone zdjęcia :loveu: Jaka pogoda u Was? Gdynia chłodna i pochmurna :roll: Cześć Madzia! Ja tez uwielbiam takie fotki:loveu: Mimo, że w realu trawa nie jest tak zielona, ale aparacik pięknie sobie radzi z doborem kolorów. Właśnie zgrałam zdjęcia z aparatu i wyszło mi ich około 100:crazyeye: Połowa to działkowy Miki... chyba znowu puszczę wielką dawkę zdjęć, bo się przedawnią:evil_lol: Mały będzie obcięty, a ja cały czas będę pokazywać kudłacza:lol: U nas pogoda lepsza niż popołudniu. Słoneczko wyszło, wiatr ucichł:cool3: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 PositiveThought napisał(a):hej Madzia :cool3: my też tak pożeramy :grins: Kochanowski... fajny facet był, ale przy nauce to ta ilość nie pomaga, znam ból... jutro na polskim mam pracę klasową z baroku... POEZJI BAROKOWEJ -_-' No to życzę powodzenia!! Trzymam kciuki:multi: Co oni sie tak wszyscy rzucili na te sprawdziany... Nie mają czego w domu robić?:diabloti: Do nauki! Już Quote
madziasto4 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Magda_Miki'] Cześć Madzia! Ja tez uwielbiam takie fotki:loveu: Mimo, że w realu trawa nie jest tak zielona, ale aparacik pięknie sobie radzi z doborem kolorów. Właśnie zgrałam zdjęcia z aparatu i wyszło mi ich około 100:crazyeye: Połowa to działkowy Miki... chyba znowu puszczę wielką dawkę zdjęć, bo się przedawnią:evil_lol: Mały będzie obcięty, a ja cały czas będę pokazywać kudłacza:lol: U nas pogoda lepsza niż popołudniu. Słoneczko wyszło, wiatr ucichł:cool3: Będzie obcięty jednak? Kiedy? :cool3: U nas na dworze ponuro, a w mieszkaniu zimno :roll: Rano to nie chce się człowiekowi nosa spod kołdry wyściubić :cool1: Wstaję o 7, etapami (wiesz, jedno oko, drugie oko...:cool3: ), a jeszcze 10 minut siedzę na łóżku i przysypiam skulona, brrr.... To jest piłeczka kocia? :lol: Quote
Magda Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 madziasto4 napisał(a):Będzie obcięty jednak? Kiedy? :cool3: U nas na dworze ponuro, a w mieszkaniu zimno :roll: Rano to nie chce się człowiekowi nosa spod kołdry wyściubić :cool1: Wstaję o 7, etapami (wiesz, jedno oko, drugie oko...:cool3: ), a jeszcze 10 minut siedzę na łóżku i przysypiam skulona, brrr.... To jest piłeczka kocia? :lol: Kiedyś będzie. Myślę, że tak pod koniec maja, może początek czerwca. Chce go oskubać przed moją operacją, bo potem nie będę się mogła tak starannie zajmować, a boję się, że będzie miał straszne kołtuny:roll: Hihi...to ja wstaje odrobinkę szybciej:lol: Wczoraj nauczyłam się do połowy o Kochanowskim i postanowiłam, że wstanę o 5:30 i pouczę się dalej......niestety nie podołałam:lol: Obudziłam się i przestawiłam budzik na 6......potem na 6:20......no ale w końcu wstałam, przeczytałam notatki z 30 min, potem 10 minut drzemki i wstałam o 7:eviltong: To nie jest piłeczka, ale jakiś taki kolejny smakosz w kształcie kokardki. Quote
Recommended Posts