Jump to content
Dogomania

Galeria MIKIEGO ~ yorkowego sreberka ~

Recommended Posts

Posted

Działka pierwszego dnia

Tradycyjne wycieranie łap...

...plus szczekanie

Trochę się biegało tu...

...i tam

i zagadka: Gdzie jest Miki:evil_lol:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='PositiveThought']ładną masz tą działkę ^^
i dużą.

słodziaczek :loveu:

skąd ja znam tą pozycję :hmmmm: tylko Aidek to nie taka szczotka P:

pies tropiący w szelkach z cyrkoniami :loveu:
miałam takie same, tyle że czerwone P:

Dzięki:loveu:

Jaka szczotka:mad: Przecież to..........mop:evil_lol: nie znasz się, nie gadam z Tobą:eviltong:

My mamy jeszcze pomarańczowe, ale się skurczyły... a może Miki urósł:hmmmm::lol:

Miki pomaga w ogrodzie:evil_lol:

Szuka ptaków na niebie:diabloti: Nie wiem co go napadło... każde lecące stworzenie, które przekroczy granice działki staje sie wrogiem publicznym numer 1.

A gdy tylko sie pojawi na horyzoncie......... gonitwa!:diabloti:

Posted

[quote name='Aga76']Dzień dobry Madziu :calus:

Super ujęcie :sweetCyb:

[quote name='Aga76']Jak zwykle jestem zachwycona włosem Mikiego, po prostu niesamowicie piękna szata :mdleje:

Hej Aguś!
Dziękujemy za miłe słowa:multi::loveu: Wrzucam ostatnie zdjęcia z pierwszego dnia.

Ach...gdzie ta moja dziewczyna (działkę obok ma moja ciotka ze swoją suczką <mieszaniec husky i bernardyna> ale niestety tego dnia jej nie było...):lol:

Może tu...

...może tam

Pańcia zrób coś!!:placz:

No co się tak gapisz! Zawołaj ją!

Taki jestem mały właścieciel

Było tez mycie...:evil_lol:

A po cały dniu pilnowania padłem jak zabity

Posted

[quote name='PositiveThought']znam się... trochę P: miałam w domu okres mopa, tak nazywali Dusiaka moi koledzy :p

piękny roztrzepaniec... zapuszczam Aidkowi włosiska, zobaczycie!

No to zobaczymy, który będzie miał dłuższe włosy:diabloti:

Posted

Dzień dobry MADZIU:lol: wchodze i co ja widze mnóstwo Mikiego:loveu:
woww ładna działka, mały ma gdzie latać:p
a tu pozycja na wystawe, MADZIA uczy stania:eviltong:

A tu jakby miał sukienke założoną :eviltong: taką kreacje z piór zrobioną :eviltong:

Posted

Cześć Magda!
No to mieliście dobre zabezpieczenie, też muszę spróbować. Mam nadzieję, że Aris mi nie wyfrunie z szelek :shocked!:

[quote name='Magda_Miki']

To Miki? :-? Musiał duuuży wiatr zawiać :evil_lol: I jego główkę zniekształcić do poziomu pluszowego dalmatyńczyka Arisowego :evil_lol:

A ja Mikiego widzę, widzę :sweetCyb: Widzę jego łepek w prawym rogu, za zielonym krzaczkiem :sweetCyb:(czy czymś tam)

Miki przemierzający dzikie gąszcze...

... i wypatrujący potencjalnego zagrożenia ;)
Oh my got! Ale duża działka :-o Nie no, mało powiedziane, po prostu wielgachna :crazyeye: A tam w oddali takie żółte to co to? Jakieś kwiatki?

Posted

MIki slodkie sreberko na pysznej zielonej trafffce!
traffka -- sliczniasty kolorek!
no i Miki jaki odwazny...kaskader doslownie...
Melka tez kaskaderka...tyle ze ona to doslownie wyskakuje...

oh boy!!! zakochalysmy sie...

[quote name='AlKil']Dobry wieczór! A telefonik działa bez zarzutu? Mój zaczął padać...
ee moj ma 2 lata i jeszcze sie sprawuje...jakis miesiac temu mial odchyly... ale to chyba dlatego ze czesto laduje na ziemi...:shithappens:korzystam z niego zeby sie do internetu podlaczyc..i calkiem dobrze jak widac to dziala...:offtopic:

Posted

Hihi... witaj Ewo:eviltong: Telefonik nie mój:evil_lol:

witaj witaj! Wiem, że nie Twój, liczyłam na odpowiedź właścicielki...i się nie przeliczyłam!!!

osobiście najlepiej to foto mi się podoba!

Posted

[quote name='Aga76']Ale fajna fotka, hihihi
Nie mogłam jej nie skomentować przecież, jest suuper

Ja tez lubię takie foty:evil_lol: Miki jak ma mokrą doopę to tak śmiesznie chodzi, a jak stoi to jak macho:lol:

[quote name='Pegaza']Dzień dobry MADZIU wchodze i co ja widze mnóstwo Mikiego
woww ładna działka, mały ma gdzie latać
a tu pozycja na wystawe, MADZIA uczy stania

A tu jakby miał sukienke założoną taką kreacje z piór zrobioną :eviltong:

No w końcu się zabrałam, bo foty zalegają. Dawno Was tak nie rozpuściłam:eviltong:

Wystarczy komenda prezentuj broń i już pozycja wystawowa jak sie patrzy:evil_lol:

Tak i do tego śliniak pod mordę:diabloti:

[quote name='Yorkie']Cześć Magda!
No to mieliście dobre zabezpieczenie, też muszę spróbować. Mam nadzieję, że Aris mi nie wyfrunie z szelek :shocked!:

To Miki? :-? Musiał duuuży wiatr zawiać I jego główkę zniekształcić do poziomu pluszowego dalmatyńczyka Arisowego :evil_lol:

A ja Mikiego widzę, widzę :sweetCyb: Widzę jego łepek w prawym rogu, za zielonym krzaczkiem :sweetCyb:(czy czymś tam)

Oh my got! Ale duża działka :-o Nie no, mało powiedziane, po prostu wielgachna :crazyeye: A tam w oddali takie żółte to co to? Jakieś kwiatki?

Hej! No myślę, że nie powinien wyfrunąć:lol: Najwyżej za włosy go:evil_lol:

Hihi...ale porównanie:evil_lol:

Gratulacje! Spostrzegawcza bestia z Ciebie:diabloti:

Następnym razem postaram się pokazać Wam działkę w pełnym krasie. Zrobię foty z daleka;) To żółte to jest rzepak czy jakoś tak:p

[quote name='MAREA SHAPIRO']MIki slodkie sreberko na pysznej zielonej trafffce!

Witamy i dziękujemy:loveu: Odważna pannica z tej twojej kruszynki

[quote name='Asiaczek']Ale mnóstwo fotek!!! Na każdej stronie (prawie) - cała masa... Nie wiem, na które się patrzeć...:lol:
Pzdr.

Ha! I o taki efekt chodziło:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Byliśmy i fotki stróżującego Mikiego widzieliśmy :p:p

Przeleciała i już nie ma:eviltong:

[quote name='AlKil']witaj witaj! Wiem, że nie Twój, liczyłam na odpowiedź właścicielki...i się nie przeliczyłam!!!

Hej! Nie widać na fotce, ale Miki jest w biegu. Nie postarał się:lol:

Posted

Nareszcie trochę wolnego:multi: Praca klasowa z Kochanowskiego zupełnie mnie pochłonęła:angryy: Czy to nie jest głupota uczyć się wszystkich trenów tzn. wiedzieć o co w każdym chodzi, jaki kryzys przezywa autor i do tego numer trenu....? Należy jeszcze dodać 10 pieśni i fraszki:shake:

Jutro teatr:loveu: Ach jak sie cieszę, że trochę luzu będzie.

Kilka domowych fotek

Musze jeszcze pozgrywać zdjęcia z drugiego dnia na działce:cool3:

Posted

Witaj Madziu!!
Wkońcu do Was dotarłam!! Nadrobiłam zaległości obejrzałam wszystkie cudne foteczki!!
Ależ z tego Mikiego jest przystojniacha :)
Ależ miłośc sprawia że jest sie wytrwałym w oczekiwaniu....

Urocza ta foteczka...

Przyjemnego wieczorku zyczymy i pozdrawiamy cieplutko...
Tulaski:calus:

Posted

[quote name='Aga76']Ale fajna fotka, hihihi
Nie mogłam jej nie skomentować przecież, jest suuper

Ja tez lubię takie foty:evil_lol: Miki jak ma mokrą doopę to tak śmiesznie chodzi, a jak stoi to jak macho:lol:

[quote name='Pegaza']Dzień dobry MADZIU wchodze i co ja widze mnóstwo Mikiego
woww ładna działka, mały ma gdzie latać
a tu pozycja na wystawe, MADZIA uczy stania

A tu jakby miał sukienke założoną taką kreacje z piór zrobioną

No w końcu się zabrałam, bo foty zalegają. Dawno Was tak nie rozpuściłam:eviltong:

Wystarczy komenda prezentuj broń i już pozycja wystawowa jak sie patrzy:evil_lol:

Tak i do tego śliniak pod mordę:diabloti:

[quote name='Yorkie']Cześć Magda!

To Miki? :-? Musiał duuuży wiatr zawiać I jego główkę zniekształcić do poziomu pluszowego dalmatyńczyka Arisowego :evil_lol:

A ja Mikiego widzę, widzę Widzę jego łepek w prawym rogu, za zielonym krzaczkiem (czy czymś tam)

Hej! No myślę, że nie powinien wyfrunąć:lol: Najwyżej za włosy go:evil_lol:

Hihi...ale porównanie:evil_lol:

Gratulacje! Spostrzegawcza bestia z Ciebie:diabloti:

Następnym razem postaram się pokazać Wam działkę w pełnym krasie. Zrobię foty z daleka;) To żółte to jest rzepak czy jakoś tak:p

[quote name='MAREA SHAPIRO']MIki slodkie sreberko na pysznej zielonej trafffce!

Witamy i dziękujemy:loveu: Odważna pannica z tej twojej kruszynki

[quote name='Asiaczek']Ale mnóstwo fotek!!! Na każdej stronie (prawie) - cała masa... Nie wiem, na które się patrzeć...:lol:
Pzdr.

Ha! I o taki efekt chodziło:evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Byliśmy i fotki stróżującego Mikiego widzieliśmy :p:p

Przeleciała i już nie ma:eviltong:

[quote name='AlKil']witaj witaj! Wiem, że nie Twój, liczyłam na odpowiedź właścicielki...i się nie przeliczyłam!!!

Hej! Nie widać na fotce, ale Miki jest w biegu. Nie postarał się:lol:

Posted

[quote name='Kasia_zg']

Witaj Madziu!!
Wkońcu do Was dotarłam!! Nadrobiłam zaległości obejrzałam wszystkie cudne foteczki!!
Ależ z tego Mikiego jest przystojniacha :)
Ależ miłośc sprawia że jest sie wytrwałym w oczekiwaniu....

Urocza ta foteczka...

Przyjemnego wieczorku zyczymy i pozdrawiamy cieplutko...
Tulaski:calus:

Hej Kasiu! Miło nam, że wpadłaś:p Również życzymy miłego wieczorku:multi:

[quote name='madziasto4']Cześć Madzia ;)

Uwielbiam takie plenerowe, soczyście zielone zdjęcia :loveu:

Jaka pogoda u Was? Gdynia chłodna i pochmurna :roll:

Cześć Madzia!
Ja tez uwielbiam takie fotki:loveu: Mimo, że w realu trawa nie jest tak zielona, ale aparacik pięknie sobie radzi z doborem kolorów. Właśnie zgrałam zdjęcia z aparatu i wyszło mi ich około 100:crazyeye: Połowa to działkowy Miki... chyba znowu puszczę wielką dawkę zdjęć, bo się przedawnią:evil_lol: Mały będzie obcięty, a ja cały czas będę pokazywać kudłacza:lol:

U nas pogoda lepsza niż popołudniu. Słoneczko wyszło, wiatr ucichł:cool3:

Posted

PositiveThought napisał(a):
hej Madzia :cool3:

my też tak pożeramy :grins:

Kochanowski... fajny facet był, ale przy nauce to ta ilość nie pomaga, znam ból... jutro na polskim mam pracę klasową z baroku... POEZJI BAROKOWEJ -_-'

No to życzę powodzenia!! Trzymam kciuki:multi: Co oni sie tak wszyscy rzucili na te sprawdziany... Nie mają czego w domu robić?:diabloti:

Do nauki! Już

Posted

Cześć Madzia!
Ja tez uwielbiam takie fotki:loveu: Mimo, że w realu trawa nie jest tak zielona, ale aparacik pięknie sobie radzi z doborem kolorów. Właśnie zgrałam zdjęcia z aparatu i wyszło mi ich około 100:crazyeye: Połowa to działkowy Miki... chyba znowu puszczę wielką dawkę zdjęć, bo się przedawnią:evil_lol: Mały będzie obcięty, a ja cały czas będę pokazywać kudłacza:lol:

U nas pogoda lepsza niż popołudniu. Słoneczko wyszło, wiatr ucichł:cool3:
Będzie obcięty jednak? Kiedy? :cool3:

U nas na dworze ponuro, a w mieszkaniu zimno :roll: Rano to nie chce się człowiekowi nosa spod kołdry wyściubić :cool1: Wstaję o 7, etapami (wiesz, jedno oko, drugie oko...:cool3: ), a jeszcze 10 minut siedzę na łóżku i przysypiam skulona, brrr....

To jest piłeczka kocia? :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Będzie obcięty jednak? Kiedy? :cool3:

U nas na dworze ponuro, a w mieszkaniu zimno :roll: Rano to nie chce się człowiekowi nosa spod kołdry wyściubić :cool1: Wstaję o 7, etapami (wiesz, jedno oko, drugie oko...:cool3: ), a jeszcze 10 minut siedzę na łóżku i przysypiam skulona, brrr....

To jest piłeczka kocia? :lol:

Kiedyś będzie. Myślę, że tak pod koniec maja, może początek czerwca. Chce go oskubać przed moją operacją, bo potem nie będę się mogła tak starannie zajmować, a boję się, że będzie miał straszne kołtuny:roll:

Hihi...to ja wstaje odrobinkę szybciej:lol: Wczoraj nauczyłam się do połowy o Kochanowskim i postanowiłam, że wstanę o 5:30 i pouczę się dalej......niestety nie podołałam:lol: Obudziłam się i przestawiłam budzik na 6......potem na 6:20......no ale w końcu wstałam, przeczytałam notatki z 30 min, potem 10 minut drzemki i wstałam o 7:eviltong:

To nie jest piłeczka, ale jakiś taki kolejny smakosz w kształcie kokardki.