Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Romka napisał(a):
Dzwoniła pani,która chciałam zaadoptować Balbinkę,mąż znalazł małą suczkę w autobusie i pani zrezygnowała z adopcji Balbinki.

Zdarza się i tak...Ale będzie dobrze, musi się w końcu znaleźć ten odpowiedni dom.

Posted

Romka napisał(a):
Dzwoniła pani,która chciałam zaadoptować Balbinkę,mąż znalazł małą suczkę w autobusie i pani zrezygnowała z adopcji Balbinki.

Jasne... a autobusie znalazł... akurat suczkę i akurat małą - zupełnie tak jak chcieli...
Balbina, nie martw się... to nie byl dom dla Ciebie... musimy jeszcze chwilkę poczekać...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Jasne... a autobusie znalazł... akurat suczkę i akurat małą - zupełnie tak jak chcieli...
Balbina, nie martw się... to nie byl dom dla Ciebie... musimy jeszcze chwilkę poczekać...

z ust mi to wyjęłaś....

Posted

mamanabank napisał(a):
Czy Balbina załapała się dzisiaj na sesyjkę? :razz:

Dopiero zauważyłam, że wrześniowa działka z Funduszu Parówkowego wpłynęła. Dziękujemy :loveu:

Mam jej kilka zdjęć, ale prawie wszystkie rozmazane, bo Balbina cały czas się rusza! Raz jest tu, a za chwilę gdzie indziej! Jak przypomnę sobie jak ona wyglądała jak była w schronisku... Teraz to w ogóle inny pies. Biega, szaleje! I najważniejsze, że nie jest taka gruba! Ja to ja ledwo poznałam :D

Posted

Ja to się przyzwyczaiłam do jej widoku ale dziewczyny widziały ją od kwietnia po raz pierwszy...i było co podziwiać.Balbinka pokazała nam wszystkim brzuszek,bardzo ucieszyła się na nasz widok.Ale na spacer z Korą i z Antkiem nie chciała iść,wróciła do UMilki...