Andzike Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 majuska napisał(a):Noo na tym zdjęciu to juz prawdziwa modelka:) Dokładnie !!! Niezła zmiana !!! Quote
majuska Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 mamanabank napisał(a):, tylko te łapiny jej zostały takie wykrzywione, to bardzo dobrze, przecież to cały jej urok:) Quote
Florentynka Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Laseczka, faktycznie. A koślawe łapki są słodkie i urocze! Quote
Romka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dzwoniła pani,która chciałam zaadoptować Balbinkę,mąż znalazł małą suczkę w autobusie i pani zrezygnowała z adopcji Balbinki. Quote
Florentynka Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Romka napisał(a):Dzwoniła pani,która chciałam zaadoptować Balbinkę,mąż znalazł małą suczkę w autobusie i pani zrezygnowała z adopcji Balbinki. Zdarza się i tak...Ale będzie dobrze, musi się w końcu znaleźć ten odpowiedni dom. Quote
Dzika_Figa Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Romka napisał(a):Dzwoniła pani,która chciałam zaadoptować Balbinkę,mąż znalazł małą suczkę w autobusie i pani zrezygnowała z adopcji Balbinki. Jasne... a autobusie znalazł... akurat suczkę i akurat małą - zupełnie tak jak chcieli... Balbina, nie martw się... to nie byl dom dla Ciebie... musimy jeszcze chwilkę poczekać... Quote
Becia66 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Jasne... a autobusie znalazł... akurat suczkę i akurat małą - zupełnie tak jak chcieli... Balbina, nie martw się... to nie byl dom dla Ciebie... musimy jeszcze chwilkę poczekać... z ust mi to wyjęłaś.... Quote
mamanabank Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Czy Balbina załapała się dzisiaj na sesyjkę? :razz: Dopiero zauważyłam, że wrześniowa działka z Funduszu Parówkowego wpłynęła. Dziękujemy :loveu: Quote
Paula03 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 mamanabank napisał(a):Czy Balbina załapała się dzisiaj na sesyjkę? :razz: Dopiero zauważyłam, że wrześniowa działka z Funduszu Parówkowego wpłynęła. Dziękujemy :loveu: Mam jej kilka zdjęć, ale prawie wszystkie rozmazane, bo Balbina cały czas się rusza! Raz jest tu, a za chwilę gdzie indziej! Jak przypomnę sobie jak ona wyglądała jak była w schronisku... Teraz to w ogóle inny pies. Biega, szaleje! I najważniejsze, że nie jest taka gruba! Ja to ja ledwo poznałam :D Quote
kajkoowa Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Balbina na zdjęciach jest bardzo chuda ale w realu! Laska pierwsza klasa, cały czas biega, rusza, podskakuje! Normalnie nie do wiary! Quote
UMilki Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Mówiłam :D No to hop Balbina na pierwszą. Quote
Romka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 Ja to się przyzwyczaiłam do jej widoku ale dziewczyny widziały ją od kwietnia po raz pierwszy...i było co podziwiać.Balbinka pokazała nam wszystkim brzuszek,bardzo ucieszyła się na nasz widok.Ale na spacer z Korą i z Antkiem nie chciała iść,wróciła do UMilki... Quote
Becia66 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Romka napisał(a):Ale na spacer z Korą i z Antkiem nie chciała iść,wróciła do UMilki... widać dobrze jej tam..... Quote
Romka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Co nas bardzo cieszy... Paula i Kajka mają zdjęcia Balbinki z soboty, pewnie wrzucą je niebawem.Obejrzymy Balbinkę w pełnej krasie... Quote
kajkoowa Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Balbinka niestety nie chciała zaprezentować swoim kochanym cioteczkom z dogomanii jak ślicznie wygląda :shake: Quote
Romka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Śliczności grubiutkie,bardzo zadowolone z wizyty Kajki i Pauli... Quote
Florentynka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Eee tam, grubiutkie. Przecież ona teraz najszersza jest między uszami! Quote
Romka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Tak ,Balbinka wyszła świetnie na zdjęciach Pauli i Kajki. Quote
Recommended Posts