Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No jak to tak?! Jak tak można dać nadzieję, a potem jednym telefonem ją odebrać!!!! Kurcze, ludzie, kiedy oni się opamiętają ??!!! Przepraszam Was Anioły. Wkurzyłam się.
Dobrze, że Balbina o niczym nie wie.... :placz:

Posted

majuska napisał(a):
A ja już nie wierzę w ten domek.....to taka częsta wymówka te perypetie rodzinne, ale i tak miło, że pani wogóle zadzwoniła.....

Majusko,ja też w ten domek juz nie wierzę.

Posted

UMilki napisał(a):
No jak to tak?! Jak tak można dać nadzieję, a potem jednym telefonem ją odebrać!!!! Kurcze, ludzie, kiedy oni się opamiętają ??!!! Przepraszam Was Anioły. Wkurzyłam się.
Dobrze, że Balbina o niczym nie wie.... :placz:

Balbina pewnie by się ucieszyła, gdyby wiedziała, że nigdzie nie jedzie, ona u Ciebie jest najszczęśliwsza :-D

A swoją drogą, my już chyba jesteśmy zaprawione do takich decyzji, 100 razy to przerabiałam i pewnie nic bym nie napisała, dopóki nie miałabym 1000% pewności, gdyby nie fakt, że akurat skończył się bazarek i nie chciałam (razem z Romką :-) ) żeby wyglądało to tak, że nam się ład moralny zaburzył i chcemy wyłudzić kasę :-D dla psa, który jest jedną nogą w domu. Co jedną to nie czterema.

Ma to swoje dobre strony, możemy Balbiną cieszyć się dłużej :-D Jakoś tak mi nie smutno :lol:

Posted

No to ładnie tego domku szukacie:mad:....szukacie i prosicie Boga, żeby nie znaleźć:evil_lol:
Żartowałam....ja się odezwie ten jeden jedyny to będziecie wiedzieć , że to ten i z wielką radością Balbinkę tam oddacie, czyż nie tak??:lol:

Posted

Ja tez już jestem!I oczywiście jak zawsze w niedzielę byłam u psiaków u UMilki.A oto dzisiejsza Balbinka:

Tradycyjnie odprowadza i przyprowadza wszystkich domowników i gości.

Posted

Wracam powoli do żywych...
Niestety mam dwie wiadomości złe!

Pierwsza - Balbina w piątek zabiła mojego kota. :placz: :placz: :placz: :placz:
Druga - skończyła się jej karma.

Nie mogłam Was o tym wcześniej powiadomić, bo jak i o jednym tak i o drugim dowiedziałam się dzisiaj.

Posted

UMilki napisał(a):
Wracam powoli do żywych...
Niestety mam dwie wiadomości złe!

Pierwsza - Balbina w piątek zabiła mojego kota. :placz: :placz: :placz: :placz:
Druga - skończyła się jej karma.

Nie mogłam Was o tym wcześniej powiadomić, bo jak i o jednym tak i o drugim dowiedziałam się dzisiaj.

Jak to się stało?Jak byłam rano była taka spokojna jak zawsze.Czy to na pewno ona?Bardzo mi przykro UMilki.

Posted

Florentynka napisał(a):
O rany! Jak to się stało?
UMilki - strasznie mi przykro z powodu kota, wyrazy współczucia.
Czy to oznacza, że Balbina nie może jednak mieszkać z kotami?

Jak UMilki napisze coś więcej o okolicznościach sprawy to będziemy wiedziały czy może mieszkać.Ale coś mi się wydaje,ze jednak nie moze mieszkać.