ocelot Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='malawaszka']Oczka jak maluch? coś lepiej? czy dalej taki przerażony?[/QUOTE] Uciekł i to w drugim końcu miasta
malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 masakra :( co z Tobą maluchu się działo, że tak nie chcesz żeby ci pomóc? :(
ocelot Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='malawaszka']masakra :( co z Tobą maluchu się działo, że tak nie chcesz żeby ci pomóc? :([/QUOTE] Oczka_ mówiła, że on był zdziwiony głaskaniem i próbą zabawy. ja myślę że miał ciężko w życiu.
ocelot Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='malawaszka']nienawidzę ludzi nienawidzę :shake:[/QUOTE] Ja pierwszy raz aż tak nieufnego psa spotkałam. Wczoraj wydawało się że jest cąłkiem nieźle.
malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='ocelot']Ja pierwszy raz aż tak nieufnego psa spotkałam. Wczoraj wydawało się że jest cąłkiem nieźle.[/QUOTE] my mamy teraz sznaucerkę z pseudohodowli - pierwsze dni jeśli nie tygodnie u Ulki leżała plackiem - nie znała smyczy., nie znała spacerów, jakby w ogóle nie znała dworu - ten pies nie znał nic, teraz już jest dużo lepiej - ale wygląda tak jakby od zawsze leżała plackiem na glebie w jakimś zamknięciu bo ma krzywe łapki tylne i wygląda jakby właśnie od tej pozycji tak miała :shake: a sznupki bez socjalizacji za szczyla mają bardzo wrazliwe psychiki
rita60 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Masz racje malawaszka,jak sie widzi i czyta takie rzeczy,można znienawidziec:angryy: daj sobie pomóc malenki.......
ocelot Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Maleńki gdzieś w nieznanym sobie terenie. Ech będziemy go szukać. [B]Czy ktoś z wolontariuszy robił dzisiaj zdjęcia na spacerze? Jest cała masa psów, które nie istnieją nigdzie. Zdjęcia potrzebne.[/B]
malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 o boże pobeczałam się dziś bo ja już go w myślach tuliłam, uczyłam a tu taki klops :( okruszku żeby ci się nic nie stało złego :modla:
ocelot Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='malawaszka']o boże pobeczałam się dziś bo ja już go w myślach tuliłam, uczyłam a tu taki klops :( okruszku żeby ci się nic nie stało złego :modla:[/QUOTE] po południu go Oczka nie widziała, w południe kręcił się jeszcze po Białobrzegach. Jutro tam znowu jedzie. Rozwieszać ogłoszenia, w czwartek będzie ogłoszenie w naszej lokalnej gazecie. Trzeba wierzyć. Tylko jak go złapać?
malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 boże nie wiem :( może się uda tak jak poprzednio - przypadkiem, tylko żeby on był :( żeby nie przepadł :(
malawaszka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 i co???? zniknął? widział go ktoś chociaż? :( boże u mnie tak strasznie wieje i sypie śnieg
ocelot Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 [quote name='malawaszka']i co???? zniknął? widział go ktoś chociaż? :( boże u mnie tak strasznie wieje i sypie śnieg[/QUOTE] Widziany był jeszcze koło 14, potem już nie,ale ciemno było. Dzisiaj Oczka_po pracy wznowi poszukiwania.
Oczka_ Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Przepraszam was, ze nic nie pisalam.. Moja mama jest dzis w bialobrzegach rozglada sie caly czas za malym i nic, my obie wpadlysmy w jakas obsesje, ja w nocy nie spie, on byl u mnie tylko jeden dzien, a ja becze za nim jak wieloletnim psem, obiecuje wam, ze zrobie wszystko zeby udalo nam sie zlapac malego :(
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 oj ja też miałam problem ze spaniem :( dziewczyny :calus:
Oczka_ Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Byłam znowu w Białobrzegach, objechalismy cale i okolice, nie ma go nigdzie, a przynajmniej nie biega, łudzę się, że przyczepil sie do kogos na podworko tak jak do nas pod klatke, beda ogloszenia to moze ktos sie odezwie czy gdziekolwiek go widzial :(
malawaszka Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 dalej nic? :( idą mrozy duże znowu - nie wiem co robić - może ogłoszenia w necie, że zaginął? jest sens? porozsyłajcie może do Waszych znajomych w tomaszowie prośbę? mogę prosić plakat na maila? [email][email protected][/email]
Oczka_ Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Nic niestety, plakaty rozwieszone w białobrzegach, jutro rozkleje w miescie, a w czwartek bedzie ogloszenie w lokalnej gazecie, malawaszka przesle Ci plakat jutro po 9, bo nie mam go na tym komputerze, z ktorego pisze :(
malawaszka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 oby to ogłoszenie jutrzejsze coś dało :( a jeszcze chciałam zapytać o tego dużego czarnego sznaucera ze schroniska - widziałam na wątku Jaspera, że niekoniecznie jest miłym psem? a do ludzi? jak reaguje na ludzi? widaomo coś? w jakim wieku jest? czy wykastrowany?
ocelot Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nie jest niemiły, na moje oko to on i do ludzi się cieszy i do psów. A że z Jasperem sobie układają hierarchię to normalne. Do tej pory Jasper tyranizował psy.
malawaszka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='ocelot']Nie jest niemiły, na moje oko to on i do ludzi się cieszy i do psów. A że z Jasperem sobie układają hierarchię to normalne. Do tej pory Jasper tyranizował psy.[/QUOTE] ale nie miałyscie go na spacerze nie? dałoby radę i jakieś zdjęcia bez krat przy człowieku?
ocelot Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='malawaszka']ale nie miałyscie go na spacerze nie? dałoby radę i jakieś zdjęcia bez krat przy człowieku?[/QUOTE] Dopóki nie pójdzie na boksy ogólne nie da rady. A on przed kastracją.
malawaszka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 to jeszcze ma kwarantanne? a o malutku cisza? :(
Recommended Posts