Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']masakra :( co z Tobą maluchu się działo, że tak nie chcesz żeby ci pomóc? :([/QUOTE]
Oczka_ mówiła, że on był zdziwiony głaskaniem i próbą zabawy. ja myślę że miał ciężko w życiu.

Posted

[quote name='malawaszka']nienawidzę ludzi nienawidzę :shake:[/QUOTE]
Ja pierwszy raz aż tak nieufnego psa spotkałam.
Wczoraj wydawało się że jest cąłkiem nieźle.

Posted

[quote name='ocelot']Ja pierwszy raz aż tak nieufnego psa spotkałam.
Wczoraj wydawało się że jest cąłkiem nieźle.[/QUOTE]

my mamy teraz sznaucerkę z pseudohodowli - pierwsze dni jeśli nie tygodnie u Ulki leżała plackiem - nie znała smyczy., nie znała spacerów, jakby w ogóle nie znała dworu - ten pies nie znał nic, teraz już jest dużo lepiej - ale wygląda tak jakby od zawsze leżała plackiem na glebie w jakimś zamknięciu bo ma krzywe łapki tylne i wygląda jakby właśnie od tej pozycji tak miała :shake: a sznupki bez socjalizacji za szczyla mają bardzo wrazliwe psychiki

Posted

Maleńki gdzieś w nieznanym sobie terenie.
Ech będziemy go szukać.

[B]Czy ktoś z wolontariuszy robił dzisiaj zdjęcia na spacerze? Jest cała masa psów, które nie istnieją nigdzie. Zdjęcia potrzebne.[/B]

Posted

[quote name='malawaszka']o boże pobeczałam się dziś bo ja już go w myślach tuliłam, uczyłam a tu taki klops :( okruszku żeby ci się nic nie stało złego :modla:[/QUOTE]
po południu go Oczka nie widziała, w południe kręcił się jeszcze po Białobrzegach.
Jutro tam znowu jedzie. Rozwieszać ogłoszenia, w czwartek będzie ogłoszenie w naszej lokalnej gazecie. Trzeba wierzyć. Tylko jak go złapać?

Posted

[quote name='malawaszka']i co???? zniknął? widział go ktoś chociaż? :( boże u mnie tak strasznie wieje i sypie śnieg[/QUOTE]
Widziany był jeszcze koło 14, potem już nie,ale ciemno było.
Dzisiaj Oczka_po pracy wznowi poszukiwania.

Posted

Przepraszam was, ze nic nie pisalam.. Moja mama jest dzis w bialobrzegach rozglada sie caly czas za malym i nic, my obie wpadlysmy w jakas obsesje, ja w nocy nie spie, on byl u mnie tylko jeden dzien, a ja becze za nim jak wieloletnim psem, obiecuje wam, ze zrobie wszystko zeby udalo nam sie zlapac malego :(

Posted

Byłam znowu w Białobrzegach, objechalismy cale i okolice, nie ma go nigdzie, a przynajmniej nie biega, łudzę się, że przyczepil sie do kogos na podworko tak jak do nas pod klatke, beda ogloszenia to moze ktos sie odezwie czy gdziekolwiek go widzial :(

Posted

Nic niestety, plakaty rozwieszone w białobrzegach, jutro rozkleje w miescie, a w czwartek bedzie ogloszenie w lokalnej gazecie, malawaszka przesle Ci plakat jutro po 9, bo nie mam go na tym komputerze, z ktorego pisze :(

Posted

oby to ogłoszenie jutrzejsze coś dało :(

a jeszcze chciałam zapytać o tego dużego czarnego sznaucera ze schroniska - widziałam na wątku Jaspera, że niekoniecznie jest miłym psem? a do ludzi? jak reaguje na ludzi? widaomo coś? w jakim wieku jest? czy wykastrowany?

Posted

Nie jest niemiły, na moje oko to on i do ludzi się cieszy i do psów. A że z Jasperem sobie układają hierarchię to normalne. Do tej pory Jasper tyranizował psy.

Posted

[quote name='ocelot']Nie jest niemiły, na moje oko to on i do ludzi się cieszy i do psów. A że z Jasperem sobie układają hierarchię to normalne. Do tej pory Jasper tyranizował psy.[/QUOTE]

ale nie miałyscie go na spacerze nie? dałoby radę i jakieś zdjęcia bez krat przy człowieku?

Posted

[quote name='malawaszka']ale nie miałyscie go na spacerze nie? dałoby radę i jakieś zdjęcia bez krat przy człowieku?[/QUOTE]
Dopóki nie pójdzie na boksy ogólne nie da rady. A on przed kastracją.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...