Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na 99 % to Gwiazdeczka, vel Kropka, po której we trzy płakałyśmy, jak wracała do schroniska, a niecały tydzień później trafiła do ``braciszka``(w lipcu bodajże, a wciąż pamiętam te jej gwiazdki w oczach ... ) - właścicielce można pogratulować nie tylko kochanego psiaka, jak i świetnego oka do super ujęć ...

I tak przez Gwiazdkę się zarejestrowałam na forum ... ;)

Posted

mamadariiisary napisał(a):
Na 99 % to Gwiazdeczka, vel Kropka, po której we trzy płakałyśmy, jak wracała do schroniska, a niecały tydzień później trafiła do ``braciszka``(w lipcu bodajże, a wciąż pamiętam te jej gwiazdki w oczach ... ) - właścicielce można pogratulować nie tylko kochanego psiaka, jak i świetnego oka do super ujęć ...

I tak przez Gwiazdkę się zarejestrowałam na forum ... ;)

Nareszcie:)Witamy:)

Posted

Oczywiście, że to Gwiazdeczka vel Kropka, a teraz Nana. Sunia jest pociechą wszystkich. Jej właścicielka twierdzi, że sunia ewidentnie była psem podwórkowym. Na początku bała się wchodzić do domu, leżała na podwórku i pilnowała. Potem nauczyła się, że domek też jest fajny. A potem, że łóżko... itd. Teraz mieszka w domu, śpi w łóżku, nadal jest czuja i pilnuje, ale nauczyła się chodzić na smyczy i bez smyczy. Już nie ucieka, już się nie boi nowych rzeczy. Stała się psem domowym, bez dwóch zdań. :)

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Oczywiście, że to Gwiazdeczka vel Kropka, a teraz Nana. Sunia jest pociechą wszystkich. Jej właścicielka twierdzi, że sunia ewidentnie była psem podwórkowym. Na początku bała się wchodzić do domu, leżała na podwórku i pilnowała. Potem nauczyła się, że domek też jest fajny. A potem, że łóżko... itd. Teraz mieszka w domu, śpi w łóżku, nadal jest czuja i pilnuje, ale nauczyła się chodzić na smyczy i bez smyczy. Już nie ucieka, już się nie boi nowych rzeczy. Stała się psem domowym, bez dwóch zdań. :)

No to piękne wieści:)

Posted

Słuchajcie w Kielcach jest organizowana manifestacja przeciwko fatalnym warunków w schronisku. Mam ochotę pojechać, nawet urlop bym wzieła. Tlko nie bardzo mam z kim. Pojechałby ktoś?

Posted

Byłam dzisiaj w schronisku.Jest bardzo dużo nowych psów.Mam prośbę do wszystkich co będą jutro wyprowadzać psiaki. Każdy nowy niech ma zrobione zjęcie. Trzeba je zacząć ogłaszać.

Malawaszko i Murzyn i średni sznaucer jest. W niezłej formie. Średni po kastracji, Murzyn we wtorek ma zabieg

Posted

piękna sunia jest w schronisku (boks 13) ala miniaturka sznaucera - czarno/brązowa (albo brudna) - czekam na jej foto!! jest cudowna: gania za patykami, podszekuje na rowerzystów :) ;) głasków jej mało, musiała iść na przodzie całego psiego korowodu :) z każdym musiała się wrzywitać dwa...trzy razy :)

Posted

NusiaiJa napisał(a):
tak to ona, poza schroniskiem wyglądała jeszcze śliczniej:loveu: jest przesłodka bo to mała dziewczynka

My też zwróciłyśmy na tego trzpiota uwagę:)
No to Nusia dawaj z imieniem:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...