ocelot Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 malawaszka napisał(a):to jeszcze ma kwarantanne? a o malutku cisza? :( Malawaszko jeszcze. Nie jest młody i zwlekają z kastracją. Cichutko. Może Oczka_ da znać.
Oczka_ Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Ogłoszenie w gazecie było dzisiaj, niestety na razie nie było żadnego telefonu, czekam cały czas.. :(
malawaszka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 boże a takie mrozy sa :( miałam nadzieję na dobre wieści jak zobaczyłam, że napisałaś :(
Oczka_ Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Mialam dzisiaj jeden telefon, ale niestety opis zupelnie nie zgadzal sie z naszym malym :(
malawaszka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 o matko nie spodziewałam się, że tak całkiem przepadnie okruszek :( Oczka a podeślesz mi na maila ten plakat? porozsyłam tez [email protected]
Oczka_ Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Malawaszko już wysłałam Ci plakat na maila..
malawaszka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 dzięki dotarł :( czyli dalej cisza i nie wiemy co się dzieje z okruszkiem? :( dodałam datę i miejsce - proszę powrzucajcie na facebooku i naszej klasie znajomym z Tomaszowa
Oczka_ Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Dostałam dzisiaj telefon z ogłoszenia. Pan twierdzi, że pies jest bardzo podobny, a przynajmniej jak większy jork. Psina spi w rowie w Łazisku, niedaleko tomaszowa, a bardzo daleko od miejsca gdzie maly byl ostatnio. Bylam tam, ale nigdzie malego nie widzialam, pozniej chce jeszcze raz jechac, bo juz wiem dokladniej gdzie szukac. I pytanie malawaszko jest takie, czy jesli to nasz maly to moze do Ciebie nadal przyjechac? lub czy to inny psiak, ale bardzo podobny, czy on by mogl przyjechac? A ogloszenie w gazecie wznawiamy na ten tydzien jeszcze raz.
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jesli to on to tak jak sie deklarowałam - wezmę go do siebie, innego nie bardzo bo ja się zajmuję sznupkami i jak ten maluch się nie znajdzie to mam już do wzięcia inną dzikuskowatą bidę w kolejce :( trzymam bardzo mocno :kciuki:
ocelot Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 malawaszka napisał(a):jesli to on to tak jak sie deklarowałam - wezmę go do siebie, innego nie bardzo bo ja się zajmuję sznupkami i jak ten maluch się nie znajdzie to mam już do wzięcia inną dzikuskowatą bidę w kolejce :( trzymam bardzo mocno :kciuki: Malucha szukamy, najwyżej tamtego do schroniska trzeba by zawieźć.
Oczka_ Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Malawaszko, a jak ten bedzie identyczny jak nasz maluch tzn. tez sznupek? Nie da rady skoro masz juz innego w kolejce?
malawaszka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 to chyba niemożliwe żeby identyczny :mdleje: nie dobijajcie mnie już bo to jest jakiś koszmar ile jest sznaucerów :( przedwczoraj dostałam pw o mini sznupku na łańcuchu u jakichś meneli i tez zachudzony, zakołtuniony jak nieboskie stworzenie :( koniecznie mi dajcie znać jeśli to tez będzie sznupek - coś będę kombinować nie wiem co, nie wiem gdzie ale nie zostawię na pewno :( najgorsze, że nie ma tymczasów - są trzy - ja, zerduszko i znajoma z częstochowy, ale one mają teraz sznupy u siebie, Bibi moja jutro jedzie do domu i ja już od wczoraj beczę i jeszcze jest a ja już tęsknię :(
ocelot Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Troszkę na poprawę humoru, bo bardzo smutno u nas. kto poznaje tego uśmiechniętego, szczęśliwego psiaka?:) Tu myśliciel... pewnie myśli, jak to na tej wycieczce w Hiszpanii będzie...
ocelot Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 malawaszka napisał(a):eh czyli dalej nic? :( No nic, jeszcze w świątecznym numerze będzie ogłoszenie powtórzone.
malawaszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 cisza na wątku to pewnie dalej nic nie wiadomo? żadnych sygnałów? telefonów? a ten drugi psiak?
ocelot Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 malawaszka napisał(a):cisza na wątku to pewnie dalej nic nie wiadomo? żadnych sygnałów? telefonów? a ten drugi psiak? Tylko sygnały o psiaku z łaziska. ola go tam szukała. jeszcze będzie szukać w Łazisku dalej.
malawaszka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 a schronisko nic nie wie? nie zgłaszają im ludzie? czy nie macie jak się tego dowiedzieć?
ocelot Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 malawaszka napisał(a):a schronisko nic nie wie? nie zgłaszają im ludzie? czy nie macie jak się tego dowiedzieć? Jutro tam zadzwonię. Czy jest, a czy zgłaszają to się nie dowiemy.
malawaszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dziewczyny BARDZO PILNIE szukam kogoś na wizytę przed adopcyjna w Rawie Mazowieckiej - znacie kogoś??? Rodzina zainteresowana suczką może podjechać po kogoś i przywieźć na wizytę :modla: może ktoś z Was mógłby pomóc? Sprawa pilna bo domek dla jednej ze sznaucerek z pseudohodowli i ma szansę iść do domu już w ten weekend bo Państwo chcą po nią przyjechać w niedzielę :modla: proszę proszę!
AMIGA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Bardzo, bardzo dołączam sie do prośby malawaszki. Dom wydaje się naprawdę bardzo dobry, ale jakoś bez wizyty nie odważyłabym się psa oddać. Niestety z Krakowa to trochę za daleko
ocelot Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Ja ewentualnie mogłabym chyba w sobotę, jak się nic w domu nie wydarzy. I to ktoś musiałby mnie tam zawieźć.
AMIGA Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ocelot napisał(a):Ja ewentualnie mogłabym chyba w sobotę, jak się nic w domu nie wydarzy. I to ktoś musiałby mnie tam zawieźć. Ojeeeej - ratujesz nam a głównie suni zycie. to ja bardzo proszę o Twój numer telefonu i namiary skąd ci państwo mieliby Cię zabrac. Ja wtedy zaraz do pana zdzwonię, żeby się z Tobą skontaktował
Recommended Posts