olalolaa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 No co tam u Olka? :) U mnie jak był to lubił śnieg :D Quote
oluś Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 przepraszam ze nie pisałam ale miałam problemy z internetem. . . u Olusia wszystko jak najbardziej w porzadku:) uwielbia łapac kulki sniegowe :) biega jak szalony ,tarza sie w sniegu:) to chyba jego ulubiona pora roku ;] jutro postaram sie dodac zdjecia olusia :> Quote
olalolaa Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Dzwoniłam dzisija do olusiowej rodzinki, wszystko dobrze ;) Nie mamy się czym martwić ;) Przekonuje się coiraz bardziej do wszystkich obcych, dzieci lubi bardzo.. Podobno zna juz kilka komend :) Mamy obiecane zdjęcia w śnieżnej scenerii :D Olek jak szalony chce na dworze latać po tym sniegu.. 2 godziny mu mało ;) Quote
Cajus JB Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Przepraszam za offa. Zapraszam na bazarek. Siostro piękna, bracie miły. Najważniejsze nie są rymy. Kup cegiełkę, pomyślimy. I dla Ciebie rym złożymy. Quote
magenka1 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ostatnio myślałam o Olku jak się cieszę z fotek i widać, że chłopak ma się cudnie u Was , te ostatnie zdjęcie i jego uszko jak zawsze zawinięte :) Quote
olalolaa Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 świetne zdjęcia, Olek jak zawsze uśmiechnięty :) buziaki w nosek od nas i wszystkiego dobrego na święta !! :) Ostatnio mam na tapecie zdjęcia Olka, jak moje Lara daje mu buziaka:loveu::loveu: Zawsze jak na to spojrzę to mi sie Oluś przypomina.. Muszę go zobaczyc takiego normalnego :) Quote
Szarotka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ciesze sie, ze Olek taki szczesliwy i w dobrych rekach :):) Quote
hotelterier5 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Myślę, że o Olutku można by było napisać niezłą książkę. Byliśmy z mężem w głębokim szoku obserwując Olka w czasie podróży do Poznania, taki był odmieniony. Po prostu jechał do siebie. W hotelu czasami już brakowało nam pomysłów i siły. Quote
magenka1 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dla Olusia i jego Rodzince życzę wszystkiego Dobrego w Nowym Roku!! Quote
olalolaa Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Też właśnie od kilku dni się zastanawiam ;) Wiecie że minął już rok jak Olus opuścił schronisko.. Ciężki rok, w którym Olus przeszedł taka metamorfozę :) Quote
oluś Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 u Olusia wszystko w porzadku z dnia nadzien robi sie coraz bardziej odwazny :) nauczyłam go kilka komend takich jak siad ,lezec, podaj łapy :) na dworze zachowuje sie jak szalony podbiega do obcych ludzi i jest strasznie ciekawski ogólnie wszystko jest w porzadku :) na zyczenie moge wysłac kilka zdjec :) Quote
olalolaa Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Ciesze się że wszystko w porządku :) Olus to juz zupełnie inny psiak :D Jak masz czas to oczywiście chętnie popatrzymy na szczęśliwego Olka :):) Quote
oluś Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 od tego czasu kiedy Oli jest u nas zmienił sie niesamowicie nawet sasiedzi to zauwazaja:) i musze powiedziec ze Oluś troche przytył :) niestety jakosc zdjec troche do kitu ;/ i tu takie ze mna :) i buziak ; * Quote
Szarotka Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 I to jest ten zgryzliwy Olus :):) jak to atmosfera domowa wplywa na pieski :):) Quote
olalolaa Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 Wspaniałe :) Takie przytulanki i buziaki to normalnie nie było nawet do pomyslenia, marzenia.. Że przytył to juz zauważyłam po zdjęciach jakis czas temu, ale fajnie wygląda :) Trzymajcie mu taka wage byle by w brzucholem nie chodził i będzie dobrze :) Quote
kaskadaffik Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 To prawda, ja z nim troch czasu spędziłam i wiem coś o tym :) strasznie się bałyśmy jak jechał, że zaraz będzie wracał... a tu tak cudownie, noi wreszcie przytył, u nas to nigdy się nie udało :) Quote
magenka1 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 a mnie zawsze wzruszają fotki Olusia był mi bardzo bliski a tu teraz chłopak nam się zrobił już dorosły i piękny jak zawsze :) Quote
Wiedźma Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Prześliczne psię. A jaka mordusia zadowolona! Quote
olalolaa Posted March 23, 2011 Author Posted March 23, 2011 Co tam u Olusia słychac? :) Pewnie cieszy sie z przyjścia wiosny ;) Quote
magenka1 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Ja marzę o zobaczeniu nowych fotek Olusia :) Quote
oluś Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 u Olusia wszystko w najlepszym porządku :) cieszy się ,ze wkońcu zrobiło się ciepło. chociaż zimę tez lubi ;] niestety zdjęć w tym miesiącu nie dodam ponieważ popsuł nam się aparat ale postaram się w maju coś dodać ^^ dziś miał najdłuższy spacerek od jego przyjazdu do nas spędził 9 godzin na działce bawił się z pieskami, a teraz ma już chyba dość wszystkiego bo leży wymęczony i odpoczywa hehe :) boi się coraz mniej i mam nadzieje ze wkońcu przestanie się bać chociaż wiem ze jeszcze długa droga przed nami ale jest coraz lepiej;] Quote
Recommended Posts