Jump to content
Dogomania

Czarny i Kitka dzięki Wam, u Murki . Czy ich los się odmieni?MAJA DOM

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam prośbe, znalazłam co prawda banerek Czarnego i Kitki, tyle że nie jest podlinkowany po zmianie dogomanii, a przynajmniej ja "nowej" wersji nie znalazłam. Z uwagi na to że sama tego nie umiem, mam prośbe żeby ktoś (czytaj Ra_dunia:eviltong: ) podlinkował go odpowiednio. Chciałabym wkleić banerek na wątku psich par.
PS Podlinkować może każdy, z Ra_dunią to żart, żeby nie było:evil_lol:

Posted

kaa napisał(a):

Murko czas wysłać pieniążki za hotelik, chciałam zapytać czy miałaś jeszcze jakieś wydatki na psiaki , typu np. preparat na pchły i kleszcze , może warto było by psiaki zabezpieczyć , w tym roku jest tego plaga.

Wszystkie psiaki w hoteliku zabezpieczyłam niedawno preparatami, które dostaliśmy w darze od Fundacji EMIR. Mogę jeszcze dokupić np. obroże Kiltix, które podobno sprawdzają sie najlepiej - ale to już Wasza decyzja :)

Posted

OlaLola napisał(a):
Mam prośbe, znalazłam co prawda banerek Czarnego i Kitki, tyle że nie jest podlinkowany po zmianie dogomanii, a przynajmniej ja "nowej" wersji nie znalazłam. Z uwagi na to że sama tego nie umiem, mam prośbe żeby ktoś (czytaj Ra_dunia:eviltong: ) podlinkował go odpowiednio. Chciałabym wkleić banerek na wątku psich par.
PS Podlinkować może każdy, z Ra_dunią to żart, żeby nie było:evil_lol:

Ja też nie potrafię podlinkować, ale ten poniższy z pierwszej strony jest podlinkowany:

Posted

Murka napisał(a):
Wszystkie psiaki w hoteliku zabezpieczyłam niedawno preparatami, które dostaliśmy w darze od Fundacji EMIR. Mogę jeszcze dokupić np. obroże Kiltix, które podobno sprawdzają sie najlepiej - ale to już Wasza decyzja :)

Jeśli są zabezpeczone preparatami to myśle że nie ma potrzeby im dokupować , w takim razie prześle wieczorem 630 za kwiecień i jak zawsze prosze o potwierdzenie jak dojdą pieniążki.

Posted

a który jeszcze był niepodlinkowany? Bo ten wstawiony przez Ubocze jest mój ;)

A już wiem, Kaa ma źle podlinkowany - to teraz już będzie miała dobrze:

Kaa - podmień sobie banerek ;)

Posted

Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia ogłoszeń dla tych psich par które ich nie mają. :)

Posted

Pieniądze za hotel przelane, Raduniu bardzo dziękuje za podlinkowanie banerka :) , co do ogłoszeń psiaków to najpierw Kitkę i Czarnego ogłaszałam razem, teraz Kitka ma ogłoszenia , a Czarnemu muszę zrobić dopiero. Fajnie by było jak by ich jeszcze ogłaszać razem.

Posted

No właśnie - na razie wspólne ogłaszanie zostało zarzucone. W ogóle nie było odzewu :( Olulolu ;) jakbyś miała kogoś kto by zakochaną parę wypromował bardziej, byłoby super!
tutaj troszkę się cicho na wątku zrobiło...

Posted

Ra_dunia napisał(a):
No właśnie - na razie wspólne ogłaszanie zostało zarzucone. W ogóle nie było odzewu :( Olulolu ;) jakbyś miała kogoś kto by zakochaną parę wypromował bardziej, byłoby super!
tutaj troszkę się cicho na wątku zrobiło...

Jutro na wątku psich par wstawię zestawienie kto jakie ma ogłoszenia i będziemy szukać ludzi chętnych. Mam nadzieję że się znajdą ;)

Posted

Pieniążki doszły, nawet z naddatkiem, bo 630 zł, a potrzeba było tylko 600 zł ;) ale przejdą na następny miesiąc.
Ja mam Kitkę i Czarnego na adopcje.org cały czas, ale osobno, bo tam inaczej się nie da.

Posted

[quote name='kaa']Pieniądze za hotel przelane, Raduniu bardzo dziękuje za podlinkowanie banerka :) , co do ogłoszeń psiaków to najpierw Kitkę i Czarnego ogłaszałam razem, teraz Kitka ma ogłoszenia , a Czarnemu muszę zrobić dopiero. Fajnie by było jak by ich jeszcze ogłaszać razem.[/QUOTE]
Odnowię im allegro w tym tygodniu

Posted

Rozliczenia.

Było 2193 zł - 630 zł hotel = 1563 zł
Wpłaty
- P. T. Borcz- 40 zł
- Ketunia - 50 zł
- Monika z Kat. - 20 zł
- P. Jola - 30 zł
----------------------
140 zł

1563 zł + 140 zł = 1703 zł