Ra_dunia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Chyba w hoteliku był zapas preparatów :) Cały czas się zastanawiam, czy jednak nie warto by było zrobić zakochanej parze jednego wspólnego allegra... Quote
OlaLola Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Mam prośbe, znalazłam co prawda banerek Czarnego i Kitki, tyle że nie jest podlinkowany po zmianie dogomanii, a przynajmniej ja "nowej" wersji nie znalazłam. Z uwagi na to że sama tego nie umiem, mam prośbe żeby ktoś (czytaj Ra_dunia:eviltong: ) podlinkował go odpowiednio. Chciałabym wkleić banerek na wątku psich par. PS Podlinkować może każdy, z Ra_dunią to żart, żeby nie było:evil_lol: Quote
Murka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 kaa napisał(a): Murko czas wysłać pieniążki za hotelik, chciałam zapytać czy miałaś jeszcze jakieś wydatki na psiaki , typu np. preparat na pchły i kleszcze , może warto było by psiaki zabezpieczyć , w tym roku jest tego plaga. Wszystkie psiaki w hoteliku zabezpieczyłam niedawno preparatami, które dostaliśmy w darze od Fundacji EMIR. Mogę jeszcze dokupić np. obroże Kiltix, które podobno sprawdzają sie najlepiej - ale to już Wasza decyzja :) Quote
UBOCZE Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 OlaLola napisał(a):Mam prośbe, znalazłam co prawda banerek Czarnego i Kitki, tyle że nie jest podlinkowany po zmianie dogomanii, a przynajmniej ja "nowej" wersji nie znalazłam. Z uwagi na to że sama tego nie umiem, mam prośbe żeby ktoś (czytaj Ra_dunia:eviltong: ) podlinkował go odpowiednio. Chciałabym wkleić banerek na wątku psich par. PS Podlinkować może każdy, z Ra_dunią to żart, żeby nie było:evil_lol: Ja też nie potrafię podlinkować, ale ten poniższy z pierwszej strony jest podlinkowany: Quote
OlaLola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Czemu ja go nie widziałam, to nie wiem....:eviltong: Quote
kaa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Murka napisał(a):Wszystkie psiaki w hoteliku zabezpieczyłam niedawno preparatami, które dostaliśmy w darze od Fundacji EMIR. Mogę jeszcze dokupić np. obroże Kiltix, które podobno sprawdzają sie najlepiej - ale to już Wasza decyzja :) Jeśli są zabezpeczone preparatami to myśle że nie ma potrzeby im dokupować , w takim razie prześle wieczorem 630 za kwiecień i jak zawsze prosze o potwierdzenie jak dojdą pieniążki. Quote
kaa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Puki co wpłaty - Ubocze - 60 zł ( za 2 m-c) - Wunia - 10 zł --------------------- 70 zł 2123zł + 70 zł = 2193 zł Quote
Ra_dunia Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 a który jeszcze był niepodlinkowany? Bo ten wstawiony przez Ubocze jest mój ;) A już wiem, Kaa ma źle podlinkowany - to teraz już będzie miała dobrze: Kaa - podmień sobie banerek ;) Quote
OlaLola Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Potrzebuje informacji czy psiaki mają aktualne ogłoszenia, interesuje mnie czy jest też osoba, która np robi im ogłoszenia lub zobowiąże się do zrobienia. Na chwilę obecną zbieram informacje dotyczące ogłoszeń, a jak już się wszystkiego dowiem, to będziemy robić/szukać osób chętnych do robienia ogłoszeń dla tych psich par które ich nie mają. :) Quote
kaa Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Pieniądze za hotel przelane, Raduniu bardzo dziękuje za podlinkowanie banerka :) , co do ogłoszeń psiaków to najpierw Kitkę i Czarnego ogłaszałam razem, teraz Kitka ma ogłoszenia , a Czarnemu muszę zrobić dopiero. Fajnie by było jak by ich jeszcze ogłaszać razem. Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 No właśnie - na razie wspólne ogłaszanie zostało zarzucone. W ogóle nie było odzewu :( Olulolu ;) jakbyś miała kogoś kto by zakochaną parę wypromował bardziej, byłoby super! tutaj troszkę się cicho na wątku zrobiło... Quote
OlaLola Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ra_dunia napisał(a):No właśnie - na razie wspólne ogłaszanie zostało zarzucone. W ogóle nie było odzewu :( Olulolu ;) jakbyś miała kogoś kto by zakochaną parę wypromował bardziej, byłoby super! tutaj troszkę się cicho na wątku zrobiło... Jutro na wątku psich par wstawię zestawienie kto jakie ma ogłoszenia i będziemy szukać ludzi chętnych. Mam nadzieję że się znajdą ;) Quote
Monika z Katowic Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Znaleźć domek zakochany w naszej romantycznej parze? Wspaniały pomysł! Quote
Murka Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Pieniążki doszły, nawet z naddatkiem, bo 630 zł, a potrzeba było tylko 600 zł ;) ale przejdą na następny miesiąc. Ja mam Kitkę i Czarnego na adopcje.org cały czas, ale osobno, bo tam inaczej się nie da. Quote
Selenga Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='kaa']Pieniądze za hotel przelane, Raduniu bardzo dziękuje za podlinkowanie banerka :) , co do ogłoszeń psiaków to najpierw Kitkę i Czarnego ogłaszałam razem, teraz Kitka ma ogłoszenia , a Czarnemu muszę zrobić dopiero. Fajnie by było jak by ich jeszcze ogłaszać razem.[/QUOTE] Odnowię im allegro w tym tygodniu Quote
kaa Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Selenga']Odnowię im allegro w tym tygodniu[/QUOTE] Bardzo dziękuje :) Quote
kaa Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Rozliczenia. Było 2193 zł - 630 zł hotel = 1563 zł Wpłaty - P. T. Borcz- 40 zł - Ketunia - 50 zł - Monika z Kat. - 20 zł - P. Jola - 30 zł ---------------------- 140 zł 1563 zł + 140 zł = 1703 zł Quote
Ra_dunia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 fajnie, że plus, ale dom to by się baaardzo przydał... Quote
kaa Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Wpłaty - Selenga - 20 zł - Nikuś - 15 zł ------------------ 35 zł 1703zł + 35 zł = 1738 zł Quote
Selenga Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 wznowiłam wspólne allegro dla psiaków http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1032625620 Quote
kaa Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 [quote name='Selenga']wznowiłam wspólne allegro dla psiaków http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1032625620 Bardzo dziękujemy :) Wpłaty - Jolanta 08 - 10 zł - Kaa - 30 zł ( za 2 m-c ) ------------------------- 40 zł 1738 zł + 40 zł = 1778 zł Quote
Monika z Katowic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Dużo buziaków dla kochanych psiaków! :) Quote
katarzyna005 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Końcem tego miesiaca wpłacę swoja deklarację na maj i czerwiec. Pozdrawiam Czarnego i Kitkę. Quote
Recommended Posts