Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuziaM ona jest z tym małymi prawdopodobnie w boksie z innymi psami dlatego też nie wychodzi z budy pewnie się boi o swoje dzieci, twój hotelik na pewno byłby lepszym rozwiązaniem niż boks z innymi psami wyobrażacie sobie jak ona musi się w każdej sekundzie bać o swoje dzieci przy obcych psach? biedna

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholera .... wczesniej nie bede miala mozliwosci, bo kojce beda dopiero budowane, ale byc moze ze pierwsze beda gotowe wczesniej, niz w polowie grudnia... moze nawet koniec listopada lub sam poczatek grudnia ( chcemy jeszcze przed mrozami to zakonczyc przeciez ).... wiec jak najszybciej bedzie to mozliwe, zaraz powiadomie. W cieplej budzie ze swiezymi wymienianymi puszystymi kocami i bezpieczna , bo sama w kojcu, z pewnoscia bedzie mogla byc i u mnie w budce.
A o szczeniaczkach juz napisalam do dogomaniaczki, ktora mnie tu przyslala..... najprawdopodobniej beda dla nich domki. Ale to juz ona ma dalej prowadzic.

Posted

Acha, zapomnialam o cenie na utrzymanie Kasi ( a mam juz u siebie jedna Kasie ... ON-ka bez lapy ) bedzie 350,- zl z moja karma za miesiac.
Posilki 3 x dziennie. W tym wieczorny, to spora porcja suchej karmy.
Suczki maja stale otwarte kojce i chodza u mnie same po ogrodzie. Kojce sa zamykane tylko na noc.

Posted

Prosimy bardzo o wsparcie finansowe na rzecz Kaśki ! zbieramy na hotelik dla niej i szczeniorów. zuziaM może dać im bezpieczne schronienie

ciotki wspomóżcie nawet drobnymi kwotami!

ciocia kora wspomoże, ciocia M wspomoże, ciocia Darunia puma wspomoże (liczymy), ciocia Eweloina38 wspomoże (liczymy), kto jeszcez, kto jeszcze? Przy pewnych deklaracjach dodam na 1szą stronę

Posted

Napisalam juz informacje o suni ( a wlasciwie o szczeniaczkach ) do jednej z dogomaniaczek i dalam jej link do watku.
Kasienko, musisz sie trzymac ! Dzielna dziewczynko, tyle osob chce Ci pomoc ! Wytrzymaj !

Posted

do sąsiadki udam się dziś popołudniu. po prośbie :) jak żebrak... :)
dogomaniaczka od szczeniorów, od zuziaM ma przepełnienie... ale może za 6 tyg, jak małę podrosną?
zuziaM, czy na szczeniaki w cenie Kaśki możemy liczyć, póki 8 tyg nie skończą?

dogomaniczka od szczeniorów (czy mogę nika podać?) pyta o szczepienia na wściekliznę, nosówkę, parvo, chipa i au pas... co z tym począć? odrobaczanie i odpchlanie to pikuś. wściekliznę na bank ma, ale nosówkę? chipa schton matce da?

Posted

Tak ja dorzucę ale skromnie.
A czy chron nam ja wogole wyda z tymi małymi? ktos wie iel ich jest?

Wracając do szczepień to tak, wścieklizan jest obowiązkowa ale jeżli chodzi o parwo i nosówke to w każdym normalnym schronie szcepi sie na to psy bo gdyby nie to by się jedno od drugiego zaraziło. Jezeli tu jest inaczej to sobie w łeb strzelam!

Posted

wstępnie ocenię deklaracje;

ja ok 100zł
ciocia M 30zł
moja rodzinka 10-20zł
Darunia puma ok 20zł
Ewelina.38 około 20zł
xmartix 15zł

w sumie około 205zł
brakuje ok 150 miesiecznie\
ciocie!!

Posted

Wiecie co wymyśliłam? Wszyscy klienci już się tyle ode mnie nasłuchali o moim zaangażowaniu w ratowanie psiaków, że chyba jakąś puszkę na datki postawię........... Ciekawe czy zda egzamin..............:cool3:
Kaśkę i maluchy trzeba wyciągnąć!!!