Izis1984 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ale wypielegnowany :) Jaka zmiana:) Widac, ze siersc dochodzi do siebie. Po pełnej wymianie pewnie bedzie sie blyszczal jak zloto:) Wyglada suuper, widac,ze szczesliwy :) Quote
brazowa1 Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 więc ciekawe,czyją masz książeczkę. Może jakies imię jest napisane? O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
FLY Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 brazowa1 napisał(a):więc ciekawe,czyją masz książeczkę. Może jakies imię jest napisane? O jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa taa imie wpisane, ale to chyba problemu nie rozwiązuje bo na obu książeczkach jest KUBA;) wydaje mi się, że ta co teraz przyszła pocztą (nr 67/07 i w koleczku 78 to jest ta "prawdziwa"-jest i stronghold i kastracja wpisana, szczepienie pp wsciekliznie z 11.11.09. druga ma nr316/07 i na dole nr 77.ostatnie pp wsciekl. z 21.09.09 i wpisana masc psa: brazowa ciemna (troche mnie to zdziwilo ale nie wiadomo kto wpisywal i nawet nie pomyslalam zeby o to pytac;) ).wg tej ksiazeczki data ur. 17.08.2005. jakby co moge odeslac;) Quote
brazowa1 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 chyba najlepiej odesłać :) ciekawe,który to był ciemnobrązowy piesek,tam jest jeden.HA! WIEM. Nie wiem z jakiej paki,ale wysłano Ci kasiążeczke psa,który jest nadal w schronie-Kuby.Jest czekoladowy. Quote
Betbet Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 masz już książeczkę..to trzeba i brązowego zabrać;) Quote
FLY Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 hehe, program "szybka adopcja"-rozsyłać do ludzi ksiazeczki psow z info z ktorego schrona psa należy odebrać:P Quote
Izis1984 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dobra, dobra FLY ale musisz dac przyklad teraz! To co? Kiedy jedziemy po Kube2? :D Quote
brazowa1 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Cioteczki drogie,jak któras ma jeszcze gdzies ogloszenia Kubusia nie pousuwane,to bardzo proszę o usunięcie,ponieważ od czasu do czasu,gdy mróz ściśnie jakaś dobra dusza dzwoni i mówi,ze weźmie Kube chociaz na czas zimy.Co prawda Kubus raczej tych mrozów by w schronisku,w budzie nie przyzył,ale ludziska chca pomóc,potem troche moga się zniechęcić,no nie wiem,gdy okazuje się,ze piesek już bezpieczny. Quote
Izis1984 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ritka, cioteczko dasz rade usunac? :) A moze drugiego Kube wcisnac jednak ? :) Quote
rita60 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Izis1984 napisał(a):Ritka, cioteczko dasz rade usunac? :) A moze drugiego Kube wcisnac jednak ? :) WYDAJE MI SIE,ZE JUZ USUNELAM WSZYSTKIE:roll: Quote
Izis1984 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 FLY, ja Cie widze na innych watkach a na Kubusiowym nic :( Wchodze tu codziennie i cisza. Napisz co u kuby?? Jak dziadkowie, juz zakochani? :) No i foteczki, foteczki...... :) Quote
FLY Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Ooo odkopałaś Kubusia:P A skąd ja Ci foteczki wezme jak on w Olsztynie ja w Gdyni... :razz: ale jest ok, na pewno. Co jakiś czas gadam z babcią, to nie zgłasza żadnych problemów, tylko że kochany i fajny i w ogóle..;) chodzą tak jak zaleciłam-tylko i wyłącznie na smyczce (chociaż raz babcia mówiła że jej wyleciał z podwórka jak wpuszczała listonosza-i zawołala to odrazu wrocil ladnie), adresatke im kupilam, mam nadzieje, że nosi.. Biega w kubraczku, bo to widziałam jeszcze jak byłam w Ol.;) No i spacerki poki co krociutkie bo mroz straszny... Fajnie to on wiosną będzie miał, babcia sobie całymi dniami dłubie w ogródku czy na działce to się powygrzewa Kubuś na słoneczku..:loveu: Quote
Izis1984 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Bomba! :) A foteczek myslalam ze porobilas sporo jak bylas w Olsztynie i masz jeszcze jakies w zanadrzu :) Quote
rita60 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 FLY czekamy na foty,mysle,ze odwiedzisz babcie:razz: Quote
FLY Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 no, nieprędko.. ;) na razie widmo sesji coraz bliższe.. ;( Quote
brazowa1 Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 ucz się dzielnie i ładnie zdaj nam egzaminy :) Quote
FLY Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 wobec tylu dziwnych sytuacji z adopcjami psów, z ktorymi nie wiadomo co się stało itp pomyślałam, że Was trochę podbuduje;) mam dobry humor bo już PO sesji:P byłam przed chwilą u babci. Kubuś akurat był po kąpieli-wygląda na prawde super, siersc ladna(flavitol ciagle jemy;)), nabrał sporo masy-ale nie że tłusty jakiś (no, może na karczku nieco za dużo się zebrało ale poza tym w porządku;)).Ma dużo energii..;) Babcia mówi, że chodzi z nim na górke (widać z daleka jeśli ktoś idzie) to go spuszcza wtedy ze smyczy..że sobie szaleje w śniegu i zawsze wraca jak go zawoła.. W sumie nie wiem..wcześniej mówiłam żeby w ogole nie puszczali a z drugiej strony to typ pieska, który na zawołanie miłym głosem leci galopem, coby nie robił...:roll: Leciutko go rozpuścili-podobno suchej samej nie rusza dopóki nie dostanie jakiegoś "gratisa" do miseczki;) No i dokarmiają troche ze stołu-ale to też nie że jakieś tam kartofle z obiadu i zlewki, tylko kawałek bułki z masłem, serka, wędliny...;) Co do zachowania to ponoć problemów żadnych nie ma. Babcia początkowo nie wiedziała jak go oduczyć wchodzenia na piętro (tam ma "sanktuarium czystości" i pieska średnio chce..:P), ale po tym jak się raz zatrzasnął w zimnej łazience na górze i siedział tam 2 godz do powrotu dziadków - już na góre nie chce wchodzić wcale..;) A i mówili że Kuba jakieś dziwne "rytuały" odprawia:P Wyciąga z koszyka po jednej suszonej różyczce i rozkłada je wokół stołu...:diabloti: Także super Kubuś trafił, dziadkowie o nim w jak najlepszy sposób mówią, no i oczywiście że ładniejszy od moich goldenków, no a od setera mojego chłopaka to już w ogóle:P I że mamy go następnym razem zabrać na wystawę to zgarnie złoto bo jest taki śliczny i kochany i w ogóle..:D dobra bo się rozpisałam nieco..;) zdjęcia..będą jak wróce do domu (gdynia), pakowałam się w pośpiechu i kabelka nie wziełam;(( a mam kilka fajnych jak sie tuli do babci;) pozdrawiam Quote
rita60 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 FLY gratulacje z okazji zaliczonej sesji:razz:ciesze sie,ze mały szczesliwy:multi:i czekam na foty:cool3: Quote
Izis1984 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Super wiesci! My tez dolaczymy sie do gratulacji sesjowej :) No i wstawiaj cioteczka foty, bo bedzie znowu afera, ze nie ma fotek to znaczy ze Kubsterka nam uprowadzono :diabloti: Quote
rita60 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Izis1984 napisał(a):Super wiesci! My tez dolaczymy sie do gratulacji sesjowej :) No i wstawiaj cioteczka foty, bo bedzie znowu afera, ze nie ma fotek to znaczy ze Kubsterka nam uprowadzono :diabloti: No własnie,a dogorra czuwa i jest bez litosci:diabloti::evil_lol: Quote
brazowa1 Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Dziadkowie mają oko-najładniejszego ze schroniska wybrali!!! :P Quote
FLY Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 prosze oto nienajlepsze fotki najładniejszego pieska ze schrona:p u babci na rękach..uśmiechnięty..;) na salonach..:P (ten fotel zakryty kocem w prawym górnym rogu to własność Kuby;) ) chwila nieruchomości.... Wygląda jakby wiedział, że zaraz coś ze stołu dostanie? Bo wie;) I na koniec jeszcze fota na której dobrze widać sylwetkę - sama jestem miło zaskoczona, że go nie utuczyli....:) to tyle... Kubuś pozdrawia wszystkie ciocie:) Quote
rita60 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Sa foty:multi:slicznie wygladasz malenki i milo ogladac twoj usmiechniety pycholek:lol: Quote
Recommended Posts