Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zauwazyłam nie pierwszy raz zresztą, że jak trwoga to wiadomo gdzie
jednak gdy pojawia sie problem robi sie cicho i zostaję z problemem...
pies ma duże szanse na normalne życie, SZANSOWE dziewczyny zadeklarowały pomoc
i co nadal cisza? czy wszystkie możliwości już zostały wyczerpane?

Posted

Rita czy chcesz go dać do hotelu???
Bo to jedyne wyjście - nie ma domów tymczasowych, a tym bardziej za małe pieniądze, tak trzeba na niego ok 400zl miesięcznie samych kosztów pobytu- dlatego prosiłam, aby zrobić cegiełki na allegro z fundacji, bo wiadomo, ze fundacyjne cegiełki idą lepiej. A obecnie nawet juz się pogubiłam ile mam psów na płatnych miejscach :( i dajemy często psy - choc nie ma 100% deklaracji na nich. Jeśli ludzie z forum goldenow mogli by zrobić cegiełki z fundacyjnego konta to naprawdę by pomogło.
Napisz czy po lekach z nim coś lepiej? Bo wczoraj szansa nie dzialała i nie wiem jaki jest stan na obecną chwilę. Jedyne co na gwałt trzeba szukać hotelu i deklaracji na niego, oraz własnie cegiełek, bo z tym deklaracjami to jest bardzo pod górkę ostatnio :( a na tą chwilę mamy min 7-8 psów w platnych miejsach i to mało adopcyjnych.
Kikou zmien tytuł , bo ten nie mówi teraz prawdy :(

Posted

tu jest jego watek : http://www.pomocgoldenom**********/do-adopcji,1/oldi-mial-byc-uspiony-teraz-ma-dt-u-rity-walbrzych,2965-150.html

Poza tym nie wiem co z nim będzie naprawdę hotele to raczej kojce - a w kojcu jak on teraz bez siersci to zmarznie, a na domowy tymczas nie wiem czy ktoś się zdecyduje z powodu wycia. Rita pisze, ze wet nie skłania się ku eutanazji, ja juz powiem , ze pierwszy raz sama nie wiem.

Posted

Spoko, nie oddamy Oldusia do zwyklego hotelu. Mamy na oku hotelik domowy, ktory na dniach bedzie sprawdzony. Wciaz tez szukamy kogos z dobrym sercem kto przyjalby takiego staruszka na dozycie. Tez juz ktos na horyzoncie jest. Narazie same niewiadome ale samego to my Oldusia napewno nie zostawimy.

Posted

Oldi na dzien dzisiejszy je karme Josera, ktorej dystrybutorem jest wlascicielka hoteliku. Jak juz pisalam hotelik jest domowy i Oldi mieszka w pokoju wraz z jednym z synow wlascicielki hoteliku. Za towarzyszke ma staruszke Tycie ;) Mamy staly kontakt z wlascicielami, sa tez foteczki na naszym forum w watku Oldusia, zapraszam.
Pozostaje tylko kwestia Waszej pomocy finansowej, ktora deklarowalyscie. Czy mozemy prosic o liste osob, ktore zadeklarowaly taka pomoc i o potwierdzenie czy to jest aktualne? Miesieczny koszt utrzymania psiaka w hoteliku to kwota ok. 500 zl. To sporo wiec prosimy o pomoc.
Hotelik daje faktury, ktore beda placone z naszego konta na AFN. Tak wiec wplaty powinny byc tam wlasnie kierowane. Chcialabym jednak wiedziec jak bedzie wygladala pomoc z Waszej strony i na jaka kwote mozemy liczyc.
Jesli jest taka potrzeba, wkleje tutaj dane do przelewu. Sa tez w watku Oldusia na naszym, SZASNOWYM forum.

• 2 weeks later...
Posted

Trzymaj się Staruszku! Mam prośbę, chciałabym zrobić Bazarek dla Oldiego, inaczej nie jestem w stanie na razie pomóc. Niestety nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, czy mogę liczyć na drobne rady?

• 4 weeks later...
Posted

holly101 napisał(a):
Trzymaj się Staruszku! Mam prośbę, chciałabym zrobić Bazarek dla Oldiego, inaczej nie jestem w stanie na razie pomóc. Niestety nie mam pojęcia jak się do tego zabrać, czy mogę liczyć na drobne rady?

Już Ci wszystko mówię, co i jak :)

Musisz mieć jakieś rzeczy na sprzedaż i przemyśleć czy chcesz aukcję czy kup teraz! Jak pewne wiesz z allegro, to i to ma plusy i minusy.

W dziale BAZAREK tworzysz nowy wątek. W tytule piszesz co sprzedajesz, dla kogo i do kiedy jest bazarek. W samym poście umieszczasz jakiś dokładniejszy opis psiaka, zdjęcia oraz koniecznie link do wątku głównego o psiaku, czyli tego. Potem wstawiasz fotki przedmiotów i ceny. Na końcu dajesz regulamin bazarków. Co do konta i formy płatności skontaktuj się z Ankarą, ona Ci wytłumaczy najlepiej co i jak :)

Zajrzyj na moje bazarki i zobacz jak są skonstruowane, to powinno Ci pomóc. Poza tym pamiętaj o odnotowywaniu w edycji wątku wszystkich cen jakie zaproponują forumowicze i o "podbijaniu" bazarku, czyli odpowiedziach na wątek, żeby wskoczył na 1 stronę.

Pozdrawiam

A tu pod koniec wątku masz 3 bazarki na innego Szansowego psiaka.

Posted

Zapraszam na bazarek, dorzuciłam tam co nieco! Roześlijcie wici - może coś z tych rzeczy się komuś przyda.

Jeszcze jedno pytanie, może przesadziłam z tą wywoławczą przy kolekcji Trójki, czy mogę ją obniżyć?

Posted

Zapraszam na bazarek, dorzuciłam tam co nieco! Roześlijcie wici - może coś z tych rzeczy się komuś przyda.

Jeszcze jedno pytanie, może przesadziłam z tą wywoławczą przy kolekcji Trójki, czy mogę ją obniżyć?